Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniu:
D: cafea cu zaharina + 1cub zahar-1p
P: 250ml suc clementine-0p + 1 iaurt mare-3p + 2 felii paine neagra-3p
C: 1 ou fiert-2p + branza de vaci-5p + morcov ras-0p
Total: 14p

Neata, Mihaela!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Miha am vazut site-ul cu Amalia. Tare scumpa...si am icnercat sa las un mesaj da' cred ca inca nu merge ca site-ul e in constructie
Hai ca revin mai tarziu .Ma apuc sa invat o leaca.
Pupici

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hai ca in sfarsit am inteles. Cumpar lapte cu 1,8% grasime. Il pun la fiert, adaug putina sare de lamaie sau un strop de otet ca sa se branzeasca. Pun apoi in sita si las sa se scurga. E gata branza de vaci cu 1,8 % grasime. Corect?

Monica

Mergi la inceput

Nora, avand in vedere ca diseara am in meniu branza s-ar putea sa incerc iar k-k-ul si de data asta ma cantaresc.Sper insa sa nu mor , de gustos ce e.Probabil nu voi mai pune zaharina...sper sa rezist.Problema se pune la apa noastra cea de toate zilele pe care nu o voi putea bea dupa.
Va spun maine daca l-am facut si daca a avut efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by devylla

Miha am vazut site-ul cu Amalia. Tare scumpa...si am icnercat sa las un mesaj da' cred ca inca nu merge ca site-ul e in constructie
Hai ca revin mai tarziu .Ma apuc sa invat o leaca.
Pupici

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Multumesc
Hmmm unde intru sa "construiesc" siteul imi apare mesajul tau....da' pur si simplu pe site vad ca nu apare....ma duc sa vad de ce!!!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

asta meritam pentru ca azi a fost slaba activitatea pe aici.Va pup dulce pana maine si...sa vedeti ce ne face Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

asta meritam pentru ca azi a fost slaba activitatea pe aici.Va pup dulce pana maine si...sa vedeti ce ne face Nora

Nora e data in comedii si e atit de agitata si stresata ca nu mai zice nimic. Nici nu stiti ce mi se intimpla. Nu am rabdare nici sa scriu, e prea mult de spus. Vom vedea daca ies zdravana si din perioada asta. Oricum, am mintea creata.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

aha nora, mersic ! corina de pe "strada montignac" a venit cu kilo-kick la noi pe forum. si sintem agitate, pentru ca unele au incercat si sint fericite, altele se cam sfiesc. oricum e mare vinzoleala cu reteta asta la noi. am in frigi brinza 2% dar nu de vaci, aia cred ca e mai buna decit iaurtul. ce zici ? am si calciu lactic (ca sa imi fac br de vaci), dar nu prea am timp, ca mostenitorul meu are abia 5 luni si...cerseste atentie...mai toata ziua !
una peste alta am inteles o chestie: nu iaurt. m-am linistit si lamurit.

Multumesc va doresc multe kilograme, dar cu M I N U S !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

aha nora, mersic ! corina de pe "strada montignac" a venit cu kilo-kick la noi pe forum. si sintem agitate, pentru ca unele au incercat si sint fericite, altele se cam sfiesc. oricum e mare vinzoleala cu reteta asta la noi. o sa incerc sa imi fac br de vaci. ca aici nu se gaseste. am in frigi brinza 2% dar nu de vaci. am si calciu lactic, numai timp mai trebuie, ca mostenitorul meu are abia 5 luni si...cerseste atentie...mai toata ziua !
una peste alta am inteles o chestie: nu iaurt. m-am linistit si lamurit.

Multumesc va doresc multe kilograme, dar cu M I N U S !!!!!!!

...aha...si tu ai vazut ca si la noi e in voga k-k...e scris pe prima pagina...la mine da bune rezultate...il tin duminica seara, inainte de raport...

nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor, intru doar azi fiindca ieri am fost prea obosita fiind de noapte.Azi am dormit fiindca am fost din nou de noaptew, pe zi nu am avut liber la pc,a avut Sorin ceva de lucru apoi m-am uitat cu nepotica mea la Doamna si vagabondul,frumos film de desen animat de care nu te poti plictisi.
Carmen draga sincere condoleante.
Eftimie zau de ce nu-ti place k.k. ca nu mi se pare a avea gust chiar asa de rau. Voi cam cata lamaie puneti la o portie? Se pare dragelor ca k.k. incepe sa fie incercat ci de altii. Si eu fac branza de veci ( noi asa o poreclim ) acasa ca si iaurtul de altfel fiindca noim primim in fiecare zi lucrata 1l lapte pasteurizat. Oare daca in loc de cina am mancat la film doar popcorn facut de mine sa fie ceva ptr. care merit sa fiuva rog doar sa nu fiti preacu mine.
Va pup si va doresc o noapte lina.

Mergi la inceput