2. pentru Livia
Raspunsuri - Pagina 11
livia spune:
Ariela
scumpi,eu zic sa te duci la un dr.si sa te consulte,eventual o echo si un tuseu vaginal,si-ti va spune exact daca e sarcina sau nu.
Dupa parerea mea,esti cu bebe dar daca nu...inseamna ca organismului tau ii trebuie timp ca sa se regleze.Si la mine cam tot asa a fost,nu am avut menstruatie cca.4 luni,am inceput trat.si mi-a venit dupa 5-6 saptamani,si imediat ,in perioada fertila am ramas cu bebe!Eu zic sa nu te impacientezi si sa lasi trat.sa lucreze,nu uita ca plantelor le trebuie mai mult timp sa actioneze si nu degeaba se administreaza timp indelungat!
Pt.laura
daca aflu ceva fii sigura ca te voi informa cat mai repede posibil,pana atunci...numai bine!!!
pupici!!!
valentinag spune:
Draga Livia,
dupa spermograma de ieri,sotul meu a fost diagnosticat cu hiposmermie si usoara astenonespermie.Stii tratament naturist pentru asta?El a luat pina acum napraznic,telina si vit.E si a crescut numarulde la 1200000 la 30000000 dar am inteles ca minim trebuie sa fie 40 mil.
Multumesc,
Valentina
livia spune:
Scumpi,am mai scris pe forum trat.pt.astfel de cazuri, cu rezultate foarte bune !!!Roaga fetele sa-ti scrie adresa, eu nu mai am idee pe unde l-am scris...scuzeeee!
pupic
Ariela spune:
Buna,Livioara.Am sa ma programez la un doctor saptamana viitoare sa vad ce o sa-mi spuna si el.Vreau sa te mai intreb ceva.Daca cumva acuma sunt cu bebe, si eu nu stiu ,tratamentul pe care - l fac eu in continuare nu-i dauneaza ?.Ar trebui sa-l intrerup?.Daca se confirma sarcina il fac in continuare?.Te pup si te astept.Ai grija de tine si de bebita.Pa .Ariela....
claudia_a spune:
Draga Livia,
dupa cum ti-am spus ieri am fost la doctor....eram curioasa ce s-a intamplat pe acolo dupa 2 luni si o saptamana de tratament.....
Dar dezamagirea a fost foarte mare si sincer sunt terminata....NU S-A IMBUNATATIT NIMIC!
Exact ca la ecografia din octombrie au iesit exact 12 polichisturi pe ambele ovare....ba chiar in plus ovarul stang este puternic vascularizat!???!!!...nu stiu ce inseamna puternic vascularizat??????
Nu stiu ce sa fac ? e claar ca acest tratament la mine nu tine! asta e!
Iar mi-a zis ca ar trebui facuta laparoscopie pentru decorticarea ovarelor! Dar sincer m-am interesat si cica s-ar reface pielitza in doar 2-3 luni!
Sunt foarte derutata si nu stiu in cotro sa o iau! Tu ce zici ca as putea face?
O viitoare mamica! (sper ca sunt totusi optimista)!
Ariela spune:
Buna,Claudia.Iarta - ma ca te intreb : ai un doctor bun ?.Cine este ?.Eu am mai multa incredere in Livia decat in doctori.Trebuie sa ai curaj si rabdare , pentru ca efectele tratamentelor naturiste se vad dupa mai mult timp decat la celelalte alopate.Ai rabdare si speranta.Te pup.Ariela.
livia spune:
Scumpa Oana,iti spun din proprie experienta,si mie mi-au propus sa ma operez fiindca nu se mai vedeau ovarele de chisturi si tot n-am vrut!
Cum am mai spus sunt asistenta medicala si cunosc cat de cat dedesupturile unor lucruri(ex.:operatii,tratamente etc. si sansele lor de reusita).Gandeste-te ca daca te operezi va fii bine(operatia va fi un succes) pe moment dar la tine este o dereglare hormonala si de aceea chisturile iti vor reaparea si iar te vei opera(fiindca asa zice dr.ca e bine)dar cat crezi ca o sa reziste ovarele tale?Mai ales ca trebuie sa le lasi timp sa se refaca si cat timp faci pauza asta de revenire vei avea surpriza ca iar au aparut chisturile si tot asa,un cerc vicios!!!Eu puteam sa ma operez la ce dr.dorem(ii cunosteam ca doar am lucrat cu ei) si toate analitele si trat.-le ar fi fost gratis dar nu am vrut fiindca stiam ce risc...ma puteam trezi dupa operatie ca dr.imi spune ca ..."am scos ovarele fiindca nu le-am putut curata"-iar atunci ce faceam?Adio bebe...
Eu nu voi incerca sa te conving in nici un fel,trebuie sa fie decizia ta ca sa fii impacata cu tine insuti!Dupa cum am spus,plantele actioneaza incet dar sigur iar daca ramai cu bebe chisturile se atrofiaza si se resorb.Eu acum nu mai am nici un chistulet!
La tine acum prioritatea este sa ramai cu bebe nu chisturile.Asta trebuie sa urmaresti acum,restul se rezolva de la sine,ai sa vezi!
Ca sa-ti mai dau un motiv de gandire iti mai spun un pic din istoria mea...
Cand am fost prima data la dr.mi-a spus ca am doua chisturi si cu un trat.hormonal se rezolva.Zis si facut ,chisturile au disparut,eu fericita nevoie mare,ma si vedeam cu bebe.Aici mi-e un pic mai greu...of...Am ramas insarcinata si eram asa de mandra ca nu mai imi incapeam in piele de bucurie...dar ,dupa trei saptamani au inceput niste greturi si varsaturi de nu ma mai puteam opri,lesinam,stateam numai in pat,tremuram desi era miezul verii-am slabit in alea trei sapt.20 de kg de ziceai ca sunt un schelet cu piele-toti erau innebuniti fiindca eram gravida nu bolnava pe moarte...da,da ...asa aratam!M-au dus la dr.pe brate si ce aveam?Inceput de septicemie si tampitii de dr.imi spuneau ca au fost femei care nu au mancat 3 luni de zile si n-au murit, sau ca nu sunt singura insarcinata sau daca mi-a placut...sa indur acum si cate si mai cate...Cat am tras dupa chiuretaj...cand am vazut ca bebele mult dorit nu mai este...am facut o depresie si nu mi-am revenit decat dupa ce am aflat(dupa ani si ani) ca sunt iar cu bebe.Nici nu mai vreau sa-mi amintesc,deaia nici nu-mi povestesc istoria fiindca doare inca...Dupa toate cele m-am agatat scai de dr.ca sa aflu cauza fiindca nu puteam sa dorm pana nu stiam eu ce s-a intamplat...concluzie:Dr.care m-a trat.nu mi-a spus ca am o grava dereglare hormonala si orice preparat voi lua va fi egal cu zero.Daca mi-ar fi trat.dereglarea ar fi disparut chisturile si nu ar mai fi aparut(ca ciupercile dupa ploaie dupa chiuretaj)si acum as fi avut doi bebei!Dupa ce l-am strans cu usa mi-a mai spus ca ,chiar daca raman cu bebe ,ajutata fiind de trat.hormonal,pot pierde sarcina oricand.Si mai departe este alta poveste...Am inceput colegiul sanitar si m-am lamurit cam cum stau lucrurile cu medicina asta...
Am scris asta ca sa-ti deschid un pic ochii fiindca daca te duci la dr.rezultatul nu va fii asa de roz cum te astepti...
Asa ca scumpa mea,eu zic sa reflectezi bine pe ce drum o iei si daca alegi calea alopata maaaare grija ce dr.alegi si sa fi convinsa ca vei fi doar o pacienta in plus nu un om cu suferinte iar daca alegi calea naturista trebuie sa fii pregatita fiindca plantele au efect sigur dar dupa un anumit timp si daca respecti dozajul si modul de administrare.
Astept sa-mi scrii ce te-ai decis sa faci in continuare ca sa te ajut indiferent de drumul care-l alegi!!!
P.S.-ar fi pacat sa intrerupi trat.naturist acum cand ai ajuns sa treci de pragul de trei luni, cand s-ar vedea si rezultatele!
Ariela:
Scumpa fii fara grija,opresti trat.cand esti sigura ca ai bebe pana atunci ,nu!Cand ai aflat vestea cea mare intrerupi totul,nu mai continui cu nimic poate doar cu acid folic si ceai de cretisoara pt.fixarea ouletului!
pupici
claudia_a spune:
Draga Ari,
eu sunt din Galati si doctorul meu se numeste Botezatu....eu am vazut cu ochii mei tot ceea ce era pe monitor....a fost ecografie vaginala(si nu pe burtica, care da erori), ....mi-a marit ovarele (pe monitor), am numarat impreuna punctisoarele care erau polichisturi, intr-un cuvant am vazut pe viu ceea ce este inauntru....
Sunt foarte constienta ca trebuie timp....dar sunt totusi 2 luni si macar sa fi fost cu un chistuletz mai putin....asta e! Mai vedem....oricum nu vreau sa opresc tratamentul cu plantutze....
O viitoare burtica!
livia spune:
Scumpa claudia,te-am botezat...am scris oana in loc de numele tau,inca o data scuzeeee!!!
Mesajul meu era pt.tine!!!
pupic
p.s.-stiu ca esti necajita dar eu zic...cu rabdarea treci muntii,nu?
claudia_a spune:
Doamne Livia, ce rau imi pare ca te-am facut sa-ti aduci aminte de niste momente care n-ar trebui sa existe in viata nimanui.....Iarta-ma....
Imi dai asa de multa putere ca nici nu-mi pot imagina cum sunt asa de incuiata si nu inteleg ca totul cere timp, rabdare si de multe ori dezamagiri....important este sa nu ne lasam dusi de val, si sa credem ca s-a terminat lumea noi....
GATA M-AM HOTARAT definitiv sa tin acest tratament max. precizat de tine: 6 luni!
Iti doresc numai bine si sa se vindece complet ranile tale....Dumnezeu e mare si o sa fie bine pentru noi totae!
O VIITORE BURTICA! VMULTUMESC DIN SUFLET LIVIA!
PS: PE CAND MIELUL?