Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
quote:Pei daca iti vin rushii inseamna ca nu slabesti?Ca poate daia nu am slabit si eu ca tocmai au venit
Originally posted by mihaela amalia
Hmmmmmmmmm am descoperit "miracolul" din cauza caruia cica nu am slabit deloc o saptamana....mi-au venit rusii in vizita.Deci nu ar fi greutatea mea cea "adevarata"...dar macar ma bucur ca sunt la aceeasi greutate ca sapt trecuta...asta insemnand ca totusi am "dat jos" ceva sapt asta
Nora e binevenit Top rusinica...ca asa vom avea un stimulent in plus...![]()
Noapte buna!!!www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
teodora35 spune:
nimic nu este schimbat la raportul meu si nici nu o sa se schimbe ca am o saptamina foarte grea pt ca lucrez de la 7-7 asa ca nu pot intra in topul rusinica pt ca sigur nu voi slabi si scuze nora ca nu am intrat ieri sa dau raportul.
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by teodora35
nimic nu este schimbat la raportul meu si nici nu o sa se schimbe ca am o saptamina foarte grea pt ca lucrez de la 7-7 asa ca nu pot intra in topul rusinica pt ca sigur nu voi slabi si scuze nora ca nu am intrat ieri sa dau raportul.
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
Teo, e o ok. Stai linistita. TOP RUSINICA intra in vigoare de saptamina viitoare si le va primi doar pe cele care s-au ingrasat in cursul saptaminii, nu si pe cele care stagneaza. Si-apoi, e tot spre binele nostru, ne mobilizeaza. La urma urmei, noi glumim, facem haz de necaz, sa ne ajutam sa alungam kg nesuferite. Nu o lua si tu prea in serios, ca altfel te stresezi. Si eu am o perioada grea, pina pe 20 februarie, dar...trece. Cu rabdare si vointa si sprijin moral de la prieteni.
Noi suntem aici. Ok ?
Nora
devylla spune:
Neata fetelor!
V-ati trezit?
Vad ca la mine a fost saptamana bolilor.Offf sper ca se termina.
E mijto cu acest concurs ca parca ma simt altfel asa in competitie am mai multa ambitie.Spre exemplu aseara am avut invitati si au venit cu fructe si cioco
....si am luat o bucatica ca sa nu refuz si m-am oprit.
Am salivat eu pana s-a terminat ciocolata de pe masa...da am avut voina
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Moniland spune:
Nora raportul meu cu intarziere: 60,3 kg. Adica MINUS 1,3 Kg. URA!!!
Revin mai tarziu la discutii. Sunt la serviciu.
Monica
mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by devyllaquote:Pei daca iti vin rushii inseamna ca nu slabesti?Ca poate daia nu am slabit si eu ca tocmai au venit
Originally posted by mihaela amalia
Hmmmmmmmmm am descoperit "miracolul" din cauza caruia cica nu am slabit deloc o saptamana....mi-au venit rusii in vizita.Deci nu ar fi greutatea mea cea "adevarata"...dar macar ma bucur ca sunt la aceeasi greutate ca sapt trecuta...asta insemnand ca totusi am "dat jos" ceva sapt asta
Nora e binevenit Top rusinica...ca asa vom avea un stimulent in plus...![]()
Noapte buna!!!www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
poze noi
3 generatii![]()
Sabina
Sabina de obicei in acea perioada ..rosie,organismul retine lichidele,de aici marirea greutatii.Dupa ce menstruatia s-a declansat,hormonii determina deblocarea mecanismului aparut si pierdem surplusul de fluide.Tesuturile se infiltreaza cu apa datorita hormonilor din acea perioada !!!Si tot din cauza "umflarii cu apa" ne doare si spatele sau altele...pentru ca tesuturile isi maresc dimensiunea si apasa pe alte structuri vecine si dau senzatia de disconfort...de aia sunt super indicate antiinflamatoarele....
si bb
Site Amalia
simomic spune:
Buna dimineata fetelor,cam tarziu ptr. buna dimineta dar azi noapte am avut ceva probleme din cauza perioadei. Asa ca va invit la mine la o
ca nu stiu cum e pe la voi dar pe aici azi cred ca va fi o zi
asa de mohorat e afara.
Sunt cumintica fiindca Sorinel doarme, iar eu navighez...
Am citit pe un forum despre dieta de 3 zile cu iaurt,bine persoanele de acolo au baut iaurt activia,nu stiu daca conteaza ce fel fe iaurt bei. Ideea e ca trei zile pe saptamana se consuma doar iaurt in rest se manaca orice dar nu in exces.Am citit si m-am gandit sa va spun si voua, noi mancam iaurt destul de mult fiindca avand lapte il prepar in casa si iasa extra, mai fac si branza de vaci.
Azi fac peste la cuptor si vreau sa va spun ca la mine in bucatarie te apuca
numai de la miros.
Fetelor
poftiti daca doriti,va astept!
Va doresc o zi buna cu multa iubire.
Eftimie C. spune:
Nora, nici eu nu stiu cum reusesc, dar respect regimul pe care-l scriu aici si beau foarte multa apa.
Miha, bine ai venit.Nici eu nu tin la 2 sau 3 ore, dar ma simt bine cu fetele de aici si de aceea postez zilnic.Ramai la noi.
Devyla, Monica,
.Bravo.
Chiar credeti ca rusii astia ne influenteaza la cantar?Pai la mine s-au adunat toti de pe planeta.Inseamna ca ar trebui sa fiu mai slaba decat mi-a aratat cantarul? Cu cat?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Nora raportul meu cu intarziere: 60,3 kg. Adica MINUS 1,3 Kg. URA!!!
Revin mai tarziu la discutii. Sunt la serviciu.
Monica
Felicitarile mele, Moniland

N-ai intiziat degeaba.
Good for you !
Nora