2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELVIRA spune:

SALUT FETELOR! AM O VESTE MARE DE TOT : SUNT INSARCINATA AM 5 SAPTAMANI CA TOT VA INTREBAM EU CAND VIN GRETURILE ( FARA SA STIU CA SUNT INSARCINATA ATUNCI ) ACUM IATA CA LE SIMT PE PROPRIA PIELE .SUNTEM FOARTE FERICITI .VA SARUT SI VA DORESC SI VOUA SA VI SE INTAMPLE CAT MAI CURAND CE MI S-A INTAMPLAT MIE SI ANUME O .IMI ESTE ATAT DE RAU DE LA GRETURI SI ARSURI INCAT PLANG IN FIECARE SEARA CAND AJUNG ACASA DE LA SERVICI. NU POT SA BEAU NICI APA MANANC NUMAI CASTRAVETI ACRI SAU IAURT.TREBUIE SA MA INARMEZ CU RABDARE PT. CA AM INTELES CA ASA VA FI PANA MISCA BB.VA SARUT DIN NOU SI VA UREZ LA TOATE MULTA SANATATE SI RABDARE IN URMAREA TRAT. LIVIEI.SUNT CEA MAI FERICITA VIITOARE MAMICA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Felicitari Elvira!!!

Multa sanatate, sarcina fara probleme, nastere usoara si bebe sanatos!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dragele mele, te pup draga mea Livia,
Imi cer iertare ca am disparut pentru mai mult timp, eu m-am mai uitat pe forum dar am avut foarte putin timp sa scriu. Asta este bineinteles un motiv alternativ. Adevaratul motiv este ca sunt cam debusolata pentru ca iarasi am impresia ca nu fac ceea ce trebuie, in sensul ca nu depun toate eforturile pe care trebuie sa le depun pentru a ramane insarcinata.
Nici acum nu am reusit sa imi conving sotul sa isi faca spermograma si incerc de aproape jumatate de an. Am fost la Centrul de Homeopatie in Bucuresti, am vorbit cu un medic homeopat care mi-a prescris un tratament. Iau dimineata si seara aceste remedii dar nu stiu de ce de catva timp mi-am cam pierdut increderea. Am acum aproape trei luni de cand nu am avut menstruatie si nici doctora homeopata nu era prea optimista ca se va produce.
Sentimentul pe care il am, un sentiment covarsitor, este cel de oboseala.
Va rog sa ma iertati ca mi-am varsat amarul aici dar cuvintele pur si simplu parca se scriu singure. Stiu ca vorbesc cu prietene si stiu ca numai voi ma intelegeti pe deplin pentru ca stiti despre ce sentimente vorbesc.
Draga mea Livia, iarta-mi prostia incredibila, imi poti raspunde la o intrebare? Exista vreo diferenta intre tratamentul homeopat si cel naturist? Ai incredere intr-unul mai mult decat in celelalt?
Din pacate nu pot lista aici ceea ce iau, sunt scrise numai prescurtat.
Va pup pe toti si scuzati ca m-am intins.

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

ELVIRA , FELICITARI, SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS.
AI GRIJA DE TINE SI DE BB DIN BURTICA . MA BUCUR CA AVEM PRINTRE NOI O ALTA GRAVIDUTA IN URMA TRATAMENTULUI NATURIST, INSEAMNA CA REZULTATELOE SE VAD SI VIN NUMAI CU RABDARE.

Catalina nu te-ai interesat daca poti recolta acasa , sunt unele laboratoare care accepta si te duci tu intr-o jumatate de ora cu .Poate asa reusesti sa-l convingi.
Multa bafta, o zi buna si o vita la fel!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cris, bineinteles ca am cautat sa fac cat mai comod pentru el ... nu vrea si pace. Ma tot amana, ca maine, poimaine si uite asa a trecut o jumatate de an aproape. Asa le invidiez pe cele care au tot sprijinul sotului lor in problema asta. Eu cred ca e o diferenta ca de la cer la pamant ...

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghemotoc spune:

Stiti cumva unde pot sa gasesc kamayani ? Cat's claw am gasit la farmacie , dar kamayani nu aveau. Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pt.Elvira:
Iti urez o sarcina cat mai usoara si toata fericirea din lume!!!Sunt asa de fericita cand aud astfel de vesti...de plang...
pupicei pe burticica

pt.cata:
Este diferenta intre trat.naturist si cel homeopat.Eu l-am ales pe cel naturist fiindca cel homeo nu are rezultate pt.toate afectiunile si mi-a fost un pic teama ca la mine nu o sa mearga.

Acum diferenta:
Homeopatia se bazeaza pe dilutia remediului(care provine din diferite surse:plante,insecte,diferite cleiuri naturale etc.) de miliarde de ori si apoi administrarea lui.
Trat.naturist este simplu...administrarea plantelor sub diferite forme.
Primul este mult mai usor de administrat iar al doilea este mai complicat(stii acum pe propria piele,nu?).
Am scris aici minimum-minimorum ,ca sa-ti dai un pic seama cum stau lucrurile dar in realitate este mult mai mult de spus si explicat!!!
p.s.-capul sus ca vei reusi,vei vedea.Nu este usor dar gandeste-te ca intotdeauna binele invinge in cazul nostru perseverenta,vointa si dorinta va invinge!!!

pupici si mai vorbim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Draga mea...."ELVIRA"
ma bucur pentru tine, felicitari pentru ca vei deveni mamica
iti doresc o sarcina cit mai usoara
sa ai un sanatos
si tu sa fii o frumoasa , cu toate ca insasi bucuria de a deveni mama face ca toate burticile sa fie frumoase

Te pup,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

P.S. am uitat sa te intreb bebelul a fost conceput tot din plantutele Liviei????

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

FELICITARI ELVIRA, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS.

Pupici

Mergi la inceput