Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ank, si eu am patit la fel cu constipatia. a trecut. Dar nu stiu cum. Eu o sa folosesc ceva contraceptie locala, pelicule, ovule contraceptive. Nu stiu inca ce. Poate stiu fetele care au folosit ceva denumiri.

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am aparut si eu.
Nu va mai povestesc ce noapte am avut ca deja m-am plictisit sa ma plang. Vreau sa ma duc la farmacie azi sa completez bagajul pt maternitate cu ceva pentru bebe (gel de dush si ulei de corp - probabil de la Sanosan) si apoi sa-mi cumpar si niste sosete groase. Mai am sa schimb nist bani in hartii de 50 si 100, sa pregatesc plicurile pt moasa si anestezist etc.
Deea las-o balta cu peliculele ca eu am ramas cu ele fara probleme. Daca nu vreti fetelor sa luati Ac atunci doar prezervativul e sfant! Eu inca ma gandesc ce sa folosesc, dar in prima faza asta va fi.
Giova , s-a rezolvat, ati facut kk? Trebuie sa fac curatenie ca nu are cine - sotul meu face deja destule si mai si munceste, asa ca in masura in care pot fac si eu cate ceva.
Maraki imi amintesc ca ne-ai povestit despre cum trebuie sa respiram, poti sa-mi mai explici o data? Ai avut dreptete, ma doare mijlocul, acum e constant, abia ma tarasc prin casa. Am ajuns inclusiv la faza in care nu ma pot da jos din pat.
Irina pupici, ma asteapta putin cu galeria. OK ii zic Alinei ca va e dor de ea.

J 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Sa dam raportul: la 3 dupa papica, l-am stimulat din nou cu termometrul si a facut kk. A marait putin si l-am culcat cu noi. S-a trezit la 6 a papat, s-a tot rasucit, de abia am dormit. La 8.30 cand l-am schimbat era pampersul plin de kk. Deci functioneaza metoda!!! A papat si doarme de atunci.

Ana Sebe super Tiberiu!!! Sa va traiasca!!
Irinel ai o mandrete de fata!!! Sa va traiasca!!
Janina a facut kk.

Am pus poze in albumul lui de pe contul comun.

Fug sa intind hainele.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andateodora spune:

39 sapt si 4 zile
Iti recomand ceva sa te poti odihnii cat de cat:ceai de paducel;nu are contraindicatii;eu dormeam 3-4 ore pe noapte uneori-acum e mult mai bine ,chiar daca ma trezesc de 3-4 ori pe noapte si doresc sa ma mut la baie adorm destul de repede.
Cu spatele asta este-eu am si o scolioza tampita si sunt chiar fericita ca pana acum 1 luna nu ma durut;totusi incearca sa te mai misti prin casa;eu,desi am zilele numarate,ies la 2 zile chiar daca merg putin;eu m-am ingrasat enorm din pacate;
Va pup si curaj!
Cu fiecare zi ce trece sunt mai curajoasa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineatza ... e cam pranz, dar eu abia m-am trezit.
Bineinteles ca sunt tot cu bebe la purtator ... nu vrea sa iasa si gata, eu m-am saturat sa il tot rog. In ultimele zile m-am simtit din ce in ce mai bine incat am ajuns sa ma intreb oare chiar am depasit termenul? Si eu care imi faceam iluzii ca nasc la inceputul lui ianuarie, uite ca ma apuca februarie si bebe sta cuminte.
Janina spor la treaba ... nasoala faza cu mutatul asta in ultimul moment, dar sper sa reusiti sa terminati totul pana vine bebe.
O fi nascut Nicoleta, sau nu mai poate sta la calculator?
Ank si Deea aveti niste fetitze superbe ... cum ati reusit mama draga sa le faceti direct cu freza?
Giova, tare haioase pozele cu Marco... e mortal si se pare ca ii place sa fie pozat.

ma duc sa dau spargerea la frigider ...
va pupacesc
Angi 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata!
Si noi prezente dupa o noapte cu arsuri, m-a pus naiba sa mananc aseara cam mult, de mi-a facut sotul gratar cu de toate si pe langa pui si ceafa am mai bagat si niste carnacioricare mi-au facut noaptea imposibila!
Fetelor deja avem o gramada de puiuti si un mil de poze si zau daca mai tin minte care si al cui este, cert este ca sunt toti niste frumosi si eu le urez sanatate multa!
Am incercat s-o sun pe Nicole dar se pare ca numarul ce-l am eu este un fix si nu mi-a raspuns nimeni la ora asta! Ma rog ca ea si placintica sa fie bine si sa primim vesti cat mai curand!
Eu ma duc sa mai calc cate ceva din hainutele bebelinei, vedeti ca azi este sarbatoare dar daca spalati lucruri de bebe am inteles ca nu-i pacat!
Maraki, n-am iesit pe gerul ala din casa, a fost Robert, sora mea si cativa prieteni si le-au inghetat degetele pe camera, eu mai bine ca nu m-am riscat ca si asa am o durere ciudata de ureche plus ca am tusit vreo doua zile! Marea a inghetat numai in zona Mamaia acolo unde nivelul apei este destul de scazut pe o suprafata mare, la Eforie nu a fost asa. Am pus cateva poze cu marea sinistra!
Pupici!

daniela 38++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va intrebati de metode contraceptiva! Aici am primit de fiecare data pe perioada cat alaptezi CERAZETTE!
Nu se poate lua orice. Eu stiu ca acum doi ani am cautat si in Ro dar nu erau. Contin doar progestativ DESOGESTREL (de generatia 3) au 28 tb si cel mai important se pot lua cat alaptezi. E o cutie galbena de genul Marvelonului.
Ce stiu ca exista e Exluton care e ceva asemanator dar de generatia 1
am mai gasit pe internet niste echivalente dar cum eu sunt depasita de mult cu noutatile nu stiu daca se gasesc si in Romania
ARLETTE 28 sau NOGESTA.

Mira 37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, bb Tiberiu e un pui de smecher Sa va traiasca

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Deea, chiar asa, ce m-am amuzat la faza cu trasul de par! Auzi tu ce plangea ea si nu stia nimeni de ce! Super draguta!
Giova si pozele tale cu ochelari sunt haioase, vezi tu ce-ti face cand o mai creste!
Mai avem putin si intram seria de februarie la nascut, se pare ca bebelasii nostrii asteapta termenul ca au auzit ei ca este cam frig afara.
Canda...hai ca ai depasit termenul..fa niste scari ceva sau genoflexiuni! Am auzit ca ajuta
janina sper ca azi termini cu vechiul apartament si te stabilizezi in cel nou! Musai este sa ai net!

daniela 38++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna Dimineata mamici cu bebici si burtici in asteptare de bebici!

Am vazut pozele cu bebelusii vostri si sunt super dulcici toti.Care mai bucalat, care pozeaza mai "smecher", care isi etaleaza freza... superbi sunt.Si Marko si Angelo si Emma si Karina (Doamne ce ochisori albastri are)si Tiberiu si Paul.

Pentru ca ati discutat de controlul de 6 sapt... nici eu nu am ajuns inca sa il fac.S-au ivit diverse probleme si n-am ajuns pur si simplu . Eu nu prea am chef sa ma duc pt ca nu am cu cine sa il las pe Nicolas.

Scutecele de finet eu le folosesc tot pentru a_l pune pe Nicolas pe ele cand il schimb.Eu am 10buc si la inceput imi erau parca insuficiente pt ca Nicolas facea pipi imediat ce ii desfaceam pampers-ul... si trebuia sa schimb si scutecul.

BEE - ai vazut draguta de ce nu e printzesita ta grasana? Pai tu vrei si lungana si grasana? Nu se poate sa faca si ea totul asa cum vrei tu inca din prima luna.O petzim noi daca vrei .... fotomodelul nostru scump.

IRINA - nici prea grasan sa nu il faci pe Mario ca apoi o ia greu din loc. Iar daca se agita non-stop cand e treaz... slabe sanse sa il faci obez.

Eu m-am agitat in sarcina dar nu am mai fost f irascibila cum eram deobicei. M-am agitat constructiv nu distructiv si ma si mir si eu de mine cum am reusit. Slava Domnului ca asa am reusit sa am un copil echilibrat si sa nu se jeleasca non stop.

Fetelor sa raportez: baita ora 20:00 , supt fffff mult. Adormit la 23:00 si trezirea la 5:00. Dupa care s-a culcat iar la 6:00 si s-a trezit la 9:00. Uraaa... ne-am facut baieti mari... am ajuns sa dormim 6ore.. cum bine mi-a "cobit" RALU.

Acum astept sa se trezeasca si sa ii dau papa dupa care la plimbare.

Nici nu mai stiu ce trebuia sa raspund si cui.. Sunt cu capul in nori... de fericire ca am dormit 6 ore legate azi-noapte... nu-mi mai aduc aminte cand a fost ultima oara cand am mai dormit atat.

Va doresc si voua tuturor sa vi se regleze puiutii si sa doarma cat mai bine si voi pe langa ei.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput