Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Chiar credeti ca rusii astia ne influenteaza la cantar?Pai la mine s-au adunat toti de pe planeta.Inseamna ca ar trebui sa fiu mai slaba decat mi-a aratat cantarul? Cu cat?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Bine nu e regula generala...se poate sa nu influenteze deloc cantarul sau....chiar sa arate 2-3 kg in plus...asta depinde de organism...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
nora2005 spune:
Slaba miscarea si azi. Ce se intimpla fetelor? Daca v-atui plictisit sau ati renuntat, atunci sa inchidem subiectul...nu ?
Nora
devylla spune:
Nora mami nu fi suparici,poate au fost fetele ocupate.Eu am o motivatie sunt racita cobza de sambata si nu-mi mai trece,mie rau de mor,m-am saturat sa stau in pat si in casa.Asa ca mai dau o tura la calculator ,una in pat si tot asa.Deabia astept sa treaca,bag medicamente dar de pomana.
Mihaela sa sti ca ai avut dreptate cu retinerea apei,nu o stiam si cantarul a aratat altceva azi dimineatza.Bine nu cu 2 kg cu cateva sute dar tot e ceva.
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaa
Uitati aici un motiv de a zambi de dimineata...ca sa va mearga bine toata ziua....
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
devylla spune:
quote:Super tare Miha....
Originally posted by mihaela amalia
'Neataaaaaa
Uitati aici un motiv de a zambi de dimineata...ca sa va mearga bine toata ziua....www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
Site Amalia
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Azi mi-am facut un sote din legume. Si mai am paine prajita de ieri. Cam acesta e meniul. La gustare-mere.
O zi buna va doresc !
Sabina, sanatate multa !
Nora 
Eftimie C. spune:
Neata!O sa va rog sa ma scuzati daca sunt mai putin activa zilele astea, dar tocmai am aflat ca ne-a murit un unchi tare drag si inca nu pot sa-mi revin dupa aceasta stire, desi ne asteptam.Macar ne-am vazutr duminica si stiu ca a plecat cu sufletul impacat ca s-a vazut cu toata familia inainte.
Meniu:
D: cafea + cub de zahar-1p
P: salata verdeturi cu 200g sunca-5p, 2oua-4p +2felii paine neagra-3p
C: salata legume (asortate-telina, morcov, mar...)+ ulei-4p
Total:17P
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihairi spune:
De cand sunt la regim mi-a scazut productia de lapte si plange piticul de foame. Asa ca va abandonez si va urmaresc doar din umbra.
2 baieti frumosi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Neata!O sa va rog sa ma scuzati daca sunt mai putin activa zilele astea, dar tocmai am aflat ca ne-a murit un unchi tare drag si inca nu pot sa-mi revin dupa aceasta stire, desi ne asteptam.Macar ne-am vazutr duminica si stiu ca a plecat cu sufletul impacat ca s-a vazut cu toata familia inainte.
Meniu:
D: cafea + cub de zahar-1p
P: salata verdeturi cu 200g sunca-5p, 2oua-4p +2felii paine neagra-3p
C: salata legume (asortate-telina, morcov, mar...)+ ulei-4p
Total:17P
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, condoleante !
Nora
Eftimie C. spune:
Multumesc, Nora.
Mihairi, mai da-ne vesti despre tine si bb.
Celelalte fete pe unde sunteti?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)