Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 12
teodora35 spune:
neata Nora eu sunt de acord cu pozele macar virtual sa ne cunoastem daca tot vb aici,nici acum nu este schimbat nimic la kg mele cred pt ca nici nu am cintar acasa iar daca ma iau dupa al vecinei ar trebui sa zic ca am dat jos 3 kg dar nu zic nimic pina nu sunt sigura asa ca eu stagnez si in aceasta saptamina nu cred ca va fi vreo schimbare deoarece programul nu mi s-a schimbat tot 7-7 va pup si mai vb
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
allain spune:
Dupa cum va spuneam ,raportul meu de saptamina aceasta este cam slabut.Cintarul arata undeva intre 61-62kg,nu stiu exact ca nu este electronic.Dar mai tirziu am sa va dau si masuratorile pe centimetru,caci acum nu-l gasesc!Va pup si numai bine!
devylla spune:
am revenit cu dimensiunile:89-70-95
hmmm eu am slabit...sanii s-au marit...la fel si fundul
...nu ma supar pt nici una.
...da fundul sa ramana atat ![]()
Hai voi ce faceti?
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
karin10 spune:
Buna dimineata fetele.
Vin si eu cu dimeniunile: 103-82-103. Eu speram sa intru in top ca am un kilogram in minus, adica 66 Nora, dar deocamdata mi-a luat-o inainte Devylla : felicitari
. Oricum sunt tare mindra ca in sfirsit am reusit sa cobor cu kilogramele , cred ca de ajutor mi-a fost si bazinul de inot pe care vreau sa-l frecventez in mod regulat de acum
.
Succes si din partea mea Nora, chiar daca e cu intirziere _ foarte buna ideea cu pozele _ si daca o sa reusesti sa modifici listuta vin si eu cu rugamintea sa-mi treci la kilogramele tinta doar 57 ca cred c-am exagerat cu ele, ar fi perfect daca as reusi sa ajung la cit aveam inainte sa ramin insarcinata a doua oara.
Va pup si va doresc o zi plina
, spiritual vorbind ![]()
![]()
![]()
varga
Eftimie C. spune:
Neata!Am venit sa-mi beau
cu prietenele mele
.
Ieri am fost la inmormantare si a fost tare
dureros, greu, obositor si frig.Ne-am dus sa ajutam, nu doar sa participam.
Azi sunt mai obosita ca niciodata si nu cred ca am sa fiu foarte activa.Am o stare de oboseala care ma face sa 
Bineinteles ca dupa o perioada de regim strict, mi-am facut de cap ieri, daca pot spune asa, din cauza ca nu am putut refuza mancarea si bautura si...azi s-a cunoscut la cantar.Doar un kg minus.Oricum e bine si 84, nu?Nici nu am fost la 
Allain, bine ai venit si spor la slabit.
Nora, succes la examene si multumim mamei tale
.Eu stiam reteta de branza, dar fara iaurt.
Imi pare rau ca nu mai e Andreea sa-ti tina locul.Eu te-as ajuta, dar nu sunt chiar o experta in calculatoare si...Poate ne ajuta Mihaela?
Azi nu stiu ce voi manca; sunt prea ravasita si obosita ca sa ma gandesc la mancare.Oricum va fi ceva interzis pentru ca e ziua surorii mele mai mari (care mai sta putin si pleaca in Italia), deci se va lasa cu chef.Ciudat, chef dupa inmormantare...Asta e viata!
Va pup si va las inainte de a incepe sa delirez
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nora2005 spune:
Buna dimineata !
De vreo ora muncesc la listutza, careia i-am adus citeva imbunatatiri! Va las sa le descoperiti singure...
Si astept ...pareri !
Raport: 74.7 kg ! Stau bine, tinind cont ca sunt la final de ...Tom. Se putea si mai rau, dar am facut aseara k.k. (cintarul arata 75.3 inainte de aceasta masa salvatoare, pe care am luat-o pe la 22.30, pentru ca m-am culcat f.tirziu, si mi-a fost sete, ca de obicei...cred ca are mare legatura...daca nu ti-e sete, nu are efect...daca ti-este, are...si trebuie sa treaca o vreme pina te culci, sa simti...
)
La cm: 101-85-105...cite un cm...e ok !
Sincer, ma asteptam sa fie mai mult (in plus, vreau sa spun
)...pentru ca am mincat mai mult saptamina asta, pentru ca luna e in crestere, pentru ca l-am primit si pe Tom (avem incotro ?)...Care este cheia ? Cred ca una singura: mincind putin si des...am mincat chiar si la o ora (de cind m-am apucat de invatat), se activeaza metabolismul...organismul consuma calorii ca sa digere...
Ce fac in plus ? Beau mai mult ceai verde. Am descoperit ca e mai bun rece...si conteaza sa nu-l lasati prea mult, sa devina amar. Iau si argila si spirulina. Si calciu lactic. Cam astea sunt. De miscare n-am timp...ca daca as face...s-ar putea sa am mai bune rezultate.
Cam asa. Revin cu un urmator mesaj, sa dau drumul la listutza modificata.
Nora
allain spune:
Multam fain,Eftimie C.,la fel si tie in continuare.Hai ca am pus-o,si mie mi-a crescut F....88-74-94 si lasam cintarul la fel tot la 62kg,pina saptamina viitoare.Azi am sa maninc asa:D-fructe,1kiwi,3 felii de gutuie,deja le-am papat; P-50g paste cu amestec de legume mexicane,sunt o nebunie,mie-mi plac;G-probabil un greph si 1 mar;S -1 iaurt cu cereale.Va las si spor la slabit!
mihaela amalia spune:
Buna dimineata fetelor!!!
In primul si in primul rand raportul
: -300g, deci 59kg (e bine si atat..cel putin nu-l voi primi in dar pe 
); iar masurile:90/75/94, ma declar...multumita
...se putea si mai rau![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by allainMultam fain,Eftimie C.,la fel si tie in continuare.Hai ca am pus-o,si mie mi-a crescut F....88-74-94 si lasam cintarul la fel tot la 62kg,pina saptamina viitoare.Azi am sa maninc asa:D-fructe,1kiwi,3 felii de gutuie,deja le-am papat; P-50g paste cu amestec de legume mexicane,sunt o nebunie,mie-mi plac;G-probabil un greph si 1 mar;S -1 iaurt cu cereale.Va las si spor la slabit!
Allain, nu ramasese ca tu nu dai raport, ca de-abia te-am introdus in lista de 2-3 zile? Sau m-am zapacit eu? Merg la lista si te "modific" si pe tine...
Nora
adif spune:
'NEATA!
Carmen, pai mi se pare f bine un kg in minus!
La multi ani surorii tale!
Nora, mult succes la concurs!
e o idee buna cu pozele, asa vom vedea si progresele cu slabitul
azi intru si eu pe listutza: 89-67-92, 1,64m si 54,7kg
tinta e de 48kg
tin in continuare dieta cu fructe, desi ieri am calcat putin stramb, dar nu grav (am mancat~300g salata de legume si seminte prajite)![]()
azi voi manca mere, kiwi si portocale