2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaisac spune:

Draga mea Livia,
te rog lamureste-ma cand ai timp intr-o problema. Am facut o parte din tratamentul tau o luna si surpriza ciclul meu care era extrem de regulat nu mi-a mai venit de 13 zile. ieri mi-am facut testul de sarcina si este negativ. Se poate la asa intarziere sa fie totusi sarcina dar sa nu se vada la test? Daca nu e sarcina e urmarea tratamentului asa intarziere mare? Abea astept raspunsul tau.
Multumesc din suflet. Cu drag, Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pt.adriana:
S-ar putea sa fie sarcina,daca ai asa o mare intarziere.Oricum sa stai linistita ca nu de la trat. este intarzierea fiindca trat.pt.asta e:sa-ti regleze menstruatia,ovulatia si pt.a obtine o sarcina.
Mai bine te duci la un dr.ca sa fii sigura.La mine toate testele care le-am facut au iesit negative...dar simteam ca este ceva cu mine fiindca imi era foame(crunta) tot timpul si dormeam mai tot timpul.La consultatie am aflat vestea cea mare!!!Daca era sa ma iau dupa teste...
Asa ca...astept vesti!!!
P.S. dar tu cum te simti?

pt.speranta:

Scumpa,poti face trat.naturist care l-am facut eu ,poate intr-o luna ai marea surpriza pe care am avut-o si eu...un bebe...!!!
Ps-trebuie doar muuuulta vointa si perseverenta fiindca trat.este un pic cam greu!

pt.ariela:

scumpi,nu conteaza orele de administrare,conteaza sa le iei de cate ori scrie acolo!!!
Abia astept sa ne intalnim si" sa despicam firul in patru" ,ca intre fete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaisac spune:

Draga mea Livia,
Ce repede mi-ai raspuns iti multumesc din suflet. Eu ma simt foarte balonata iar la o saptamana dupa ce banuiesc eu ca avut loc contactul am avut o mica scurgere maronie. Mi-e destul de somn si foarte foame. Crezi ca daca este sarcina controlul ginecologic sub forma de tuseu ii dauneaza? Banuiesc ca la eco nu se vede nimic fiind prea mica sarcina daca este.
Te pup si iti doresc tot binele din lume pentru ca il meriti cu adevarat. Cu drag, Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga mea Livia,

Am postat acest mesaj si la sectiunea Interzis barbatilor, poate vreo fata imi va raspunde; Dar eu vreau sa te intreb si pe tine in mod special. Sa-ti spun povestea:
Pe 2 aprilie, sora mea a aflat ca este insarcinata. Tot din ziua aceea, a inceput sa o doara burta, in partea stanga jos. Nu o durere puternica, ci o durere surda. Nu tot timpul, dar si aseara a durut-o un pic mai tare. Pot sa va spun ca in ziua cand a aflat ca este insarcinata, fara sa vrea a ridicat-o pe fetita mea in brate (15 kg.).
Astazi nu a mai durut-o pana la ora asta, da s-ar putea sa inceapa sa o doara din nou.
Crezi ca trebuie sa-si faca probleme? Mentionez ca nu a avut nici o sangerare, doar aceasta durere. Tu ce parere ai? Este normal?
Iti multumesc din suflet pentru ca m-ai ascultat.
Te pup!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FETELOR ajutati-ma!!!!!!

As fi vrut ca luni sa incep tratamentul dar MI-E IMPOSIBIL DE GASIT CEAI DE NAPRASNIC (am fost si la Unirii1, la Pta Delfinului etc) nicaieri nu se gaseste?? Totusi am gasit supozitoare cu CArpicorn.
O vanzatoare mi-a zis ca ceaiul de naprasnic poate fi inlocuit cu ceaiul de vasc! Stie cineva ceva??

PS: Daca stie cineva unde se gaseste ceai de naprasnic SA TIPE IN GURA MARE!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pt.anis:
ti-am raspun prin mail

pt.ralu:
nu prea sunt normale durerile astea,ar fi bine sa stea cat mai linistita,sa faca dus cald si daca o mai doare sa se duca la doctor care ii va da ceva ca sa relaxeze uterul.

pt.adriana:
Petele maronii ar putea insemna implantarea ouletului.Iar tuseul vaginal,stai linistita,nu-ti va dauna deloc!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

anis,
mai, ti-am spus ca mai am acasa o punga cu ceai de napraznic, care cred ca-ti va ajunge o luna..daca bei doar tu! Ti-o dau cu cea mai mare placere...macar pana gasesti tu, sa poti incepe! Daca doresti, ne intalnim si iti aduc ceaiul :) Eu locuiesc in zona lujeru si lucrez in zona garii de nord. Ok??

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci frumos andrruzza.....
Deocamdata am sa folosesc ceaiul de busuioc in loc de naprasnic..am sa te contactez eu..undeva pe joi sa ne intalnim(nu pot pana atunci) te pupic si merci mult.

Am si eu o intrebare pt fetele care au luat branca ursului ca tratament in anexita ,in timpul ciclului.De vreo 3 zile am baut ceai de pedicuta si am luat dimineata si seara tinctura de branca ursului cu ceai de maghiran , si am simtit cum ma dureau un pic ovarele (la ciclu eu nu am dureri deloc) iar azi mi s-a oprit(adica ciclul m-a tinut exact 3 zile), dar cred ca se reveia iar intr-o zi.Sa fie efectul celor ce am luat eu?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga Livia,
urmez tratamentul tau de 2 luni......dar am o problema: ciclul meu nu vrea sa apara; trebuia sa vina pe 11 aprilie, si iata ca se face aproape o luna de intarziere...
Am luat doua teste si sunt negative, am mai luat dupa cum mi-ai zis si in a doua luna tinctura de martar.....si nimic!
Ce sa fac???????

Ovulatia poate avea loc si fara menstruatie???????
Te rog mult raspunde-mi ce sa fac?????

Va pup pe tine si pe bebitza! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Livia, Iti multumesc pentru raspuns. Astazi sora mea are programare la doctor. A avut dureri si sambata si duminica. Ii este mai bine daca sta in pat, dar cum se ridica incepe sa o doara din nou burta!!!

Multumesc si multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput