2. pentru Livia
Raspunsuri - Pagina 15
claudia_a spune:
Draga Ari,
si eu tin tratam Liviei de 2 luni jumate'.....si trebuia sa ivna rushii pe 11 martie....si pana acum nimic....dar nici nu ma las de tratament...
Acum am comandat si tratam Prof. Valentina Liciu cu ovule vaginale, alifie din propolis, plante.....dar il voi incepe dupa Paste ca nu implica condimente, muraturi....
Va pup pr toate!
O viitoare burtica!
Ariela spune:
Buna,fetelor.Sunt intr - o ceata totala.Nu stiu de ce ni se intampla toate acestea.Pana anul asta nu am mai patit niciodata asa ceva.Sunt foarte suparata si orice intarziere imi da sperante.Dar pana la urma totul se dovedeste a fi dezamagire.Nu mai am putere sa lupt.
DE UNDE SA IAU SPERANTA CA V-A FI BINE ????????????????
BUNEA MIHAELA spune:
Pentru cine doreste BRANCA URSULUI , se gaseste un PLAFAR pe strada Fat-Frumos vizavi de parcul SEBASTIAN sector 5 unde are tinctura care este foarte buna pentru amenoree si sterilitate feminina ,si nu numai.
anis spune:
Pentru fetele care fac tratamentul Liviei de ceva timp
Eu as avea o singura intrebare, nu prea stiu ce sa inteleg dupa ce am citit partea cu ovulatia…eu am avut acum 2 zile scaderea de temperatura de la 36.5 la 36.3…..atunci sa fi fost ovulatia???Dar nici in ziua de azi nu am valoarea peste 37, o am 36.5 si de ieri am o secretie mucoasa vagina ca un albus de ou…sa ma astept la Ovulatie??Eu tin de15zile tratamentul LIVIEI ,.cele care il tineti..a-ti patit si voi asta..sa fi avut ovulatie si temperatura nu a crescut peste 37?IN Toate graficele mele anterioare temperatura a crescut…….sa nu fi avut loc inca ovulatia????Ciclul a fost pe 2 aprilie……
Acum 6 luni m-am lasat de tigari si de cafea.....
Va pupic pe toate… si incercati sa-mi raspundeti la nedumerirea mea
gabid spune:
Temperaturile sunt date peste cap datorita tratamentului de la Livia.Asa am patit si eu.Nu va speriati!Important este sa aiba efect si sa se prinda.
Va pup,
Gabi.
PS:Eu am facut 4 luni tratamentul Liviei dar nu am reusit pt ca la noi problemele sunt de partea lui.
anis spune:
draga Gabi...
Si ce sa inteleg eu..ca am avut deja ovulatia sau nu? asta din ceea ce am scris eu mai devreme....fiindca faci tratamentul de ceva timp la tine cum a fost ovulatia cum a fost cu scadere de temperatura..si dupa aia nu a atins 37?
mii de pupici
PS:Incearca sa-mi raspunzi mai complect..sau fetele...ca sa ma dumiresc mai bine...vizavi de ceea ce am scris mai devreme...si ce implicatie are tratamentul Liviei vizavi de asta!!
gabid spune:
O singura luna mi-am luat temperatura si am avut exact ca tine oscilatia!Inainte de tratament aveam in ziua 18 cresterea.Ciclul meu este de 32 de zile.Chiar Livia spunea ca din cauza plantelor tamperatura este data peste cap.Ti-ai luat si aparat parca,nu?Maybe-baby!El ce spune?Tu pt ce iei tratamentul Liviei?Tratamentul Liviei nu merge la orice boala!
Te pup,
Gabi.
PS:Sper sa nu te superi Livia ca ma bag peste tine!Fetele sunt disperate.
anis spune:
Gabi...eu chiar sunt un pic ingrijorata..
Eu am inceput acum 17 zile cu tratamentul Liviei pentru ovare polichistice in principal si reglarea ciclului menstrual pentru a-mi creste sansele de a avea un bebe...
Uite azi suntem in 20..eu am avut ciclul pe data de 2 aprilie...de obicei ciclul meu e de 29-30 de zile...cel mai lung ciclu al meu a fost acum cateva luni..de 33 de zile...si nu stiu ce sa mai cred...pe 16 am avut 36.3 temperatura...dupa care am avut constant 36.5 ...iar azi dimineata 36.7.....Tu ce zici a fost ovulatia sau nu??Nu era normal sa-mi creasca temperatura peste 37??In celelate cicluri totdeauna temperatura ajungea peste 37......
Te rog ajuta-ma si pe mine sa inteleg ceva din toate astea!!!
Te pupic..
PS:Mai mult ca sigur Livia nu se v-a supara pe tine...avem asa nevoie de ea.....dar ce sa-i faci are si ea nevoie de o vacanta!!
Ariela spune:
Buna dimineata tuturor fetelor de pe forum.Buna dimineata tuturor elevelor Liviei.Va cer ajutorul.Dupa 3 saptamani de tratament al Liviei,dupa o intarziere de 1 luna si 2 saptamani au venit in sfarsit rusii.Eu stiam ca trebuie sa vina, pt.ca facusem testul de bebelus si a iesit negativ.Dar ceea ce m - a surprins in mod neplacut a fost cantitatea foarte mica ce a venit.De vineri - 18.04 - a inceput sa apara si e cate putin. Ce sa fac sa se declanseze in mod normal?.Pot eu interveni cumva sa-i reglez cantitatea?.Acum eu nu mai stiu in a cata zi sunt si cand o sa fie ovulatia luna viitoare?.Astea sunt semne ca ciclul a fost anovulator ?.Va rog, lamuriti - ma si pe mine ca nu stiu incotro s-o apuc.Va pup. Ariela.
ali spune:
Ariela nu te panica.Probabil se regleaza cate ceva pe la tine.Eu am patit, invers fata de tine, dupa ce am facut reflexoterapie .Mi-a venit mai mult( nu exagerat) fata de cum imi venea normal si parca si alta culoare.
ali