Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
Serj spune:
salve la toate burticutele!!!!
dea Felicitari!!!! scumpa fetita si sa dea domnul sa o aduci cat mai repede acasa!
zuzilici imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund, eu am avut epidurala la cezariana.
ceela cu dioptria se agraveaza daca ai deja probleme. si eu port ochelari si am citit ca in sarcina se maresc dioptriile, dar dupa nastere si respectiv alaptat revien la ce a fost. sa mai faci un control dupa 1 an.
adriana mica felicitari!!! si sa ai parte de o sarcina buna sa o duci la termen si bb. sanatos!!!!!!!!!!!
va doresc la toate week-end placut si pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Laura Ioana spune:
Si eu vreau sa dormim cu bebe in camera, macar primele luni, dar mai nasol e ca nu prea avem loc de patutz. Nu stiu cum vom face, poate o voi culca in carutz cat e mititica.
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Laura,cu placere!
Aiduta,nu e de la bebelusi,e de la listuta,si daca pun una sub alta fac ditamai carnatul.Imi cer mii de scuze dar perefer sa o las asa!Am facut cateva modificari,vezi daca e mai bine!
Fetelor,am terminat de adaugat datele noi si etc.DAca mai aveti careva ceva de adaugat sa imi spuneti.Intr-un final s-a terminat camera lui bebe,ma refer la pus parchet si-asa..maine o aranjez si daca e luni ii fac pozica si o pun sa va arat!Va
pe toate.Ma duc sa ma culc ca sunt franta.Si mai am de muncit o gramada!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
multumesc tuturor pentru urari ... sint mandra de ea, dar inca mi-e frica sa n-o pierd. Se schimba pe zi ce trece, o sa mai pun poze pe masura ce le fac.
Sper sa aveti sarcini si nasteri fara probleme si sa duceti bebelinii la termen ca e cel mai bine asa!
Va pup si ma duc sa-mi vad odorul!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
aida_o spune:
Dea,
sa nu te mai gindesti niciodata asa! Fii optimista si realista, pentru ca un copil nascut la 7 luni are sanse mari de supravietuire. Si acum serios, se vede in ochii ei ca este o luptatoare, plus ca m-a surprins cit de alerta e, nu are o privire absenta. E o dulce, parc-ar sti ca trebuie sa se uite atenta cind i se face poza:) Eu sunt alaturi de voi, si am incredere ca va fi bine 
aida_o spune:
fetele, hai sa vedeti ceva frumos (hihi, doublemom si manu, astia v-au batut chiar si pe voi :)))
www.funonthenet.in/index.php?set_albumName=sixtuplets-after-twins&option=com_gallery&Itemid=51&include=view_album.php" target="_blank">ia uitati-va aici
kim spune:
Dea, fii optimista si fericita ca ai o fetita frumoasa care creste vazand cu ochii, e bine ingrijita si totul merge bine, in curand o sa o ai cu tine acasa, greul a trecut.
Ariadna, Nshiro, Manu, AndreeaG, va multumesc si voua pt aprecierile referitoare la pozele Aliciei, deja cred ca se tine cu nasul pe sus la cate complimente si-a auzit. AndreeaG, da, dormea d-ra bine mersi, noi am trezit-o, si dupa reprezentatie s-a culcat la loc. Auzi, cu scenariile tale de gemeni (ai vrea tu
desi... putine sanse
), mai stai pe langa Doublemom sa mai inveti una alta, oricum sanatosi sa fie!
Mihaser, bunvenit pe la noi, vad ca suntem programate sa nastem cam deodata, nastere usoara si bb sanatos!
Doublemom, fara nici o suparare, dar adevarate sunt draga cele sapte minuni romanesti!
Catrinel, si eu incep cursurile prenatale abia in 9 febr, si numai o data pe sapt, sunt 6 sedinte in total, deci absolvesc abia in 16 martie, oare sta fata mea cumintica pana atunci? Sa-mi zici daca afli unde se gaseste garmastanul ala.
Ile, maine merg sa-mi iau si eu sutiene de alaptat, azi mi-am luat... camasi de alaptat. Trebuie sa ma hotarasc si la pompa si tot nu stiu, electrica sau manuala? am vazut Avent Isis manuala, e 69 $ cad. Oare aia elecrica nu trage mai usor si mai repede? Inca ceva: nu te stresa cu nasterea, fii relaxata, gandeste-te ca e ceva natural prin care atate femei au trecut pentru a aduce pe lume fapturile astea minunate, si cand o sa stai bob in bot cu puiutu tau o sa uiti de toate.
Aida, sigur ca avem tema de casa de cand am vazut-o pe Alicia la echo (cu cine seamana, cum va arata, ce pozitie are, dezbateri serioase). Apropo de somn, am si eu o pofta zdravana, azi dimineata m-am trezit la 7 n-am mai putut sa dorm, am mancat, m-am uitat la tv, si am adormit la loc, dupa care m-am trezit toata amortita si mi-am continuat somnul in dormitor pana pe la 10 jumate. Toate celelalte fenomene, dureri de spate, de picioare, mancat des, dormit cu perne, mi se intampla si mie.
Adriana mica, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, nu te mai gandi, de data asta va fi bine, ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete, iti doresc o sarcina reusita, nastere usoara si bebe sanatos!
Week-end fericit!
30+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
lumysti spune:
Doublemom - multumesc mult pt lamurire
, ca ma cam speriasem...
Alinaalex -
pt 'lista de preturi'. E bine de stiut!
Dea0277 - ai incredere in Dumnezeu si va fi bine! Nu ai motive de ingrijorare: printesica ta a inceput sa ia in greutate si se dezvolta normal, deci totul e OK! Mai ai nevoie de putina rabdare si o vei lua acasa!
Lumy
33+
Lady_Hawk spune:
Hello...hello...si treceti la pupat....in dimineata asta...bag de seama ca am de pupat si 
si 
....asa ca ii dau bataie...

...boooonnn....
Punctul unu` FELICITARI PROASPETELOR MAMICI... Nicolle27 si Dea0277 sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase, sa aiba noroc, iar voi sa fiti puternice si sa ajungeti bunicute...

Punctu` doi - Bun venit fetelor noi in randurile noastre, o
si un
pentru fiecare dintre ele...pfuaiii!!!!!...ce ma bucur cand vad ca se ingroasa randurile la mamici de martie-aprilie2006
...
Despre noi ce sa va spunem...facuram analizele...asteptam sa vina marti sa luam rezultatele...iar vineri suntem programate iarasi la o ecografie morfologica....iar eu cu tati abia asteptam sa o vedem pe beba_mica la "lupa"....sa va spun un secret acum...tati are emotii ca intre timp sa nu cumva sa ii spuna ca de fapt e putza
...dar...vom trai si vom vedea...
Eu tot nu am cumparat nika pentru copkil...dar am sa ma urnesc intr-un final...abia astept...inca lucrez la bagajul de spital...macar pe ala sa-l am pus la punct...
...
Pana una alta...saptamana viitoare mergem sa cumparam parchet pentru casa, un pat pentru noi si o comoda pentru dormitor...ne reorganizam in asa fel incat beba sa stea cu noi in primele luni de viata...sa nu o scapam din ochi...
...
Cam atat pentru azi...sa fiti cumintele...si sa auzim de bine...
Ah...inca ceva...Tinutz mic...in dreptul greutatii lu` beba_mica "noo" nu ne-ai pus
ca la "evribadii"....te rugam sa faci ceva in acest sens...
...uite unu` pt tine
si inca unu` sa-l pui acolo
....
...asea!!!!hihihihi....
PS: ce mistokutz e sa stai acasa fara griji si stres....uf..uf..uf...

Io
29+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png