Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Pe mine ma face fericita (unul din multele lucruri, desigur:): o saptamana la munte (unde stiu io) si sa stau fara nici o grija

Si pe mine! Tot unde stiu io!!!! Super femeia de Neanderthal

Dana... si eu ma gandeam la bebe.. dar daca nu e....
poate e vorba de vreun cadorlic ceva?

PS: Flavia, unde stii tu?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La munte in Retezat, aproape de barajul de la Valea Mare, cum se merge spre Izvoarele Cernei, avem o casuta acolo si e super fain, niste peisaje mortale, si liniste si tot ce vrei. Pacat ca e asa departe de Cluj si nu jungem decat o data sau de 2 ori pe an...
Tu unde sti?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Wow aveti o casuta? pai sa ajungeti mai des ca altfel va mananc de vii, trebuie sa va faceti timp...ufff... si vreau poze....
Eu stiu www.barcaciu.ro/foto/index.php" target="_blank">aici..... avem superbe amintiri sisunt niste super cabanieri... acolo e tineretea noastra, am dormit pe banci in gara, pe camp la 5 dimineata, mergeam mereu... uffff... si acum pauza .. si mai avem si gratis trenul, ne tb doar un we si o bunica sa stea cu Uca....

site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

..v-am gasit,am reusit si sa va citesc si acu am obosit!.tare greu sa tin pasul cu voi,in we parca aveti dubla energie scrieti de numa,taman atunci cand io nu am loc la pc!
andrea povestile despre socrela ta sunt tare haioase,imi imaginez ca faci si tu haz de necaz!cat te mai tin nervii e bine!da io tot nu am inteles...va sta pt mai mult timp la voi sau numai acum pe perioada tratamentelor?!
noi am fost la medic,am primit un tratament pt viermisori,il luam deja de doua zile si parca da rezultate(sau o fi numai o coincidenta?).azi dimineatza dupa ce sybille sa trezit a baut un pahar de lapte si pe urma a inceput sa se smiorcaie,o intreb ce are...´´mie mi-e tare fooame!``.asa ceva nu am mai auzit din gura ei de mult timp(ca sa nu zic chiar niciodata),sa zica ca e foame...si plangand,parca nu ar fi mancat de cateva zile>!
sper ca incepem sa mancam mai bine si mai punem cateva kg..macar cateva sute de grame si tot e bine!.tre sa ducem pipilici maine dimineatza pt alte analize!
fetelor care raman singure va compatimesc,eu sunt tare´´uracioasa´´,cand imi vine sotul tarziu acasa(din an in paste) ma gaseste cu toate luminile aprinse,televizor ,radio.ziua nu e nici o problema dar noapte ma iau depresiunile cand ma uit la cealalta jumatate de pat goala!acu 2ani sotul mi-a fost la spital 2 saptamani,mama si cu sora mea au fost sa imi dea o mana de ajutor....doarmeam toti 4 in dormitor,celelate 2 camere ramaneau golute(se lafaia pisica atunci cand nu ne inghesuia si ea in dormitor).
ma ia cu melancolii cand ma gandesc ce bine ne-a prins cand a fost mama aici.singura persoana in care ma puteam baza si puteam sa stau linistita(atata cat se putea)atunci cand plecam undeva si sybille ramanea acasa!si aveam si cu cine sa povestesc,sa depan amintiri gen..´´´mai tine minte cand a venit x pe la poarta sa ma cheme afara si l-ai fugarit din stiu eu ce motiv?`` ....uite ca iar scot la inaintare scuza cu hormonii,dar imi lipseste mama cu bune si rele...sunt zile(ca astazi)in care imi lipseste groaznic de tare!
offf,hai ca acu o iau eu pe aratura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

symaco bine ai revenit, acuma te asteapta o noua saptamana si tre sa tii pasul la scris ca n-ai ce face:)
Bine ca ati fost la medic, deci i-a gasit viermisori pana la urma? Cat tine tratamentul? Ce bine ca i-a venit pofta de mancare, asta tot visez si eu pt Sara.
Au fost la tine mma si sora ta? Da sotul de ce a fost in spital, ce s-a intamplat? Si n-ai zis nimic 2 saptamani, ei ei

Andreea de frica ta mai ca m-as duce la munte, numa sa nu ma bati:))) Sunt super pozele de la cabana unde mergeti voi, eu nu stiu dc am cu casuta, oricum nu-i cine stie ce de capul ei, da peisajele sunt super si o sa caut ceva poze ca ce-i la mine in comp... varza.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mai,a dedus ca ar fi viermisori,dupa simtomele care le-am zis,cand am deschis gura ca mai avem si pisica...mi-a dat o suspensie din care mai avem de luat 3 zile.oricum,mi-a explicat ca nu-i face nici un rau chiar daca nu ar fi viermisori,desi ea crede ca sunt!
povestea veche cu sotul la spital,acu 2 ani sa intamplat,operat de hernie.si cum sotul e un plagacios si jumatate abia de mi-am impartit dadaceala!
anul trecut a fost numai sora-mea la noi,fara mama,dupa 2 luni in care am avut 2 fete..am si luat hotararea de a mai avea un copil!
sper sa nu ma fi bucurat prea repede cu pofta de mancare la sybille,doctorita mi-a zis ca daca intr-o saptamana doua nu se schimba nimic trecem pe vitamine!´

Mergi la inceput

Symaco ce bine ca aveti pofta de papica, sper ca se rezolva fara vitamine si o tineti tot asa! Si bafta la pipiliciul de maine Socrella sta doar cat e legata de spital, apoi pleaca...dar nu exista termene sigure si asta ma omoara, tre' sa fiu mereu in priza
Flavia daaa sa cauti pozici cu peisaje..... si sa te duci repejor sa vezi in ce stare mai e casuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, da' ce debit aveti!
s-a incins aseara mess-ul de era sa ia foc. sper sa se repete cit de curind.
rezistati fetele cu sotiorii plecati. or veni si vremuri mai bune.
io stiu de cami ca vine in tara 2 luni prin vara. asta sa fie?
da' toate suntem asa fricoase? pina sa o avem pe alexa, la fel eram si io cu tv deschis toata noaptea, cu veioza, ca la circ. de cind cu pitica, parca dorm mai bine. e ea sa ma apere.
syma, sanatate micutei! alexa si cind a avut giardia minca de rupea. da' am auzit asta cu pofta de mincare la multi copii cu paraziti. syma nu e problema cu pisica pt bb? ai facut toxoplasma?
mey, da' ce se intimpla cu fetele care lipsesc?
miine merem la buc, la dr. sper sa venim cu vesti bune.
pupici

alexa & fam

Mergi la inceput

Alina eu te astept si sper sa terminati rapid si sa ne vedem in Cora Daca Doamne fereste nu ne vedem sa veniti neaparat in plimbare ca sa facem o plimbare-n tihna printr-un parc Bafta la dr
Camiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! So???
Uca mea acum a adormit abia, asta dupa ce m-am pus eu langa ea... si m-am lasat trasa de par/urechi/haine/mangaiata samd.
Va pupic!

Mergi la inceput

Haoleo in ce hal am scris si ce m-am repetat, scuze
Mey da' cum adek s-a incins mess-ul aseara? Facurati bairam fara mine pe chat in timp ce eu ma chinuiam cu socrella&co???

Mergi la inceput