Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

symaco,te-am vazut dimin. dar nu am avut timp sa te abordez
am stat 5 min. pe dc timp in care mi-am baut cafeluta si apoi am luat-o din loc.Abia acum am ajuns acasa.In catev amin. merg u Robi la dodo de pranz.L-am dus dimin. la gradi si e varza de obosit

cand vedeti ca intru ,ies sa stiti ca nu stau sa ma joc cu messengerul.ori de cate ori suna tf. iese messeng. din"idle" si toata lumea care ma vede cica ma plimb pe acolo mi-au spus-o si altii
Am decis sa scot tf. de langa calculator dar asta cand o veni colegu'acasa.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

FETELOR UNDE E ALINA??????????????
Eu nu stiu nimic de ea, Doamne fereste de ceva rau, ce s-o fi intamplat? De obicei ar fi intrat ea pana acum sa povesteasca ce a facut.... Ufff numai la prostii ma gandesc, si asa am avut o zi "nervoasa" azi, tot nu mi-am revenit dimpotriva, am intrat sa vad ce a facut cu Alexuta si nimic.... Help!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nici messengerul ei nu a fost deschis azi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Asa e Dana, eu am pandit toata ziua pe Mess doar-doar o aparea.... imi vine sa mor ca nu i-am cerut nr de tel.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

azi am avut o zi de tot ...
nu mi-a iesit nimic bine
maine ma duc la munca
si poimaine la fel
Maia tuseste de rupe
Robi e tare agitat
eu nervoasa
colegu'vine tocmai sambata acasa
chiriasa-mi pleaca de la 1 martie
aia de la Aer France nu mi-au dat voie sa fac escala 3 zile la Paris
am ratat inscrierea copiilor pt. urmatoarea sesiune de inot

ma duc la somn ca astazi nu a fost ziua mea buna... sau mai bine ma duc sa ma spanzur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pentru voi sa incepeti ziua cu un zambet (mai ales pentru Ange, macar azi sa ii mearga bine))
Symaco ai vazut bine, sunt castigatoare la concursul buburuza...Offff ce ne e si cu copiii astia...azi noapte s-a trezit de n ori plangand, ziua e nervoasa si mofturoasa si nici macar nu stiu care ar fi motivul

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Offff azi cred ca e ziua de dat cu capul Nu e nimic grav dar ieri... valeu.... groaznica marti...
De Alina n-am aflat nimic inca .. spuneti-mi ca e bine, azi noapte am visat ca-mi dadea pe Mess vesti ca sunt bine... acum realist vorbind, ar fi intrat ea sa zica ceva, sai ma gandesc ca i-or fi trimis la alte analize pt Alexuta si or fi ajuns seara tarziu... sau sa o fi internat pe micuta Doamne fereste??? La altceva mai grav nu vreau sa ma gandesc
Cami lasa mama ca trece tusea... tinem pumnii Maiei.... iar colegul.. al meu a fost acasa aseara cica (asta cat n-a fost la spital si la serv) dar a avut parte de tunetele si fulgerele mele, nu stiu ce-aveam.. si inca am Cred ca mi-a ajuns la cap stresul socrellistic, plus ca n-am niciodata timp sa fac curat complet, plus ca vreau sa-l vad si eu o data stand cu copilul 2 ore-n sir
Mihaela.. noroc ca esti tu draguta si ne trimiti un zambet. Of sper s-si revina draga de Amalia sa faca nani linistita... si tu pe langa ea.
Mda.... pai Uca doarme inca asa ca astept sa se scoale... ma duc sa beu un ceai chior si fara zahar, raman prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,hai sa-ti dau unpupicStai calma ca o sa treaca necazurile.De ce vroiai la Paris?Pentru Disneyland?Hai ca si eu vreau sa merg la vara.Poate punem de o intilneala cu copii la Disneyland.
Andora,spre rusinea mea nu stiu ce are Alexuta.Ce a patit?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mihaela ce tare-i zambetu ala, hai sa declansam o epidemie de ras :)))
Sper si eu ca Alina e bine, poate intra mai tarziu, ca e obosita dupa un drum lung, nu cred ca ar fi avut de ce sa o interneze in spital

Cami hai zi cum iti merge cu munca? Mai poti sau te lasi? :))

symaco atunci e fain dc ai un sef intelegator, poti sa stai linistita, asta conteaza mult. Sybille, tare scumpa, abia astept sa creasca si a mea sa faca nazbatii.
Si de ce zici tu Miha m-am distrat, incerc sa mi-o inchipui pe Sara cum s-ar crede buricu pamantului:)) Desi cred ca as readuce-o eu cu picioarele pe pamant::) Eu sunt mai "dura", no las de capul ei si se enerveaza, da apoi ii trece.

O faza tare: o prietena are un baietel cu 4 luni mai mare decat Sara si cand face o boacana sau il cearta, merge singur si se pune la colt :))

Sa vedeti ca Sara mea s-a trezit de dimineata da eu eram asa obosita ca n-am fost in stare sa merg la ea. Noroc ca soacra nu plecase inca la lucru si i-a dat ea sa manance, apoi scumpa de ea si-a luat bibi si s-a culcat inapoi. Acuma doarme de le rupe, sunt curioasa cat o tine.
Aaass, si uitati cine imi ia mine locul la calculator :))

Andreea si eu sunt pe pozitii.

Dana cum te mai distrezi singura? Ca pe mine de pe acuma m apuca groaza, tot asta ii zic la barbatu-meu ca eu no sa rezist fara el, n-am stat niciodata singura acasa fara el si mi-e groaza:((

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

nu-i bai cami,lasa ca ne vedem odata pe messenger cu timp la dispozitie si chef de palavre!cami iar ti sau ´´inecat corabile´´?ce e mai fata cu atat stres pe capu tau?ia zi la aia de la air france ca tu vrei escala si daca nu faci urat
ofof,uite o carutza dept nervii tai..sa se oteleasca!
lasa,flavia,ca vine timpul(e asa de aproape)in care o sa porti certuri cu Sarasi atunci te iei cu mainile de cap!sybille e un cupil tare cuminte,si de obicei nu avem probleme in a ne intelege(cu tati are probleme,da asta e treaba lor ),dar are si ea ca tot omu zile mai bune si zile mai cu nervi!
eu as vrea sa patrez o relatie de prietenie cu fiica-mea(asa ca prin filme),dar itzi iese sentimentul matern la bataie cand se da cu fundu de pamant pe strazi!
sigur micuta alexa e ok,probabil alina e obosita si va intra mai tarziu sa ne dea vesti!
la noi supararea se manifesta de la egal la egal,io zic´´sunt foarte suparata pe tine´´si ea´´poi daca esti suparata,si asa ma supar si eu``!....apoi vreo cateva minute imi arunca niste priviri care zic muuultesi pe urma vine si se arunca ca un berbec in mine!imi zice´´pe care vrei sa o zic?-pe aia cu scuze?
-pe aia cu n-am vrut?
sau pe aia cu entschuldigung(scuze)?
daca vede ca nu-i raspund,tot ea´´na,gut,hai ca o zic pe aia cu n-am vrut`´!
apoi cu greu ma pot abtine sa nu ´´o iert´´!
chiar vroiam sa intreb ce mai e cu tina?ca nu a mai zis nimic de mult,dar tocmai am vazt-o ca a intrat pe messenger!

Mergi la inceput