Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
aileana spune:
Va pup fetele,
Trebuia sa va scriu mai devreme azi, dar m-am luat cu treaba si n-am mai apucat, ca am serbat prima aniversare a finului meu.
Am fost la doctor 
siiiiiiii TOTUL ESTE PERFECT
: cantitatea de lichid amniotic a scazut (excelent, aproape la jumatate), bebe a fost incantator, l-a pocnit pe dr direct in ecograf cand l-a pus pe burtel.![]()
![]()
S-a mai incetinit si cresterea aia rapida a lui care ne speriase pe noi (diametrul capului a mai crescut cu 1 mm de data trecuta), iar acum avem un baietoi care la 33 sapt este mare ca de 37-38. Manca-l-ar mama, ca nu mai pot de dragul lui.
Referitor la nastere, i-am spus ca as vrea normal cu peridurala si a fost de acord, dar nu am hotarat nimic, ramanand ca mai spre apripierea termenului sa vedem cat e el de mare, ca sa nu ne chinuim amandoi aiurea, deci, urmand sa nasc prin cezariana in cazul unor dimensiuni prea mari ale copiloiului. Si nici trusa de peridurala nu mi-o cumpar de-acum, ca daca nu se poate sa nasc normal, raman cu ea si cu banii dati.
Asa ca, drept rasplata ca a fost bine la consultatie, tati ne-a luat carucior, foarte complicat, nu prea inteleg cum o sa ma descurc singura, dar el zice ca o sa fie ok. Este o chestie 3 (sau 4?) in 1, adica este si leagan, landou, scaun de masina si carut. Are niste roti ca de tanc, i se poate muta manerul ala de care se impinge dintr-o parte in alta (singura mea pretentie) si este bleu cu albastru (gen jeans), culoare barbateasca, nu?
33+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
aileana spune:
Ciuf, eu sunt Ileana Adam de pe messenger.
Deea0277, sa-ti traiasca fata, bucurati-va de ea, pentru ca ea este lumina vietii voastre de acum si pana la sfarsit. Va va umple inimile de fericire si de mandrie. Sa va traiasca!
Adriana Mica, felicitari pentru sarcina, sa te ajute Dumnezeu sa o duci la termen si sa ai un bebe sanatos si frumos. Multa-multa bafta.
Doublemom, eu am cumparat pt baiat o paturica ale carei dimensiuni sunt 80x80cm. Nu stiu daca te ajuta, dar cam astea sunt dimensiunile stas. Daca vrei masor si plapumioara (pilota), ca m-am dotat.![]()
![]()
Va pupicesc dulcel.
33+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
aida_o spune:
aileana, felicitari pentru copiloi
si pentru carucior, ca suna tare bengos :)
fetele de pe continent, helau, am aflat ce-s alea receiving blankets. sunt astea, in Ro cred ca li se zice "scutece de finet", sau asa ceva. na, ca am mai aflat si eu ceva. m-am linistit.
am citit un studiu facut despre scutece (pampersi), si ziceau acolo ca Huggies sunt putin mai naspa in ce priveste acel arici (sau adeziv) din lateral, care se desface foarte usor. chiar si copilul si-l poate desface, cica. asa ca in top ramine Pampers. www.consumersearch.com/www/family/diaper-reviews/" target="_blank">studiul poate fi citit aici, cam de la jumatatea paginii in jos.
a, si mai scrie in studiu ca Pampers Swaddlers ar fi bune pt ca au ceva "pernute" la spate (pentru ca bebelusii stau foarte mult pe spate), iar portiunea de la buric se poate lasa in jos, pentru a nu-l incomoda pe bebe in zona aia.
27+6
aida_o spune:
si o poveste despre cel mai mic bebe nascut prematur, din istorie (cica). o fetita care s-ar fi nascut acum 15 ani, la 27 de saptamini, si a cintarit 280 de grame. si a supravietuit! povestea e www.outsidethebeltway.com/archives/7254" target="_blank">aici.
anairda36 spune:
Kim
am innebunit .. ma tot uit la pozele alea si iara ma uit dumnezeule ce frumosi sunt de mooooor.
Nshiro multam de informatii, prin tare bine ca eu nu apuc sa ma duc la cursuri. Am primit de la asistente niste casete video dar nu cine stie ce. La servici as vrea si eu sa ma duc macar pana in sapt 37, sa vedem cum o sa ma simt. Lasa untura de peste si pune de-o prestatie sa vezi ce te calmeaza ![]()
Alinaalex ce bine de tine ca poti sa dormi ... da si mie neste somn pls. Nu ai voie cu chiloti???? Asta chiar ca nu am mai auzit. Este groaznic ceea ce povestesti tu dar din pacate este tare adevarat.
MP ce sa mai zic de dormit ... m-am pregatit 10 min cu perne cu toate alea si am dormit vreo ora si acu stau ca bufnita la calculator pana ma ia somnu iara.
"Mi-e draga Romania, dar sincer, ma bucur ca nu trebuie sa nasc acolo." Mi-ai luat vorbele din gura mamaariadna.
Catrinel nici mie nu-mi curge nika din sani, stau cuminti la locul lor si nici de crescut nu au mai crescut. Si sa nu te iei de morcovii mei, ce esti geloasa? 
Doublemom stiu cum e cu contractiile ca eu m-am obisnuit deja cu ele. Ale mele sunt neregulate dar dureroase. Iau pastile care imi provoaca palpitatii dar nah asta e, sa mai stea bebelina acolo, cu cat mai aproape de termen cu atat mai bine.
Multam Delia, sper sa fie asa simplu si la mama.
Dea frumoasa papusica ta. Ma bucur ca esti bine, in curand va fi si bebelina cu tine
Mi-au dat lacrimile si mi s-au inmultit morcovii din
cand am citit de nasterea ta. Multam de sfaturi.
Tina cam asa ceva face si bebe a mea. Nu cred ca se ridica dar in orice caz la masajul cu crema de seara se impinge toata in mine mai mai sa iasa pe undeva pe deasupra de buric.
Zuzilici scumpilici am `nteles sa traiti!
Mihaser bine ai venit printre noi. Cu ce medic nasti si unde?
Laura Ioana schimb-o draga pe tampita aia si nu te mai enerva cu ea.
Catrinel stai linistita, o sa fie o bebelusa cumintica.
Bravo Andreea Georgiana
da acu sa stii ca am sa-l trec eu pe a meu la regim. Auzi la el, acuma cand ma simt eu de 587kg, cu mers gingas de rata beata si miscari din ce in ce mai gratioase, se gaseste dumnealui sa-mi spuna "uite ce frumoasa e mulatra aia de la starbucks". Na merita sa-i dau ceva la drum de sara? Nu dau nimic.
Aida_o citesc eu pagina 10 
Dea draga nu-ti mai face atatea griji. Copila e bine ingrijita, e frumoasa si creste. Eu sunt nascuta la 7 luni si am fost grasa, frumoasa si sanatoasa toata viata.
33+
aileana spune:
Buna dimineata, ce doarme lumea duminica dimineata.
Aida_0, merci si
. O sa fac o pozna la carut si o sa vi-l arat si voua. Scutecul de finet face parte din setul pt botez, in care nasul sau nasa primeste copilul in brate dupa ce a fost botezat in scaldatoare in biserica. Cel putin asa am facut noi anul trecut. Dupa acest ritual, materialul poate fi folosit de mama pentru a croi ceva pt copil. Bucata este destul de mare (cam 1.5x1.5m) si mama funului meu i-a facut tiv si l-a transformat in cearsaf pentru patutul baiatului.
Pupici la burtici.
33+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
doublemom spune:
dea mii de pupici din partea noastra pt tine si micuta Mia. Am stat aseara cu tati al nostru si ne-am uitat la pozele voastre de nu ne ma saturam. E atat de frumoasa ca sunt sigura ca te topesti toata langa ea! Si are sa fie sanatoasa, ai sa vezi! 
aileana merci pt dimensiuni. Eu m-am hotarat deja sa le fac la 90 x 90. Cred ca sunt ok. Imi inchipui ce Lamborghini de carut a cumparat tati al vostru daca l-ai lasat sa-l aleaga singur
!!! Sunt incredibil de simpatici la faze d'astea!! Si cred jeans e foarte sic!! Pupa bebelinul cel voinic din burtik din partea mea
!
anairda cred ca eu sunt norocoasa. Mi-a spus dr. ca o sa am palpitatii de la pastile dar in afara de o usoara presiune in urechi si de un usor tremurat de maini nu am chiar nimic. Eu m-am speriat ca dupa ce au inceput sa fie usur dureroase se repetau la aprox 5 min. Bine ca acum suntem mai bine. Nu am mai mult de 5-6 pe zi si nici nu mai sunt asa dureroase.
De scutece eu am auzit de la mai multe mamici ca Pampers sunt f bune pt baietei dar pt fetite nu prea. Cica la fete cele mai bune ar fi Fixies.
Miha 32+
pozici
tania2 spune:
sal
Fetele, voi cate echo ati facut pana la 29 saptamani?
Eu stiu ca nu sunt daunatoare,dar, tati ne bate la cap ca sunt cam multe, cate una in fiecare luna. Luna asta vor fi 2 pentru ca 4D facem la alt dr.
Dea, minunata Mia, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Fii optimista!
Pupicei
Pa
Tania 29w2d
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Laura Ioana spune:
Moooaaama dar pe aici e amortzeala totala
Sper ca toata lumea e bine
Eu acum am venit de la mama mea, care a implinit azi o varsta
si am fost de am sarbatorit-o, am facut iar pozici pe care le va pune sora mea cand va avea timp in album (ca eu tot nu ma pricep
).
Va pup pe toate
si ma duc in patutz la 
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
kit spune:
Buna fetelor!
M-am hotarat sa va scriu si eu...mai bine mai tarziu dacat niciodata.
Am mai fost pe listuta mai demult, dar m-ati sters
! Nu am scris prea mult timp, am preferat sa va citesc mesajele.
Dar acum vreau din nou pe listuta, mai ales ca am date noi:
data nasterii (a mea) - 29.04.1978,
UM - 22iun. 2005,
DPN - 29 martie 2006,
si e fetita: Alice-Miruna
Voi naste in Iasi, maternitatea Cuza-Voda, cu dr. Aursulesei
31+