Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bingo!:)
Mirela multumim de invitatie, ar fi super sa ne intalnim, chiar daca nu acolo, in alta parte. Oricum va doresc sa va mearga afacerea din plin si sa fiti gata pana la vara:) Ce lucreaza sotul tau?
Felicitari pt Matei, asa copil sa tot ai. Cand era mic tot asa era? Ca eu tot sper la Sara sa se cuminteasca, d nu stiu daca am sanse:)))

Andreea multumim ca ai ras de noi (adica te-am distrat cu povestile nurorilor:))) Da sa sti ca sunt si energii pozitive, n-ai vazut ca sunt si soacre bune? Cum ar fi a mea de exemplu, da ma feresc so laud prea des sa nu mi se urce la cap

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Flavia, ai dreptate, mai sunt si socrelle bune, fie prin natura lor fie prin lipsa... promit c-o sa trag cu ochiul la voi
Offf eu ma gandesc ce-o fi facut Alexuta la dr, ce i-o fi zis de alergia aceea, inca nu au sunat si Gogo deja s-a-ntins in pat cu lapticu' , nu prea cred ca ne mai vedem noi azi ca deja e 1... Alexa sa fie sanatoasa, ca ocazii mai gasim noi
Pup toate mamicutele si casnicutele & bebicii scumpicii!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

noi am venit acum de la medic,am dus pipilicul la anlizat si nu a gasit nimic
alina,andreea sa aveti o intalnire frumoasa,sa aduceti poze si vesti bune despre alexa!
uite ca pana sa ma intrebi de toxoplasmoza,am fost total pe dinafara....am cautat citit si ma consider documentata!daca vreti si voi sa vedeti`´cu se mananca``pe desprecopii un articol foarte explicativ:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=90.si ca sa raspund la intrebarea alinei,nu am facut toxoplasmoza asta,dar acu sunt mai panicata ca oricand si sigur o sa fac!
oricum metodele de precautie le-am respectat´´instinctiv´´,farfuriile de la pisica +ustensilele pt gatit sunt spalate de masina,apa fiind fooarte fierbinte!oricum,e bine sa imi intreb medicul ce altceva imi mai poate transmite pisica mea,(cu care sincer nu ma giugiulesc chiar asa de tare de cand sunt insarcinata).
mai fetele hai sa va zic si io ce ma bate capul de ceva vreme....sotul a fugit din tara pe vremea lui raposatul,tocmai era in anul 3 de facultate.din pacate parintii nu au fost sa ii faca o cerere de retragere(nici nu stiu daca se putea pe vremea aia).oare ar fi posibil sa isi continue facultatea acum dupa atata timp,bineteles din anul 3!?sau mai pe sleau:vrem diploma,cu sau fara continuarea acelor 3 ani!?se poate?stiti pe cineva cu vreo poveste asemanatoare?unde sa ma interesez mai concret cum functioneaza?sotul si-a cam luat speranta ca se mai poate face ceva(el a plecat in 89)dupa atatia ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ma mai primiti????nu ma renegati???...
Am fost un pic cam ocupata zilele astea...dar gata a revenit totul la normal...oricum v-am spionat, am mai tras cate un ochi p'acilea macar sa fiu la zi cu ce se mai intampla...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Symaco uraaa ce bine c-a iesit pipiliciul nornal! Sper sa n-ai nimicuta de la pis-pis, pt linistea ta ffa testul dar nu te gandi la prostioare . De intalnit nu ma ma vad azi cu Alina, ca Gogo doarme deja... nici n-am tel ei sa vad daca e bine ALexuta mica.... ufff sper ca se intorc cu vesti bune
Amalia mamicule , sa-i zici lu' mami ca-i dam na-na dar o iubim si o primim oricand aici! Tu ce mai faci? Esti cumintica? Dar mami?
Pe la voi nu e pauza de nani la bebe? Pupici multi!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mihaela ca bine zici tu ca n-ai fost cuminte si nu mai zici nimic, ne pandesti din umbra
Hai la raport si zai ce mai faceti? Ma tot gandesc la voi cand deschid DC si vad povestea voastra tot pe prima pagina

symaco ce bine ca n-a iesit nimic la analize, deci poti sta linistita. Oricum niste vitamine nu au cum sa dauneze, mai ales ca iarna se stie ca organismul simte lipsa mai mult. Bine ca si sotul tau se simte mai bine, sa aveti grija de voi. Mai mergi la lucru? Parca ziceai ca inchei luna asta

Andreea noi va dorim intalneala, dar daca nu se poate nu se poate, important e sa fie Alexuta bine, asteptam vesti bune

In sfarsit a adormit si Sara, eu am apucat sa fac ceva mancare, dar la un moment dat n-am mai avut chef si l-am lasat pe socru sa termine si sa o puna la cuptor:) Acu ma pregatesc sa merg la cumparaturi ca diseara vine o gasca de prieteni la noi, cu pitici cu tot si iar bagam mare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

symaco,bravo pt.analize.Eu aia cu pipilicul o faceam singura acasa.Aveam asa ca niste batoane pe care le bagam in pipi si apoi le duceam la medic si in functie de culoarea lor continuam sau nu analizele.Era tare interesant.

Mirela alina,Mihaela amalia,nu prea va cunosc...de ce lipsiti la prezenta?!haideti mai des pe aici sa ne "vorbarim"

Flavia,gata frate!cer dreptul de autor.numai ca daca va lasati pe mine sa organizez intalnirea s-ar putea sa alergati dupa mine

pe bune ca e o idee interesanta si cred ca nu greu de pus in aplicare.Va imaginati un wek. cu mic cu mare undeva la munte?! Moama imi vine sa plec de pe acum

astazi am de umblat revin dupa pranz

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Gata, gata.... imi ajunge....vin mai des la apel...si trag mai putin cu ochiul
Amaliuta mea de cateva zile se crede (na de parca n-ar fi) buricul pamantului....toata lumea tre sa faca numai ce spune si vrea ea.....e ceva de groaza......si mi-e frica sa nu ramana cu obiceiul asta, sa planga sau sa se tranteasca cu fundul de pamant cand vrea ceva....cu mine nu ii prea merge...cu tat-su e mai naspa ca nu stie cum sa o ia si atunci ii da ce vrea numai sa scape sa nu mai planga......
Offff ce greu e cu copii astia

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Mihaela ,parca o vedeam pe sybille in spusele tale...ca si ea e buricul pamantului.si de obicei face circul cand e cu tati!la fel si el:ii da si face orice numai sa inceteze din plas,sau tavalit pe jos...cu mine nu ii merge asa usor,am nervii mai parjoliti!culmea e ca nici nu incearca ce face cu tati!
azi avuseram o mica incercare...am fost la medic si pe urma la farmacie sa ridicam ce scria pe reteta,pe sybille o lua alergatul si io da-i si striga´´opreste-te ca nu pot alerga dupa tine´´ea nici o treaba,pana la urma se opri si incepu sa urle sa o las in pace ca vrea sa mearga mai repede!....bineinteles ca pana la urma sa potolit dar io facui pe suparata cateva ore!si daca nu incerca sa ma inbuneze si cu ce desenat si tot asa....tot i-am amintit ca a tipat la mine pe strada si lumea sa uitat,sa ii fie rusinica!cred ca intradevar ii paru rau,mai ales ca atunci cand fac pe suparata avem reusite decat atunci cand ne certam!
si io ma gandesc ce ti-e si cu copii astia,nici nu stiu cum sa te comporti:nici prea aspru sa sperii copilul sa nu mai fiti prieteni,nici sa il lasi sa ti se urce in cap...ufff grea mai e calificarea asta de parinte!
si eu ma bucur ca nu a iesit nimic la analize,poate e doar o perioada si al sybille cu mancatul.oricum mai avem ceva din tratamentul pt viermisori sa vedem dupa cum o fi!
o sa-mi fac testul de toxoplasma,simplu gand ca totusi, daca si cu parca ,nu ma lasa sa stau linistita!saptamana viitoare facem programarea!
ia sa intreb si io de batoanele alea,nu de alta da de cate ori dau in paranoia nu mai tre sa stresez medicul neaparat!
mihaela,nu pe voi v-am citit ca ati castigat ceva pe la buburuza?!sau ma insel?daca da:Felicitarii!
flavia,am hotarat totusi sa merg la munca si luna asta,numai ca mai putzine ore si schimburi cand nu e asa aglomeratie!si asa contractul imi expira la inceput de martie,am zis ca macar cateva ore sa mai merg!pe urma o sa fiu tot acasa!in cazul in care nu se mai poate pot sa o las balta orican...nu trebuie demisie si nu stiu cu cat timp inainte zis(sefu e de treaba,cateodata).
andreea nu-i bai,lasa ca poate alina va avea drum altadata spre bucuresti si va vedeti atunci.important e sa vina alina cu vesti bune!
ange,si io ma gandeam de o mica intalnire in vara numai ca la noi chiar sunt cateva semne de intrebare.nici nu stim cand e concediu!apoi sa vedem cum vine puiutza si ce o mai fi dupa!oricum si noi suntem iubitori de munte si ne-ar placea cateva zile cu cupii la aer curat!cami,te vazui azi online,da vb cu matusa-mea si pana sa ma dumiresc facusi cateva tumbe de online-ofline si pana la urma usesi semnul cum ca nu esti prin zona!
ia sa ne dam intalneala intr-o seata pe messenger,ce ziceti?!

Mergi la inceput

Pai si Gogo face exact ca Sybille si Amalia... Offf azi mi-a facut zile fripte. N-am iesit afara, adormise dar s-a trezit dupa 30 min maxim si de atunci pauza. Am stat langa ea, degeaba. Ba mai si facea niste mutrite si exact pe dos de ce-i ziceam. O facea special, acum asa, peste o ora asa, peste alte 2 idem, m-am dus pana la baie si-amn gasit-o gata de plonjon din pat spre vitrina si asta a pus capac, mi-au dat lacrimile desi nu e indicat si surpriza. A venit la mine, super-fetita, pupici, zambete etc. Eu nu si nu, si acum sunt suparata pe ea si stie, simte f bine. Ufff si acum ma doare capul.
Nu mai zic nimic... sper doar ca Alina e bine, acum ma gandesc la toate belelele, sper ca au ajuns ok inapoi cu masina... Ce ti-e si cu imaginatia asta care o ia pe aratura
Scuze de ton, ma duc sa-mi recuperez corabiile. Pupici

Mergi la inceput