2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga mea Livia,

tot eu sunt....iar am niste intrebari....inainte de asta vreau sa-ti zic mi-am facut programare pentru mine la doctor sa vedem ce mai e pe acolo!
Uite, desi nu am ciclu de 2 luni.....luni si marti am avut niste dureri groaznice de cap si mi-a crescut tensiunea foarte mult....cu dureri de burta si de ovare.....ieri facandu-mi testul cu saliva de ovulatie, a iesit feriga, era asa de frumos conturata ca nu avea cum sa ma insel.....oare se poate ovulatie fara ciclu de 2 luni??????????
Nici nu mai stiu ce sa zic.....azi dimineata iar am testat si au iesit numai punte si nu ferigutza.....ce sa fi fost oare???? am ovulat?????oare tratamentul tau are efect de ovulatii multiple intr-o luna sau de ovulatie fara ciclu?????
Iarta-ma ca sunt asa multe intrebari....dar nu stiu ce sa mai cred.....

Multumesc mult pentru bunatatea ta de a ne raspunde!

O viitoare burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am fost la doctor......sunt dezamagita de cei de la Medicover...sunt numai pe bani.si repede numai recoltari , hai si nu stiu ce, etc....
Diagnosticul e chist pe ovarul drept ..si mi-a dat vitamina E..ceea ce eu luam de mult,urogeston si ketoral...pt chist..Tinand cont ca vreau sa incerc sa am un bb si se apropie ovulatia nu i-au nimic,.Nu imi cauzeaza la ceva daca raman insarcinata si am chistul ala la ovar, nu?

oricum eu ma duc maine la Giulesti.....la Niculescu am fost anul trecut m-a diagnosticat cu sterilitate primara..pe mine m-a enervat asta fiindca sotului nu i-a facut nici macar o spermograma..si am lasat-o mai moale cu Giulestiul..asa ca maine ma duc la el,sa mai aud o parere fara sa-i zic ceva ca am mai fost undeva.....

Voi ce credeti sa fac tratamentul pentru chist(eu tin si tratamentul Liviei) sau nu si sa incerc sa raman insarcinata??

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

La cine ai fost la Medicover?

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ralu....la Liana Ples..nu mi-a placut deloc.....nu prea era preocupata de istoria ginecologica a mea..era mai mult pe facut si de luat bani pe recoltari...m-a enervat....
tu ce crezi sa fac, in legatura cu mesajul meu anterior??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Anis draga mea,

Eu in locul tau as scapa de chist. Nu stiu ce repercursiuni are un chist ovarian asupra unei sarcini si de ceea mi-as lua toate masurile ca sarcina sa mearga bine.
In legatura cu tratamentul pentru chist si cel al Liviei, eu daca as fi in locul tau, as cere parerea Liviei. Ea isi cunoaste tratamentul foarte bine. Daca Livia nu reuseste sa-ti raspunda, cred ca ar fi bine sa tii in paralel ambele tratamente. Livia ce a spus de-alungul timpului? Ca sa nu se tina nimic in paralel? sau nu? Pentru ca eu cred ca le poti tine pe amandoua. Nu cred ca se bat cap in cap. Dar mai intai cere parerea Liviei.
Eu o cunosc la Medicover pe Ioana Miloiu, de aceea te-am intrebat.

Imi pare rau ca ai fost asa de dezamagita! Poate daca te duci si la Giulesti, sa intrebi pe doctorul ala daca poti ramane insarcinata si cu chist.
Imi pare tare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
Te pup mult de tot

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Buna fetele:

pt.laura:
Mola este generata de erori cromozomiale iar aceste erori sunt:
-pe fond genetic(ceea ce este cam rau ,iar daca exista sarcina se fac analize speciale pt.a depista eventualele malformatii.)
-din cauze nespecifice(intamplatoare)-aici este indicat chiuretajul si sarcinile urmatoare pot fi normale,fara riscuri.

pt.neda:
naprasnicul este foarte important in trat.,fara el s-ar cam deregla echilibrul lui.Poti incerca cu maceratul de busuioc +pulberea de branca ursului+maghiran dar...nu pot sa-ti spun exact rezultatul fiindca eu nu am incercat asa.

pt.oana:
vezi ca exista in comert(plafar)ovule cu argila care nu mai trebuiesc scoase.Poate pe astea le suporti mai bine;ce zici,incerci asa?

pt.ralu:
menstruatia se deregleaza adesea de la raceli si stres.Iar durerile de sani se pot accentua in perioada ovulatiei sau premergatoare declansarii menstruatiei.Mai pot aparea dureri si din cauza trat.date de vindecare(cand se resorb).

pt.claudia:
trat.stimuleaza foarte tare ovulatia incat nu prea lasa nici o menstruatie fara ovulatie o declanseaza chiar si mai tarziu daca nu a fost sa fie cand a trebuit,(ceea ce cred ca s-a intamplat si la tine).
Gandeste-te ca trat.trebuie sa vindece si sa invete corpul sa lucreze singur si toate astea se manifesta cumva...Totul este rascolit si se rearanjeaza lucrurile pe acolo asa ca...putintica rabdare!
Foarte bine ca te duci la medic,ca sa vezi cum te prezinti!!!
P.S.-dupa aspectul frunzei de feriga sigur a fost ovulatie.
-se mai poate intampla sa fii avut foliculi dezvoltati pe ambele ovare si sa se fi desprins (fiecare)in intervale de timp diferite-de aici intarzierea menstruatiei

pupicei si...fetele ganditi-va la intrebari si puneti-le, fiindca mai am un pic si plec in concediu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Buna,Livioara.Situatia mea e in continuare la fel.Nici urma de rusi,am 2 saptamani de cand fac tratamentul tau.Nu ma doare nimic.
Crezi ca ar putea fi bebe?.Dar daca e bebe de ce nu am nici un semn ?.Sfatuieste - ma si pe mine ce sa fac in continuare.De ce nu vin rusii daca nu e bebe ?.Sa ma duc la un doctor?.Si ce sa-i spun?.El ar putea sa-si de-a seama acum daca e bebe?.Rusii trebuiau sa vina pe data de 5 martie.Am o stare de neliniste si nervozitate in permanenta pentru ca nu stiu ce se intampla cu mine.Nu te supara ca te chinui cu intrebarile dar nu am cu cine discuta.Sotul meu nu crede in tratamentele astea naturiste iar cu parintii si socrii nici atata.Puteau sa-mi dea si ei un sfat cand am rams insarcinata prima data si sa ma invete la ce pericole ma expun.Dar nu au facut - o.Si acum dau vina pe mine si ma acuza.Nu mai pot lupta singura.Si acum mai sunt si in starea asta tampita de incertitudine.Te pup si iarta-ma ca te sacai cu intrebarile.De azi intr-o saptamana vei fi pe drum.Te pup.Ariela....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Anis,

"la Niculescu am fost anul trecut m-a diagnosticat cu sterilitate primara..pe mine m-a enervat asta fiindca sotului nu i-a facut nici macar o spermograma..si am lasat-o mai moale cu Giulestiul..asa ca maine ma duc la el,sa mai aud o parere fara sa-i zic ceva ca am mai fost undeva....."

Orice medic atunci cand mergi la consultatie si spui ca vrei bebe si nu ai ramas niciodata, iti pune diagnostic sterilitate primara. Iar cand ai avut o sarcina sau avort si nu mai ramai, diagnostic sterilitate secundara.

Io te sfatuiesc sa te mai gandesti la varianta Niculescu pentru ca este un medic exceptional, cu experineta in sterilitate..si este un om deosebit.

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

multumesc frumos livia,
sper din tot sufletul sa fi fost 'intamplator' la mine, poate din cauza ca am fost sterila timp de 2ani si ceva....
am facut chiuretajul si biopsia si rezultatul a fost de urmarit HCG-ul...
l-am urmarit la inceput prin teste de sange si apoi prin teste de sarcina, asta pentru ca la mine aparea tot pozitiv chiar daca eu facusem deja chiuretajul...
acum dupa 7luni numai apare testul pozitiv este si la mine negativ...
livia, sper sa ai un concediu pe cinste si sa-ti fie dor de forum..
daca crezi ca mai stii ceva pentru mine care mi-ar fi de folos ti-as fi recunoscatoare sa-mi scrii
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Livioara,unde esti?
Sa nu ma uiti.Pliz..........
Te pup.....

Mergi la inceput