2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Draga Livia,
nu stiu care e starea mea de acum in ceea ce priveste menstruatia:
1. de 3 zile au aparut pete maronii;
2. astept sa mi se declanseze ciclul dar in zadar vad.
Luna trecuta am patit la fel prelungindu-mi perioada menstruala la 8 zile (in primele 4-5 zile mucus maroniu,fara dureri ...dupa care ciclu normal insotit si de durere).
Nu mi se pare normal ce mi se intimpla,inainte aveam la 30-33 zile menstruatie normala 4-5 zile.
Oare de la ce provine aceasta schimbare?Sa fie dereglare de la chist sau altceva?
In plus ma pregatesc sa concep un bebic luna aceasta ...oare sa fie vreo problema serioasa?Tratamentul tau il urmez dar la prinz am probleme pentru ca nu pot sa il iau cum trebuie la serviciu.Mi-am propus ca "prinzul" la mine sa fie la ora 16.00 cind vin acasa.
Astept raspunsul tau.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Livia , tincturile le-am luat cu apa si nu am mancat nici grasimi si nici nu am baut sucuri cola, fanta , stiu ca la alcool in general de la vin mai patesc asa.Poate ca alcoolul din tincturai sa -mi fi provocat asemenea reactie.
Dar asta a trecut si acum sa-ti dau vesti mai bune, ieri la foliculometrie ziua 12 dr. a zis ca el vede ca s-a rupt foliculul si ca s-au dezvoltat mai multi foliculi ceea ce la mine nu s-a intamplat nici o data in 3 ani de cand ma chinui.Azi dimineata am fost si la test postcoital si a iesit foarte bine.Azi sunt foarte fericita.
Te pup si -ti multumesc inca o data pentru ca ne raspunzi la intrebari, ca ne asculti si pentru ca ai avut inspiratia sa ne povestesti de tratamentul pe care l-ai facut.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pt.cris:
Ma bucur sa aud vesti bune acum ,mai ramane sa-mi dai vestea cea mareeee!!!

pt.oana:
Asa...sa incepem cu inceputul...
Inprimul rand nu trebuie sa te mai iei dupa menstruatiile anterioare fiindca acum faci un trat.si normal sa nu mai fie ca inainte.
De la trat.corpul se curata de tot ce este rau si este normal sa se elimine cumva ce este pe acolo...
N-ai nici o grija,poti sa concepi bebele fara probleme,poti ramane cu burtica chiar si acum, dupa ce-ti vine menstruatia.
Dupa ce stii sigur ca ai ramas cu bebe vei intrerupe trat.
Nu conteaza cand iei plantele ,important este sa tii cont de nr.de administrari si sa fie inainte de masa.
p.s.-petele maronii mai pot aparea si la implantarea ouletului,asa ca poate deja esti cu burtica!!!Mai asteapta 10 zile de la data cand trebuia sa-ti vina menstruata si poti face un test de sarcina.

pupic si mai astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna, un alt plafar la care am gasit de curand supozitoare este in incinta p-tei Vitan
sper sa mai gasiti

quote:
Originally posted by Jasmine

Andruzza,nu le-am gasit nicaieri,mi le-a dat o prietena care le avea mai demult ca se trata pt anexita.Avea doar 4 cutii si mi le-a dat mie.Imi pare rau ca nu se gasesc,am tot intrebat si eu si peste tot raspunsul a fost ca nu se mai fabrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Fetelor, ce facem?Incepem tratamentul fara napraznic?Oare v-a da rezultate si fara el? Livia , draga, tu ce ne sfatuiesti?

Mergi la inceput

Buna, supozitoare am gasit la Plafarul din p-ta Vitan....
sper sa mai gasesti si tu...
o zi buna

quote:
Originally posted by andrruzza

Jasmine,
unde ai gasit supozitoarele?

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Buna, am cumparat ceai deNAPRASNIC din p-ta Vitan de la Plafar, ai grije sunt 2 Plafare in incinta p-tei, incearcale la ambele.
succes

FETELOR ajutati-ma!!!!!!

As fi vrut ca luni sa incep tratamentul dar MI-E IMPOSIBIL DE GASIT CEAI DE NAPRASNIC (am fost si la Unirii1, la Pta Delfinului etc) nicaieri nu se gaseste?? Totusi am gasit supozitoare cu CArpicorn.
O vanzatoare mi-a zis ca ceaiul de naprasnic poate fi inlocuit cu ceaiul de vasc! Stie cineva ceva??

PS: Daca stie cineva unde se gaseste ceai de naprasnic SA TIPE IN GURA MARE!

pupici
[/quote]

Mergi la inceput

desi vizitez acest site de multa vreme, nu am intrat 'in direct cu voi' si pot spune ca imi pare rau, dar o voi face de acum in colo...
Am si eu o intrebare la voi...ati auzit de diagnosticul 'mola' sau ' sarcina molara', bine..nu stiu daca am scris corect medical vorbind..
adresez aceasta intrebare tuturor si in special Liviei care am observat ca este o tipa ne nota 10
astept raspunsul vostru cu mare interes, dupa care o sa va povestesc pein ce am trecut eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Si inca ceva....
Nu ma impac cu argila (ovule).
Introduc seara cit mai adinc - cu invelis de crema galbenele - o scot f.greu si ma doare...am antecedente de rana pe col.Eu cred ca acolo e problema si de aceea nu suport.
Cum sa procedez sau cu ce o inlocuiesc??Daca ovulele ar fi fost emoliente si se topeau era mai bine...
Astept raspuns Livia, draguta de tine ..te-am zapacit cu intrebarile.
Te pup
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga mea Livia,

Stii ca eu aveam chisturile alea la sani. M-am decis sa mai tin tratamentul cu Mastodynon pana pe la jumatea lunii Mai cand o sa ma opresc pentru ca din momentul ala o sa incerc sa raman insarcinata.
Luna asta nu am mai avut dureri, doar cu o saptamana inaintea menstruatiei au inceput sa ma doara sanii cand ii atingeam aproape de mameloane. Lunile trecute ma dureau foarte tare sanii si pe tot parcursul lunii. Crezi ca acele chisturi au inceput sa se diminueze? Si o alta ciudatenie care a fost luna asta este ca mi-a venit ciclul cu 4 zile mai devreme. Eu de cand iau Mastodynon imi venea ceas la 28 de zile. Crezi ca este o problema sau se poate intampla si daca iau acest medicament ca ciclul sa fie un pic dereglat (Luna asta am fost stresata si si racita)
Iti multumesc ca m-ai ascultat, draga Liviuta.
Te pup mult!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput