Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 6
Moniland spune:
Acum sunt prezenta. Voi unde sunteti? Am constatat ca sunteti pe forum dimineata. Unele aveti copii.... altele lucrati dupa masa.... Eu in fiecare dimineata la 7,30 semnez condica. Si lucrez de parca mi-ar face cineva statuie. Dar slabesc. URA!!!
Carmen, tu ai ajuns la kg propuse? Bravo!!! dar parca si saptamana trecuta ai slabit. Trebuie sa-ti modifici tinta. Succes!!!
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Acum sunt prezenta. Voi unde sunteti? Am constatat ca sunteti pe forum dimineata. Unele aveti copii.... altele lucrati dupa masa.... Eu in fiecare dimineata la 7,30 semnez condica. Si lucrez de parca mi-ar face cineva statuie. Dar slabesc. URA!!!
Carmen, tu ai ajuns la kg propuse? Bravo!!! dar parca si saptamana trecuta ai slabit. Trebuie sa-ti modifici tinta. Succes!!!
Monica
Monica are dreptate, ce ai de gind, Carmen?
Mie nu mi-e clar insa, daca tu dai 2 kg intr-o saptamina, cum de nu ti-ai atins mai demult un target de - sa zicem -...70 de kg? Intrebam si eu doar
Nora
Moniland spune:
Nora, si eu sunt de parere sa-i modifici targetul lui Carmen. In ritmul in care slabeste...
Si saptamana trecut doar 2 suntem in top. Celelalte ce faceti? Orice, numai sa nu va ingrasati ![]()

Monica
Anda Panda spune:
salut !
am venit cu o intrebare scurta la voi aici. de stat stau pe aceeasi strada cu voi, dar mai sus pe stinga
, la clubul montignacelor.
ref la kilo-kick (din cauza careia e maaaare agitatie la noi pe forum !
) aici in tara asta saraca (din anumite pct de vedere) nu gasesc brinza de vaci, ca nu...exista. as avea la indemina iaurt, lapte batut sau o brinza ... care are oricum peste 2% grasime. credeti ca merge cu iaurt sau lapte batut sub 2% ? eu am de gind sa incerc oricum, in variantele astea, dar ma gindeam sa va intreb pe voi, poate stiti.
oricum, una peste alta nu prea pricep "mecanismul" adica de ce reactioneaza organismul asa, cind e vorba de acest coctail, pe care eu l-am numit molotov.
spor si multe kilograme in minus !!!! va doresc eu si montignacele de pe aceeasi strada cu voi 
devylla spune:
Neata fetelor!
Eu mi-am luat micul dejun azi mai bogat,am zis sa schimb putin modul de a manca si am facut asa mic dejun -mai multa mancare(pt ca pana seara se elimina),pranz ceva mai putin si seara mai deloc
.
Anda nici aici nu gasesc branza de vaci,eu nu l-am afcut pe kk si imi pare rau dar ce sa ii faci.Dar uite ideea ta nu mi-a venit!Sa vedem ce ne spune profa' Nora![]()
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Anda Panda
salut !
am venit cu o intrebare scurta la voi aici. de stat stau pe aceeasi strada cu voi, dar mai sus pe stinga, la clubul montignacelor.
ref la kilo-kick (din cauza careia e maaaare agitatie la noi pe forum !) aici in tara asta saraca (din anumite pct de vedere) nu gasesc brinza de vaci, ca nu...exista. as avea la indemina iaurt, lapte batut sau o brinza ... care are oricum peste 2% grasime. credeti ca merge cu iaurt sau lapte batut sub 2% ? eu am de gind sa incerc oricum, in variantele astea, dar ma gindeam sa va intreb pe voi, poate stiti.
oricum, una peste alta nu prea pricep "mecanismul" adica de ce reactioneaza organismul asa, cind e vorba de acest coctail, pe care eu l-am numit molotov.
spor si multe kilograme in minus !!!! va doresc eu si montignacele de pe aceeasi strada cu voi
Agitatie de la k-k ? Cine v-a agitat, fetelor ? Noi, cele de la "din 3 in 3 ore"

Sa stii ca de luni de zile ma tot gindesc sa tin Monti si zau ca nu inteleg de ce nu reusesc...
Asa...sa ne punem capul la contributie. Pai, nu se pune iaurt. Clar. Brinza. Proaspata. Cit mai degresata. La noi se gaseste in magazin. La cutiuta, sau si "varsata", la kg...sa nu mai vorbim de cea care se gaseste la tarani. Ma gindeam si eu...nu puteti sa va faceti singure aceasta brinza? Luati si voi o reteta de la priceputi, care nu poate fi prea grea (eu o pot intreba pe mama, care mi-o furnizeaza de la vaca noastra, proprietate personala

N-aveti ce pierde, daca incercati...nu ? Si daca iese...ati rezolvat problema simplu, nu ? Stiu - doar din amintiri - ca mama fierbe laptele usor smintinit (dar ii ia smintina, pentru ca ea aduce grasimea in brinzica), acesta se brinzeste, si o pune intr-un saculet de pinza la scurs. Ce rezulta e brinza de casa sau de saculet.
Ca are proprietati de slabit e clar. Eu am citit ca slabeste datorita caseinei pe care o contine. Am stat 3 saptamini in Spitalul N.C.Paulescu din Bucuresti,spital de diabet, boli de nutritie si metabolism si aceasta brinza era nelipsita din meniu. Nu multa lume se innebuneste dupa ea, pentru ca - practic - nu are nici un gust...dar, ce nu face "baba" pentru frumusete?
Multumite de raspuns

O zi buna !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Nora, si eu sunt de parere sa-i modifici targetul lui Carmen. In ritmul in care slabeste...
Si saptamana trecut doar 2 suntem in top. Celelalte ce faceti? Orice, numai sa nu va ingrasati
Monica
Monica, nu pot sa fac asta. E decizia lui Carmen. Ea trebuie sa-si modifice target-ul si sa mi-l comunice. Daca nu cumva vrea sa treaca la lista de mentinere, ca si-a atins scopul. Astept sa scrie ea.
Nora
devylla spune:
Neata fetelor!
Nora ai dreptate cu branza de vaci merita incercat.DAr cu eu sunt mai lenesa si aproape in 2 saptamani vin in tara.....asa ca o sa fac kilo-kick-ul in tara :D.Apropos de oua ,vorbesc ieri cu mama si imi zice ca ea nu mai foloseste oua cu gripa asta aviara.Degeaba am incercat eu sa o conving ca dejeaba.
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Eftimie C. spune:
Nora, Monica, aveti drepate, trebuia sa anunt ca modific tinta.Candva am anuntat ca vreau sa urmez mai multe etape.Acum am trecut de prima.Urmatoarea este 80kg.
De ce n-am slabit pana acum?1.N-am fost motivata de ajuns;2.nu v-am avut alaturi;3.nu cunosteam dieta daneza
Anda Panda, bine ai venit si transmite salutul nostru montignacelor.Kilo-k-ul cred ca are efect.L-am facut saptamana trecuta, dar nu m-am cantarit inainte si dupa ci abia luni la raport.S-ar putea sa fi contribuit si el la slabitul meu.Cand il fac data viitoare, anunt rezultatul.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetelor
...
Chiar vroiam sa te intreb Nora ceva in legatura cu branza de vaci facuta "in casa", cam cat la % ar avea grasimi??????Ca eu habar nu am, nu ma pricep la asa ceva
...ma gandeam poate stii tu, ca si eu imi fac singura branza si iaurt, cumpar doar laptele....
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia