2. pentru Livia
Raspunsuri - Pagina 14
valentinag spune:
Livia dragutzo,
sotul meu a fost mai nou, diagnosticat cu hipospermie si usoara astenonespermie{ce o mai fi si asta?},iar doctora i-a prescris proviron pentru 3 luni timp in care pe mine nu ma mai trateaza,sint pe hold on.Noi ne-am hotarit sa urmam tratamentul tau,dar am vrut sa te intreb daca pot sa-i dau si proviron in paralel?
Cum zici tu ca e mai bine asa facem!
Multumesc,
Valentina
PS.Sa ai o vacanta si un Paste Fericit in Romania!
livia spune:
FETELE ,GATA AM IMPACHETAT TOTUL SI MAINE NOAPTE PLEEEEC SPRE RO.
Asa ca doar in seara asta voi mai raspunde...
Asadar la treaba:
pt.pepsica:
eu zic sa astepti 10 zile,din data cand trebuie sa-ti vina menstruatia,apoi sa faci testul de sarcina.Daca nu esti cu burtica,eu zic sa ai rabdare fiindca plantelor le trebuie timp sa actioneze(minim 3 luni);asdar nici o grija,lasa corpul sa invete sa lucreze!
pt.codrina:
Da,poti incerca si cu argila dar sa stii ca se face(cataplasma)doar cu apa de izvor sau cu apa plata,ca sa aiba efect.Si ideea cu varza zdrobita este buna!
-polidinul se face in perioada menstruatiei + cateve zile dupa ,cam pana in a a 8-a zi(inclusiv)
-metronidazolul(supozitoare)sa contina substanta activa 1g-metronidazol.(7 zile)
Cu antibioticul nu sunt de acord dar daca vrei tu...ramane la libera alegere!
pt.valentina:
toate trat.(alopate)pt.barbati au efecte limitate in timp iar dupa incetarea trat.,dupa putin timp, vei avea surpriza sa fie mai rau ca la inceput asa ca,sfatul meu este sa incerce cu cel naturist(3 luni) ca are mai multe sanse!Dar sa-l tina ca la carte,da!?!
Nu stiu ce efecte vor avea trat.-le luate in paralel!
PUPICI SI VORBIM PESTE 2-3 saptamani!!!
Sa aud numai vesti bune cand ma voi intoarce!!!
livia spune:
adriana,poti incerca cu tinctura de valeriana, dar eu cred ca nu e de la trat.fiindca mie imi provoca un somn linistitor!
pupic
speranta spune:
Elvira,te rog sa-ti amintesti din ce era amestecul de ceai din care ai baut tu ceaiul ala:NAPRASNIC, ECHINACEA si mai ce....Hai,te rugam!
speranta spune:
Pepsica, tu chiar asa ai facut din tratamentul Liviei numai cu tinctura de marar,muguri de zmeur si ceaiul de cretioasoara sau l-ai facut complet asa cum l-a prescris Livia.De cat timp il faci?
SIGUR ESTI INSARCINATA.
pupici.
oanaDo spune:
Fetele care merg pe tratamentul Liviei,
trebuie sa raminem constante pe acest subiect chiar daca Livia va lipsi 2 saptamini...
Noi urmam sfaturile ei,urmam tratamentul..de aceea e bine sa raminem noi in legatura una cu alta, sa ne impartasim din experienta de pe parcursul tratamentului...sa tinem activ acest subiect pe forum.
Chiar daca Livia nu ne poate raspunde, cred ca sunt aspirante cu experienta care ne pot ajuta cu dilemele ce se ivesc, pe noi cele care suntem la inceput....
Eu sunt in prima luna de tratament si tare as vrea sa discutam in continuare...
Va pup
Oana
Ariela spune:
Buna,Oana.Eu sunt Ariela si fac tratamentul Liviei de 3 saptamani.Trebuiau sa vina rusii pe 5 martie si de atunci nimic.Au fost 2-3 incercari timide ( cateva pete maronii ) si s-au oprit de tot.Am facut un test de sarcina prin luna martie, dar a iesit negativ.De atunci astept sa vin rusii, dar nimic.Fac tratamentul in continuare dar nu ma dor ovarele, nu ma inteapa nimic, nu simt nici o modificare.Ce sa fie asta oare?.Tu cum te simti?.Te pup.Ariela.
oanaDo spune:
Buna,Ariela
problema mea e ca nu se mai prinde...
ciclul vine relativ regulat (intre 28-32 zile)dar cu o luna in urma m-a tinut vreo 10 zile (cam 5 zile pete maronii si restul normal si chiar abundent.
Dupa 6 zile din tratamentul Liviei au venit rushii ca inainte normal si m-au tinut 5 zile ca de obicei,am fost tare fericita ca am revenit la normal (de sarcina nu putem vorbi in martie pentru ca sotul meu nu a fost acasa!!!!!).
Acum - luna asta - suntem din nou impreuna si trebuie sa profitam de toate mijloacele posibile pentru a plamadi un mititel (as vrea o mititica pentru ca am un baiat).
Sper ca tratamentul sa ma ajute...ceea ce iti doresc si tie!
Cam asta e ...
Te pup,Oana