Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,carevasazica ai intrat,ai citit,ai postat,da' tot nu ne-ai zis ce te face fericita.Nu-i frumos

Colegu' meu(hai ca mai molipsit)vine dumunica viitoare.Pana atunci stau singurica,singurica..Da' lasa ca mai e buna si cate o pauza.Prieteni stiu de ce!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar asa Dana, Cami acuma doarme si noi asteptam :)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Mama,ce liniste e pe aici!
Heloooooo!Mai ,eu ma uit la Schimb de mame?Va place emisiunea?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Eu nu pot ca se uita barbatu-mio la film :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Draga Flavia,

Uite ca va contactez cam off-topic, dupa o absenta lunga... mai este vreun topic cu soacre??? Erau preferatele mele...

In rest ma incadrez totusi, in sensul ca acum sunt temporar casnica si am doi baietzei de aproape 4 ani, numai ca au blanitza, mustati si miauna :)

Spor la treaba fetelor!

Mergi la inceput

Ralu-cat,vezi ca e clubul nurorilor!

Dana

Mergi la inceput

Raluca esti tare:) Poti sa scri si aici la casnice, iar despre soacre ti-o zis Dana de clubul nurorilor, oricum acolo esti pe lista, chiar nu stiam pe unde ai disparut:)
Chiar, ce ai mai facut in ultima vreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai ce-am ras.... tocmai bine dupa un we de Sisif... Sar'na!
Nici nu stiu de un' s-o iau, ced ca-ncep urand rezistenta maxima celor cu berbanti plecati mai mult sau mai putin, la propriu sau la figurat Iar celor dornice de ma alatur si ne doresc asteptari depasite cat mai curand
Alina sa fiti sanatoase si sa dati semn cand ajungeti in Buc! Din pcate mobilul meu e decedat dar am tel fix, daca vrei ti-l zic Si intru pe Mess maine
Flavia, ce frumos... Si eu vreau analize pt bebe... cred ca spre vara, sa vad daca e totul ok desi asa pare slava Domnului
Ralu-Cat, pai vrem si noi poze cu bebe-cat daca e p'asa
Dana.. naspa rau singurica... Eu m-am uitat din 3 in 3 la "schimb de mame"... de placut nu stiu, dar is si eu ca tot romanu' dornica sa vad ce e in ograda altuia, si cand vad ce case au astia ma ia asa o jale.... eu n-am asa, ce! Las' ca ma mut eu si fac cum vreau
Cami.. mda, mai am putin si ma indragostesc de tine daca-mi mai faci complimente hai sa-ti zic cu Bosnia, sotu' e militar si a plecat o data... si mi-a ajuns pt a ma maturixa definitiv, vb serios, e foarte buna o despartire a momentul oportun... dar extrem de dureroasa... noroc ca ma tineau aia la serviciu pana la 21... in rest facturi tel. de milioane (prin 2002), nopti pierdute pe net incercand sa ne prindem online, poze, lacrimi... si promisiunea ca n-o va mai face vreodata
Iar - tot pt tine - SOCRELLA RELOADED: vorbe de duh: "norocul vini di la ghiavol" (ca-i uram noroc la operatie), "fata aista-i ca din carti" (Gogo), "uite dudutza, buna are buba" (cu expunerea imensei cusaturi in fata fiica-mii dealtfel impasibila), "valeu da di si planji fata?" (=> indiscutabil deochi sau vrea APA), duminica nu se fasi siai ca-i pacat mari sa fierbi (asta asa o fi?!?)
Trimit mesajul si continui, pt ca cei neintereasati sa poata sari

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Asa... nu va zic cum eram ieri, am stat jos abia pe la 15, musafira adoarme devreme si se trezeste asisderea, noi culcat tarziu si sculat ca dansa, apoi eu plecat piata, facut mancaruri de tot felul, prajitura cu branza ca sa pape copiii si bolnavii, ordine de 100 de ori, masa pt 6 pers de 2 ori, noroc cu masina de spalat... mers cu totii la biserica azi, socrella saraca cu 2 drene dupa ea, piata, casa, parinti, cumnati si nepotica, intors casa cu fundu'n sus in mod repetat, alergat la supermnarket sa nu stie musafirii, sarit/topait/desenat ore-n sir cu copiii... ras socrella de mine ca vaca mea semana cu un zimbru, la fetite/catei/pisici/cai/ratuste/masini si baloane ma mai descurc insa vaci nu stiu sa desenez si gata. Auzi ce probleme am
Scuze de harababura din exprimare, asa o am si-n cap si-n casa, maine nu stiu de unde ma apuc. Dimineata raman singura cu Gogo, finally, nu stiu pana cand, sper macar pana marti... ca dupa aia Dumnezeu cu mila nu stiu cat timp
Zic eu asa dar mi-e tare draga socrella mea , e bine intentionata, si mi-e mila... prin cate a trecut... Auziti, e disperata, stie ca daca intram in UiE le ia statu' taranilor animalele... hmmm.... a auzit in spital... Dar e dulce foc cand ne uitam impreuna la reclama cu soacra si nora care vine cu "casa buna"-n sacosa... murim de ras Sau cand il caina pe saracu' barbatu-meu, de si-a luat si burtiera ca auzise ea ca-l dor salele... sau sa-i pun un pledut molcutz sub el cand doarme... sau "saracu' cum sta" (dimineata la sculare), dar pe mine nu ma vedea ca eram cu picioarele atarnande pe jos... sau "da di se nu ii dai casiula ca ie sensibil cu gatu'", cum tuseste gata "pastiaua" . Ca sa nu mai zic cum ma-ndeamna la o duzina de copii ca 'pi vremea me a nu erau pampersi, spalam toata ziua, mergeam la camp plus barbat si copchii de crescut""plus ridicat casa noua"... dar acum pe bune eu nu stiu din ce e facuta, e o super femeie, face 100 de lucruri deodata, nu sta deloc deloc... toata admiratia din pct asta de vedere....
Hai c-am monopolizat subedtu' si mai sunt si offtopic (scrisesem offline, probabil asa ma simt)... cu pareri de rau pt lipsa de concentrare si inspiratie va pup si va doresc o noapte cat vreti void e linistita.... iar puiutii sa fie cu toti sanatosi si voiosi!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Hai Andreea ca ai aparut si tu in sfarsit, da la cate ai avut pe cap te credem pe cuvant:) Mai rezisti?
Hai ca esti totala, asa imi place cum povestesti, aveti un dar mai fetelor
Maine poate stai si te odihnesti, super ca esti doar cu Gogo. Da apartinatorul unde e?
Cat a stat al tau in Bosnia? Sa ne mai povestesti cum ai rezistat, ca eu n-am mai stat fara barbat (si singura cu socrii) si mi groaza de ce ma asteapta saptamana viitoare.

Acu tre sa o incurajam pe Dana pana ii vine sotu inapoi si dupa aia imi vine si mie randul:)

Eh ce portie de ras am tras in seara asta, multumesc companiei de aici (Dana, alina, Cami), poate ni se alatura si Simina si facem o gasca...:))

Hai gata ca am zis ca merg la culcare :)

Mergi la inceput