Mamici casnice (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
andora,am facut in toamna 10 ani de mariaj
suntem pe al 11-lea.
ne vedeeeemmmmmm
poate organizati ceva voi acolo,ca eu de aici...
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Cami felicitari Si la mai multi!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Neatza, trezireaaaaaaaa .
Mirela zici ca noi scriem mult, ti se pare :)) Trebuie sa vi tu mai des pe aici sa vezi cum se schimba treaba. Nu ne povestesti nimic de tine, de Mateut, ce faceti, cum sunteti...?
Cami vezi ca a fost ideea mea sa organizam ceva la vara, tre sa ceri drepuri de autor
Cine se inscrie pt un wk la munte, ha?
Andreea si Alina voi ne-o luati inainte si va intalniti azi si petreceti
Alina sper sa rezolvati problemele si Alexa sa fie ok, sa va gaseasca medicii leacul, si drum bun si intoarcere grabinica
Andreea ma bucur ca soacra e spre bine, dar mama ta cum se mai simte?
Dana tu n-ai mai trecut pe aici, esti ok?
Acum astept sa se trezeasca Sara, numa sa termin de scris un mail, ca tot scriu la el de vre-o jumate de ora. Va
(doamne ce dezlanat am scris, bine ca mai pot sa si corectez:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Neata!
Andora,ia vino tu si pe la nurori sa ne povestesti si noua de soacra ta.
Cami,deci la vara ne vedem canada]
Vad ca aseara v-ati conversat pe aici,eu m-am culcat pe la 11,30 ca eram rupta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Hi,hi,hi,Flavia,nu-ti vazusem postarea.Uite-ma ca intrebai de mine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana telepatia e de vina :)))
Cum iti merge singura acasa?
Soacra s-a intors de la Giurgiu? Macar te-ai distrat putin fara ea?
Flavia (sotie si mamica fericita)
mirela alina spune:
Buna dimineata fetelor.
Noi suntem bine, multumim.Am fost la sanius la munte vreo' 5 zile dar am fost exact in perioada aceea de inghetau pietrele de ger deci nu ne-a prea priit.Acum la Bucuresti este atat de frumos afara zici ca isi face primavara intrarea....hai ca incep sa visez si eu ca Andora mai devrema...ghiocei, zumzait , soare....Mai stau putin pe aici si merg afara cu Matei pt ca avem intalnire cu gasca.
Matei este bine multumim.Acum este intr-o perioada buna:cere de mancare, doarme la pranz fara comentarii si cel mai important este sanatos.In fiecare zi mai foloseste cate-o expresie noua de na da pe spate.
In rest sa zicem ca suntem bine.
Multi ani inainte de casnicie, fericita Cami.
Andora si sotul meu lucreaza intr-un fel in armata.
Super ideea cu intalnirea din vara, bravos Flavia.Noi avem in proiect o pensiune daca ne iese va invit acolo. Bineinteles in zona Campulungului.
Va pup si sa aveti o super zi.
mamica lui Mateut 11.09.2003
mirela alina spune:
Aaaa si cu soacrele astea...mancale-ar pufu' pe toate.M-a suparat rau de tot a mea.
mamica lui Mateut 11.09.2003
andora spune:
Neata la pranz!
Flavia multam de intrebari, pa mama e ok acum, dar tot n-a vrut deocamdata sa mearga la dr, i-a trecut si criza de fiere si nik. Asta e, o sa ma tin taca-taca de capusorul ei pana o duc.
Dana... hehehe nu vreau mai sa vin la nurori, sic ca mi-e teama ca rabufneste ce e mai rau in mine, si e tare pacat... nu stiti mai fetelor ca energiile negative eliberate se intorc impotriva noastra? Eu ma feresc... si incerc sa stau departe de ispita, cand mi s-o termmina sacul cu energie pozitiva vin la voi Dar taaaare savuroase sunteti, eu va mai citesc din cand in cand, pe ka inceputuri am ras citindu-va de m-am prapadit, acum n-am mai dat pe acolo dar promit..
Eu astept sa ma sune Alina... poate scapa si ei repede si au doar vesti bune despre Alexuta mica si scumpa.... si o vad si eu pe viu.
Deocamdata papam iaurtel, m-am dat pe disociat azi, sper sa ma lase socrosenia sa tin regimul si cand scapa din spital...
Hai ca va pupacesc si va doresc o zi superba!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea