2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Liviuata draguta,luna trecuta am ovulat pe ovarul sting. A fost luna in care am luat marar si cred ca foluculii erau cit cepele.Luna asta am luat tinctura de telina( asa le-am gasit in timp, nu a fost intentionat) si acum in ziua 13 cind am facut am simtit intepaturi tot pe stingul!Dar seara.Dupa prognoza mea la ora aia trebuiau sa fie desprinsi foliculii de pe dreptul.La ce sa ma gindesc? Mai face si stingul unul mai intirziat?

Elvira, FELICITARI !

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Catalina draga si eu aceeasi problema cu sotul...nu vrea sa mearga si gata.....
poate ne aliem cumva ....gasim vre-un laborator care sa accepte si "recoltarea" de acasa....uuuff cum suna.......

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Matia,scumpi,nu este exclus ca ambele ovare sa elibereze ovule in aceeasi luna(chiar daca a fost si luna trecuta ovulatie) ,asa ca...daca zici ca ai avut simptome atunci asa a fos!!!Asa apar gemenii neidentici,cei care se dezv. separat.Eeeee...ce-ar fi sa fie doi!?!Daca ai prestat cand trebuie ai toate sansele!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Am prestat cind trebuia si daca ar fi 2 as fi cea mai fericita!

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga mea Livia, iti multumesc mult, mult pentru incurajari. Da, nu trebuie sa renunt dar uneori e mai greu.

Anis, la Giulesti se poate face spermograma cu recoltare acasa atata timp cat te programezi la laborator inainte ca sa stie ei ca vii si, mai important, daca ajungi acolo in maxim jumatate de ora de la recoltare. Parerea mea este sa treci intai pe la ei ca sa iti dea un recipient steril si instructiunile de recoltare (nu rade ca sunt si aici cateva chestii care trebuie luate in seama). Al meu are recipientul acasa din septembrie ... si se uita la el. Si sa nu crezi ca nu am trecut prin discutia "Eu ma chinuiesc atata si tu nu vrei sa faci un efort de 5 minute!" Dar acum m -am relaxat si l-am lasat in pace pentru ca ma stresam si eu si ajungeam la niste certuri ...
Cum spuneam la inceput, ferice de cele care au sprijinul sotului 100%.
Va pup

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Buna Livia!

am facut cum ai zis tratamentul tau cu tinctura de marar si muguri de zmeur ( in paralel am baut si ceai de cretisoara). Si ce crezi? Saptamina trecuta mi-au venit urme vagi de menstruatie care au tinut o zi-doua si s-au oprit ( era ziua 25-a) De atunci a trecut o saptamina si ma apropiii de 32 de zile si am toate simtomele de dinainte de ciclu( dureri vagi, piep dureros, nervozitate). Am mai avut ceva pete maroniu-deschis dar atit. Acuma eu ce sa cred? Nu vreau sa sper prea mult....sa-mi fac sperante sau nu, ce crezi? eu n-am mai ramas de 7 ani - cind am facut un avort din pacate- si intre timp -chiar luna trecuta- sotul meu a inceput un tratament impotriva azoospermiei - a fost la dr. din Ploiesti: diclofenac, xatral si napraznic. ( dr. care a zis ca nu are obstruite caile spermatice, si ca nu intelege de unde azoospermia asta!) Sa sper sau nu? Mersi frumos....
(sper) o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRINA spune:

Buna Livia,
Sper ca te-am mai prins, si nu ai plecat in tara (stiam ca pe 17 aprilie).
Sunt Codrina - cea cu trompele infundate la extremitatile dinspre ovare, pentru care trebuie sa fac laparo la dr. Niculescu (nu stiu cand, poate voi gasi un locusor in mai-iunie). Pana la laparo eu fac trat tau, mai putin Kamayani, gheara matei si napraznicul, pentru ca nu le-am gasit.
Ce crezi ca ar mai fi de facut pentru trompe, pentru a incerca sa le desfund pana la operatie?
Oare ar fi bine daca as pune niste cataplasme cu argila facuta pasta cu ceai, sau niste varza zdrobita pe abdomen (bine-inteles, in afara de trat naturist)?
Am sa incerc pe perioada menstruatiei sa iau niste antiinflamatoare + antibiotice: polidin (2/zi), doxiciclina (5 capsule) si supozitoare metronidazol (7 zile). Te rog spune-mi daca e bine asa?
Off, nu stiu ce sa mai fac sa-mi ajut organismul asta sa "produca" ceva...
Pupici,
Codrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELVIRA spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari. Intradevar sunt foarte fericita !!!!Ma chinuie greturile de dimineata pana seara dar asta e ! n-am ce face .Pt. un bb as suferi oricat ! Oana sa stii ca eu ma pregateam sa incep tratamentul Liviei ti-am spus ca deja am cumparat o mare parte din plantele necesare pt. asta si uite ca pana sa fac rost de toate am ramas insarcinata.In schimb sa stii ca eu timp de 7 luni am baut un ceai preparat din naprasnic , echinaceea si a treia planta imi scapa acum .Asta pentru ca am o mastoza chistica la san si citisem eu in Formula AS cum o doamna care avea aceeasi problema s-a simtit f.f.f.f bine dupa acest ceai. In paralel cu ceaiul ( 1/2 / zi ) am renuntat total la carne , la cafea , la tigari etc.deci cred eu ca m-a ajutat mult asta , efectiv am curatat un pic organismul de toxine.In plus
in martie anul,acesta am luat ulei de catina doar 3 saptamani pentru ca in a patra am aflat de sarcina si am renuntat .asa am rama s insarcinata AAAAAAAAAm uitat sa va spun ceva bineanteles
si cu ajutorul .Va pup si va doresc sa traiti si voi momentele astea cat
mai curand .sanatate maxima tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Ajutor!!!!!! Fetelor, care mai aveti trimiteti-mi si mie CONTRACOST ceai de Napraznic, nu se gaseste in Giurgiu, va rog. daca cumva se gaseste cineva cu suflet sa imi scrie si am sa-i scriu adresa, OK?????

ana maria bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaisac spune:

Livia draga,
Crezi ca napraznicul este chiar atat de napraznic pentru ca am niste insomnii cumplite si ma simt plina de energie ziua iar noaptea nu pot sa dorm mai deloc? S-ar putea sa fie de la napraznic? Cateodata imi vine sa abandonez cura pentru ca am momente cand as dormi dusa si nu pot. imi vine sa ma urc pe pereti. Multumesc pentru raspunsurile anterioare si multi pupici. Adriana

Mergi la inceput