2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor....lamauriti-ma si pe mine.!!!
Ieri am inceput tratamentul Liviei, sunt pe terminate cu ciclonul (azi cred ca vor pleca rusii) si simt niste dureri si cand respir ma taie parca..la ovare mai ales si uneori simt ca ii amortesc parca si picioarele.Sa fie de la tratament sau de la ce oare?Eu la ciclu nu am dureri.in fine....e normal sa ai dureri asa cand incepi sa iei plantele....si dupa cat timp , zile nu mai ai dureri????Tratamentul..adica daca ai avea ceva vreo anexita, chist in cat timp rezolva problema, o saptamana ????Durerile sunt ca as avea eu ceva la ovare, sau e normal asa de la tratament?As vrea sa nu am ceva, miercuri ma duc la doctor si saptamana viitoare alerg dupa ovulatie ...sa fie cu noroc

Va pupic

PS: Ii dau sotului tinctura de machiran+branca ursului + tinctura de telina+ macerat de schinduf?Il ajuta si pe el cu ceva plantele astea ?(nu vrea sa-si faca nici macar spermograma asa ca nu stiu cum sta la capitolul asta si ii dau preventiv e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Claudia,scumpi,eu zic sa te duci la dr.sa-ti confirme el ca este sarcina, sau nu;fiindca si la mine au iesit testele negative si, bebele meu avea deja o luna in burtica!!!
Dar taaare ciudat ca nu ti-a venit,menstruatia,cine a facut trat.,asta a fost primul lucru care s-a intamplat...
Acum,tu ce mai ai de luat,ce plante?
te pup

Mergi la inceput

Tot pt.Claudia...
Sunt cam doua luni pe an in care ciclul este decalat(asa scrie in cartea de obstretica si ginecologie))si ovulatia s-ar putea sa fie mai tarzie iar in functie de cat de tarziu apare, vine si urmatoarea menstruatie ,binenteles,tot mai tarziu.
Multe femei se pacalesc si raman cu bebe din cauza lunilor astea cu ovulatia tarzie(chiar daca urmaresc calendarul).De obicei acest lucru se intampla cand vine caldura sau cand vine frigul(primavara si toamna).Deci,tu s-ar putea sa fii cu bebe,ori sa ai ovulatie tarzie sau sa nu se fii produs inca si de aceea sa nu vina urmatoarea menstruatie.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Draga Livia,
am renuntat la tratamentul medicamentos in favoarea tratamentului tau,pe care il urmez de aproape 1 luna.In zia 14 a ciclului am avut temp.36.4,apoi 36.5,pina azi cind am 36.7 si sint in ziua 20.Problema este ca in ziua 18 am avut niste dureri ingrozitoare in partea dreapta jos care au cedat doar dupa ce am stat citeva ore cu comprese calde.Crezi ca ar fii putut fi fixarea outului?Daca imi fac testul peste citeva zile crezi ca se vede daca am ramas insarcinata sau nu?
Alta problema este ca nu pot sa dorm noaptea si am o neliniste prezenta in tot corpul,poate e ceva....
Cu multumiri,
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga Livia,

exact cum ziceai tu trebuie sa vina ciclul ca prim efect al tratamentului.....si mie mi-a venit upa primele patru zile de tratament, dar cand trebuia sa vina ciclul2 adica dupa dupa alte 28 zile....nu a venit....si a trecut o lun=a de cand trebuia sa vina.....
Acum iau: dimineata:tincturi de zmeur si coada soricelului, kamaiany, cat's clow, naprasnic 4 capsule, ceai de coada soriceluli si cretisoara; pranz: ceai galbenele si dragaica, tincturi de zmeur si coada soriceluli, kamaiany, cat's clow, naprasnic; seara: ceai urzici, tincturi de mai sus, kamaiany, cat's clow, naprasnic......plus ceai de naprasnic toata ziua....
Ce zici....chiar daca acum n-a mai existat ziua 5-19 a ciclului pot incepe din nou cu carpicon si vitamina E????????
Multumesc mult de tot....si sa-ti dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Buna,Livioara.La mine situatia e aceeasi.Nici urma de rusi inca, trebuiau sa vina pe 5 martie.Am 2 saptamani de cand fac tratamentul.Nici nu ma doare nimic, nu ma inteapa ovarele , nici burta.Ce sa fie oare?.Nu am nici un semn.Poate sa fie sarcina desi testul facut prima data a iesit negativ?.De ce nu am si eu simptome asa cum au toate celelate fete?.Sunt complet derutata si nu mai stiu in ce situatie sunt acuma.Cat mai continui asa?.Te pup pe tine si pe bebic..Ariela.

Mergi la inceput

Pt.claudia:
Poti lua vit.E continuu pana cand cand vine menstruatia apoi intrerupi si vei lua iar din ziua 5-a pana in a 19-a.Carpiconul nu are rost fiindca trebuie luat exact dupa menstruatie, atunci se elibereaza niste hormoni in oraganism si,in combinatie cu ei are efect ,altfel il vei lua pt.altceva, ce scrie pe prospact.
Abia astept sa-mi spui vestea cea mare!!!

pt.valentina:
S-ar fi putut(dupa cate descrii)ca ovulatia sa se fii produs in ziua cu durerile sau ,sa fie implantarea ouletului asa ca, eu te sfatuiesc sa faci testul la zece zile dupa urmatoarea menstruatie(sau, dupa 10 zile distanta de ziua cand ar fi trebuit sa-ti vina urmatoarea menstruatie).Daca faci testul acum ,sunt mari sanse sa nu-ti iasa,mai trebuie sa treaca putin timp!!!

pupicusi

Mergi la inceput

Pt. ariela :
Eu in prima luna de sarcina,tot asa,totul calm fara greturi si dureri dar pe la sfarsitul lunii m-a apucat o foameeeeee si un somnnnn!!!
Oricum trat.trebuie sa-l faci minim trei luni ca sa ai rezultate stabile si lasa corpul(da-i timp)sa se regleze.
Poate esti cu bebe...!?!
pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salve Livia , hop si eu cu probleme
Azi sunt in ziua 12-a si de tratament naturist si de la prima zi de ciclu si cred ca referitor la tratament am gresit ca am luat prima data tincturile si pe urma ceaiul, pentru ca mi-a fost mai usor asa. Dar azi la amiaz mi-au iesit niste pete rosii pe fata .Poate fi de la tincturi?
Azi ma duc la dr. pt foliculometrie sa vedem ce se intampla.
Te pup pe tine si pe bb.Mai povesteste-ne ce face , cum e cu umblatul.
Sanatate la toata lumea.

Cris

Mergi la inceput

Daca iei tincturile cu apa atunci, nu este de la ele.Sau ai putea sa fi mancat ceva care nu este indicat in timpul trat.:grasimi,alcool,racoritoare gen fanta,cola...
Sa ma mai tii la curent !!!

Mergi la inceput