Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hai sa traim si sa ne mai intalnim!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

FLAVIA dulce! Wowwwww eu uitai ca tu o sa ramai singura cu socriiiiiiii!!!!!!!! Uffffffff......
Eu ramasei fara barbatel pt 6 luni de Bosnie plus alte cateva pregatitoare prin tara... Stateam singura la casa, parintii in alt cartier, ziua serviciu, slabisem de-mi placea de mine, plateam 1500 ROL la gaze ca nu faceam papa deloc, era super... pana venea seara. O dadeam pe chat, pe site-uri diverse, alea-alea, ehehe.... ale tineretii valuri... Mda... nu zic ca asa durere in suflet n-am avut vreodata.... groaznic. Am fost la inceput revoltata ca a plecat, suparata, nedormita de atata net nocturn, la serviciu radeau de mine toti (aveam doar colegi baieti+sef idem) cand mai primeam vreo poza pe mail de la consortu' cu mine neexplodate (slava Domnului), militari&co... multe multe frustrari si ganduri dezertoare....recunosc, mi-a fost extrem de greu dar si perioada a fost lunga....
Hai ca nu vreau sa va intristez, ideea era ca stand l curte (mai aveam 2 batranei in curte) eu si un motan ma lua groaza noaptea cateodata.. disparuse si bunica de acasa si experimentam fenomene gen "mutat TV singur de pe un post pe altul" sau "pale de vant din senin in camera".... hihi, intr-o noapte eram cu o prietena pe net (fizic langa mine) si lasasem boxele si Mess deschis, deodata o voce "are u ok? hahahaaaa" un ras sadic.. abia ne-am dumirit ca era un oarescare englezoi ca perdeaua a-nceput sa fluture... noapte, ora 3.30, parca vad si acum totul, perdeaua luand forme nedeslusite, un marait sumbru, apoi brusc.... ceva patrunzand pe fereastra si dand perdeaua deoparte... era o.... labuta de motan... mda, era Gonzo, venea acasa... Asa m-am speriat
Hai ca va pupacesc... chiar ma culc...

PS: A FOST CINEVA LA SINCA VECHE? TEMPLUL URSITELOR?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

flavia,schimba data de nastere a Maiei.Te rogggggg
16.noi.1998
Senx

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ei uite cine se trezeste de dimineata dupa o noapte scurta:) Ati mai stat mult aseara fetelor la povesti? Cum a fost?

Cami bine ca mi-ai amintit cu data nasterii, asta-i 1 lucru care l-am fcut sa nu uit din nou. V-am zis ca sunt mai zapacita si imprastiata si tre sa insistati dc vedeti ca nu reactionez ca nu ma supar:)

Andreea mersi de ce ai povestit, deja incep sa ma bucur ca stau cu socrii si nu raman singura, oare cum de nu m-am gandit?:)
La voi a fost si mai greu, plecat 6 luni si inca in misiune militara, of doamne bine ca a trecut. De acum nu mai pleaca? A fost ultima data?
Cum sunteti azi singurici?

Ma duc sa infulec si eu ceva, nu stiu ce mai voiam sa scriu ca am uitat:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia trebuia sa-i ceri lui Cami in schimb ceva pt schimbarea datei ..... pai dac-am inteles eu bine trebuia sa stim si noi care era motivul fericirii Despre plecat - el zice ca nu mai pleaca, atata-i trebe', sa nu-l mai cunoasca cupilu' cand vine? neeeee.... doar daca nu ni se face o fomita de bani si avem vreo criza financiara vreodata....
Iar de singurele suntem fiindca socrosenia e la spital, sotul la munca normal, iar noi ne facem de cap.... dar nu ma-ntreba cum e la noi in casa, vasaraie murdara, dezordine maxima, zici c-au trecut hunii... ieri n-am spalat vasele, nu m-a lasat socrella c-a fost duminica si-ti dai seama.... daca statea si azi nu aveam unde sa-i pun mancare, ca si azi e sarbatoare mare.... dar si eu, nici nu m-am sculat cand a plecat saraca, dormeam tun si pe la 8
Hai ca va pupacesc.... de treaba n-am nici un chef, las deschis DC sa vad ce ne povesteste Cami si ce mai fac puiutii vostri

site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Andreea ai dreptate, b]Cami te poftim sa ne povestesti sa nu ramai datoare. Un indiciu, cica in 4 :))

Dana[/b] mi=am amintit: voiam sa te intreb cum a fost cand te-a sunat al tau sotz aseara, ai apucat sa vb ceva cu el? Ce zice, ce zice?:)))

Mergi la inceput

Pai ,saracu ,ce sa mai zica,ca eu radeam ca proastaCica a ajuns bine si era la hotel.Cam atat!Oricum vb cu el si mai devreme.
Chiar,Cami nu ne-a zis ce o face pe ea fericita.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana
Cami..... cred ca asteapta sa propunem scenarii cauzatoare de fericeala

Mergi la inceput

Omul din Neanderthal o intreaba pe femeia lui:
-Te culci cu mine?
-Nu!
-De ce?
-Nu am chef!
-Ia omul paru' si ii da una zdravana peste cap.
-Acuma te culci cu mine?
-Nu!
- De ce nu!?!
-Ma doare capul.

Pe mine ma face fericita (unul din multele lucruri, desigur:): o saptamana la munte (unde stiu io) si sa stau fara nici o grija

Mergi la inceput

Eu am intrebat-o daca e gravida(asta mi-a venit in cap),da' zice ca nu.
O veni in tara? Nu vrea ea sa ne spuna si pace!
Caaaaaaaami! Cat ne ma tii asa?

Dana

Mergi la inceput