Mamici de martie-aprilie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Iata si un banculet pentru voi......sper sa va amuze...

Trei studenti înaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se înteleg asupra ordinii de intrare. Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti îl întreaba: - Cum a fost? - Ca o discutie normala de la profesor la student! Intra cel supertare. La iesire, aceeasi întrebare, raspunsul: - Ca o discutie de la profesor la profesor! Când în sfârsit intra si cel 'tamâie', sta înauntru o ora. Când iese, ceilalti îl întreaba: - Cum a fost daca ai stat atâta? - Ca o discutie de la preot la preot! - Cum asa? - Pai el întreba... eu îmi faceam cruce. Eu raspundeam, el îsi facea cruce!!!

Io29+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

alinaalex-bebita mea era pana acum cu caputul in jos (prezentatie craniana) si acum s-a intors(cel putin asa o simt eu...)in prezentatie pelviana(adica cu caputul in dreapta sus).Sper sa ma insel!

dea,nu te mai gandi la tampenii!Vrei bataita?Cum sa pierzi asa o bebita frumoasa,puternica si ambitioasa?Ai uitat ca Dumnezeu iubeste mamicile si copii??????????

Kim,eu chiar ma asteptam sa fie 2,intrucat in familia mamei mele,din 3 in 3 generatii s-au nascut gemeni,iar eu sunt a treia generatie.Asa ca nu m-ar fi mirat si chiar asteptam asta.Dar sa nu se vada la ecograf??????????
Saru-mana pt. poze,iti voi trimite si eu unele absolut superbe,dar de pe adresa noastra de mail de acasa.Iti dau un PM,ca sa stii cine sunt.

Trimiteti-mi si mie pe PM adresele voastre de mail,sa va trimit poze frumoase cu bebei si nu numai.

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata burtici si mamici. Nu stiu cum e pe la voi dar la mine tare e devreme si 'casa' inca doarme. Abia-i astept sa se scoale ca sa ma culc eu. Hi!hi!hi! Cam asa se intmpla in ultima vreme.
Ladyhawk bine ca esti bine si cu zambetul pe buze. Te si spor la cumparaturi.
Andreea este foarte emotionanta povestea ta si efectiv mi-au dat lacrimile cand am citit-o. Cat despre Mia se vede clar ca-i o invingatoare. Nici sa nu te mai aud ca te gandesti la prostii sau negativ ca-ti dau bataita la 'dosul' gol. Se poate? Te acum si pe Mia de si mai multe ori.
Aida_o superbe pozele ... dar parca mai mult imi plac la altii decat la mine. Nu stiu daca m-as descurca.
Kim sa stii iubita ca nu beau mai mult de 2-3 guri de vin si ala fiert. De fapt o sa-i fac o poza paharului weekendul asta ca sa vezi despre ce vorbesc.
Tina spor la treaba iubita. Hai ca dai tu gata si camera bebelului. Ce-a fost mai greu s-a facut. Mersi de file. Am ras cu lacrimi. Acum inteleg eu de ce esti tu asa iubareata. Nascuta de ziua indragostitilor, e normal ca ai pile bune la Cupidon.
Dragelor mi s-a facut foame. V-am acum si am sa mai revin.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
tocmai ce am sunat la spital si bebelina a inceput sa manince si din biberon, ceea ce este foarte bine, in curand o sa incercam sa ii dam si san. I-au scos intravenosul ca au zis ca ia destule lichide si nu mai trebuie suplimentat. A ramas la aceeasi greutate ca ieri, deci nu a mai pierdut. Am tinut-o in brate ieri ... am sa pun pozele pe yahoo, sa vedeti daca s-a schimbat. Am lapte gramada, cred ca are pus deoparte vre-un litru deja si tot mai produc.
Va pup si multumesc de suport!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Excelent, Dea!
Ai vazut ca e bine? Sa nu cumva sa te mai aud cu ginduri ciudate, mey

27+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetele cu experienta in ale scutecelor de unica folosinta, trebuie sa-mi pregatesc si eu primele lucrusoare pe care e musai sa le am in spital cu mine, insa m-am blocat la scutece. nu stiu de care-s mai bune: Pampers, Huggies sau... care? ca vreau sa merg sa fac un "studiu de piata", si habar n-am la ce sa ma uit help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare burtici!!

Am venit de la Iasi, de la dr si totul e OK. Bebelina e tot bebelina si are acum, la 32 de sapt, 1900g A tzopait tot drumul pana la Iasi si acolo cat am asteptat sa intru (o ora) la fel si la eco la fel nu putea sa-i masoare dr una, alta ca nu statea. E cu caputzul in jos, cu spatele in stanga si cu fundutzul in dreapta sub coaste (deci cu ma inghionteste ea de nu ma vad).
Si mi-a dat dr de pe acum bilet de internare pt peste 5 saptamani ( a intrat morcovul si mai adanc in). Si am stabilit cu el: nastere naturala (sper sa ma tzina tupeul pana la capat)

Laura cu ? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aida eu stiu ca pampers sunt foarte bune. Si sunt pe varste.

Am cumparat hainutze pt bebe de la Iasi si era sa nu ma mai pot opri Luni le spal si apoi le calc. Aaa si am luat de la Bam Boo nishte papucei de baie mai maricei super faini (nu am rezistat tentatiei).

Laura cu ? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Aida, eu am luat pt inceput Pampers (N si 1), dar sunt convinsa ca si alte firme sunt bune, lasa ca le incercam noi pe parcurs, in functie de oferte .

Dea, ce ma bucur ca vii cu vesti tot mai bune de la o zi la alta.

Zuzilici, andreeaGeorgiana, 'nteles, sa traiti!

30+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele!

Kim multumesc mult ptr mesaj si sper sa nastem cam in aceeasi perioada. Pe mine ma cam ingrozeste data...la mine este 2 aprilie si nu as vrea sa se intample pe 1. As vrea sa fie pe la sfarsitul lui martie; eu sunt nascuta pe 28 martie si bebe s-ar putea sa fie cel mai frumos cadou de ziua mea.

Ceela si eu sunt mioapa si am fost la control pentru ca ma usturau ochii. Au crescut putin dioptriile de la -1.75 la -2 si am schimbat ochelarii. Acum nu mai am probleme!
Si mie mi s-a spus ca pe perioada sarcinii cresc dioptriile, dar apoi vor reveni...sincer eu nu cred ca o sa ajung din nou la -1.75...poate decat cu laser.

Ameluta eu iau Maltofer la greu 2 pe zi deoarece mi-am facut analize si sunt anemica...Mai nou iau 3 Calciu+D3 si 1 Supradyne. Pentru igiena folosesc 5 Colposeptine o data la 2 saptamani. Eu merg la un medic ginecolog mai in varsta si despre Materna mi-a spus ca acum ceva timp formula respectiva era considerata inadecvata de medici...Nu stiu cat de adevarat este, dar m-am gandit sa va anunt si pe voi. Oricum suplimentele astea am inteles ca sunt inofensive.

Ciuf tare mult imi place Camera cu Nemo. Am vazut ideea in filmul Sirenele cu Cher si mi-a ramas si mie pe creieras...Poate o sa chem si eu pe cineva sa-mi picteze camera micutului!(dar pe la 2 anisori)

Dea felicitari! Ai o fetita frumoasa si curajoasa! Cred ca va muta muntii din loc copila ta! Va creste mare si va iesi repede din spital! O prietena a nascut la 7 luni un baiat de 1.5 kg si acum e bine, sanatos, acasa la el.

Pupici pe burtici!
31

Mihaela

Mergi la inceput