Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Kit bine ai revenit printre noi
Sper sa scrii mai des, mai facem schimb de impresii! Si eu tot la Iasi voi naste, la Cuza Voda cu dr Onofriescu.
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Polixeni spune:
burticutzelor!!!
Dea ce bebelina frumusica ai!!! Fii tare ca Maicuta Domnului e alaturi de toti copilasii si de toate mamicile! O sa vezi ca totul o sa fie bine!!
Vaaaaiii cand am citit povestea nasterii....
m-a cam luat frica.Din cate am inteles,aici la spital unde voi naste eu nu fac epidurala.

Si la cat de rezista sunt eu la durere...
Fetelor am cam disparut vreo 3 zile de pe forum pt ca ne mutam.Aproape am terminat.Adevarul e ca am cam obosit desi mare lucru nu prea m-a lasat sotiorul sa fac.Dar cum ne-am cam umflat in ultima perioada....
De-abia astept sa terminam cu aranjatul si sa ne mutam ca sa ma apuc sa pregatesc lucrurile si pt bebe.Numai ca la casa noua nu o sa am computer.![]()
![]()
Apropo de intaritul burticii...si mie mi se intareste uneori burtik.Am si arsuri in gat.
Peste 2 sapt. mergem la control si atunci voi intra si in luna a 9 a.
Va
pe toate si aveti grija de voi si de bebei!!
Poli 33+ 
alinaalex spune:
fetelor!
ANAIRDA, mie mi se pare ca deja dorm prea mult! Nu stiu ce am, dar de cand am intrat in prenatal, as dormi non stop!!! Astazi m-am trezit cu chiu cu vai la amiaza... Iti dau si tie niste somnic daca vrei
. In leg. cu chilotzii... sa stii ca nici daca nasti cu cezariana nu ai voie sa porti. De ce? numai ei stiu, poate ca li se pare mai trendy cu
goala! Rad, eu rad, da stii ce morcov am???
.
AILEANA, felicitari pt. bb-loi! Fain de tine ca ai de ales cu peridurala..

ALINA & BB
+6z.
kim spune:
Mihaser, Doamne da sa vina bb pe 28 martie de ziua ta!
Aileana, felicitari pentru baietel ( ce mi-a placut ca l-a pocnit pe dr.!) si pentru carutz si tot arsenalul.
Aida, Pampers Swaddlers am luat si eu, mi s-au parut intr-adevar ok. Cu receiving blankets, am vrut sa zic de (scutece de) finet dar nu eram sigura, stiam ca am vazut si eu undeva (la Alicia in dulap
), doar mi-am luat o gramada, si cu winnie si fara winnie, pe post de cearceaf (cine s-a mai uitat la denumire?).
Anairda, asa frumosi ca a nostri, nu? imagineaza-ti ce pozici o sa le facem la bebeii de martie-aprilie...
Polixeni, iti doresc sa ai parte de o casa noua cu noroc, sa fie intr-un ceas bun.
Kit, bine ai revenit, sa ne auzim mai des.
30+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
Kim, lasa ca te iert
Pina la urma ai vazut ca am aflat :)
Fetelor, citeam pe CNN stirea despre o fetita de 2 luni gasita plutind intr-o punga, pe un lac din Brazilia, parca. Stirea e www.cnn.com/2006/WORLD/americas/01/29/baby.in.lake.ap/index.html" target="_blank">aici, si e impresionant sa vezi momentul cind este scoasa punga din lac, si oamenii isi dau seama ca acolo e un copilas (initial, crezusera ca e o pisica)... Pe mine normal ca iar m-a apucat plinsul, sa vad asa ceva... Linkul catre filmul descoperirii, e in al treilea paragraf din articol.
Catrinel_17 spune:
Doublemom, mai maninc cite un dulcisor (in special fructe si suc, rar altceva, ca nu mi-e pofta) daca-i dau suc dulce chiar se bucura titza mica
dar ma gindeam ca poate ar trebui sa fie mai activa si neprovocata!! Vineri am simtit cum ma ia raceala si m-am dus acasa rapid si m-am pus in pat, am si turnat o tona de ceai in mine, si vad ca am scapat ieftin… dar vineri seara si simbata dupamasa i-a placut dumneaei ca mami s stat linistita la horizontala! Azi m-am tot invirtit prin casa, am facut ceva curatenie – n-a zis nici milc!!! 
Multumesc, andreea georgiana!! Linisteste-l pe tati, zi-i ca nu mai dureaza mult, si n-o sa stie pe cine sa admire mai degraba!! Sa pui repede poze noi!!
Mamaaa, ce poveste cu gemenii!! Asta e chiar culmea, pe cuvint!!!!
Ile, ce culoare are caruciorul?
Si noua ne tot recomanda lumea sa citim “cartea tehnica” a caruciorului, ca cica merita. Ce industrie au devenit si carucioarele astea!!! Eu imi amintesc clar ca pe la vreo 3-4 ani aveam un carucior de lemn, super rudimentar (zic io acuma), care ma zdruncina….dar n-am patit nimica.. sau poate totusi….
de atunci am ramas cam zapacita???
Si in germa e la fel cu grasimea. Nu se mai spala bebeii, ii lasa asa o bucata de vreme. Ce sa zic….. peste citiva ani sigur descopera astia altceva…
Ema.72, multumesc de raspuns…. Cred ca si eu ma consolez cu asta, ca altminteri e bine totul… si miercuri mergem la control!
Deea, acuma inteleg cu pozitiile la nastere. Dar… intr-o parte si cu un picior in sus… daca asta ajuta – ORICE, si in cap stau. Ma bucur mult ca ii merge bine lui Mia. 2 luni trec repede si ea progreseaza excelent!!!!
Aida, eu am patru perne. 1 sub cap, una mai lunga pe care o tin jumate sub cap si jumate in brate ca altfel am impresia ca-mi turtesc inima, si doua la fel ca tine, una sub burta si una intre picioare. Cind ma intorc de pe o parte pe alta e o logistica tare complicata sa ma aranjez!!!
Da, se pare ca in trim III intram iar in faza de moleaseala si de “n-am chef de nimica”. Pacat, ca sunt atitea de facut!!!
Asa… cu garmastanu’: am aflat de la o prietena
ca e produs nemtzesc si se gaseste pe aici, costa cam 5 euro. Intreaba la farmacie daca poti comanda, daca nu, iti trimit eu prin posta, no problem, am si farmacie si posta linga mine ![]()
Ahaaaa, deci alea sunt receiving blankets… mey, io aveam si nu stiam, mey!!!!! ![]()
Anairda, adevaru-i ca-mi trebuiau pt o supaaaa!!
da poate-mi da Laura ioana….desi….. incet-incet… am impresia ca-mi intra si mie… !!!!!!!!!
Si apropo de bebelusii care stateau cuminti in burtica, am auzit niste povesti… ca dupa aia nu mai puteai sa-i prinzi prin casa, mai degraba pazeai o turma de iepuri. Mai ales ca tati a lu titza mica a fost MEGA neastamparat cind a fost mic.
Asa, aporopo de pus la regim, al meu e pus la regin de trei saptamani, si nu e vinovat cu nik!!! Poate ma razgindesc diseara ![]()
Adriana mica – ma bucur asa de mult pt tine!!!! Bravo, felicitari si sa fie cu noroc!! Multa sanatate, sarcina usoara si la termen!!!!!!!!!!!!! Te pup cu drag!!!
Laura ioana, titza mica va dormi vreo luna doua cu noi (in cosul de la carucior), apoi la ea in camera. Am luat si babyfon, si SPER ca voi fi in stare sa nu ma culc linga ea… ![]()
Wow, deja ai bilet de internare!!! Vezi cum te ajuta bebelina ta sa fii organizata!!! Scoate, mey, morcovul din… de unde e… ca darami totul in drum!!! ![]()
Super dezvoltata bebelina, zau asa!! Excelent!!!!!!!!!!!!
La multi ani mamei tale!!!!!!!
Mihaser, bine ai venit printre noi!! Timisoareanca de-a mea!!!
si mai avem DPN-ul aproape, eu il am chiar pe 1 aprilie, nu ma deranjeaza deloc, tata e nascut de 1 aprilie si are un super simt al umorului!!! Mi se pare haioasa ziua, deja imi pare rau ca nu se va naste atunci, ca numai 4% din bebei se nasc la data “teoretica”, cica.
Aileana, felicitari pt baietzoi, ma bucur mult pt vestile bune!!! Mistooooooo carucior!!! E si scaun de masina? Wow!!! Ce marca e?
Lumysti, si eu am luat paracetamol in primele 3 luni. Dr. a zis ca e OK, asa ca…
Ladyhawk, sedere placuta acasa!! In 15 feb zic si io “la revedere, tabara draga!!”
Dea, vezi, numai vesti bune!!!! Bravo la bebelina harnicutza!!!!!!! Si la mami, evident!! ![]()
Tania, eu am facut o tona de echo, aici nu zice nimeni ca ar fi daunatoare!!!
Kit, bine ai venit inapoi! Ce nume frumos, Alice Miruna!!
nshiro, esti OK? nu ai mascris de citeva zile.
tina, spor la treaba, dar las-o totusi mai moaleeee!
Pispi, nebunatica mica, pe unde umbli? ![]()
Catrinel & titza mică
andra_simona spune:
FETELOR aveti idee daca merita sa iau carucior sport?Va cer si eu parerea ca al meu iubit nu vrea decat asa si nu prea pot sa-l fac sa se razgandeasca.Adevaru ca pana acum tot ce am luat,am luat ca mi-a placut mie.Ce egoista sunt
.
Ati mai pomenit asa ceva?de cateva zile am pofta de lamai.si mananc 4,5 pe zi.Toata lumea crede ca am inebunit.Am inebunit?
30+
Diana1968 spune:
Buna,
Am zis sa mai si scriu, nu doar sa va citesc. Am vazut idei noi de dormit dupa ce nasc pt. ca nici eu nu stiam unde sa-l pun pe dansul (nou nascutul). Teoretic, m-am andit ca e mai sanatos sa-l pun din prima zi in camera lui, dar practic nu ma lasa sufletul. o sa asesc ceva micut sa intre in dormituorul nostru si de pe la 5 luni cred ca-l voi trimite in camera lui.
Deocamdata eu am un super beboi: adica la 34 saptamani are cam 2,700 k, parca l-am facut cu Piedone. A zis dr. ca daca il tin toate 40 sapt. ajune la 4,800 k. Si tineti cont eu am doar 1,55m. De-abia dorm , doar in pozitie stand in fund la 100 rade.
Am mari emotii cu nasterea. A mai nascut cineva cu dr. Marinescu sau este cineva acum la dansul?
Catrinel_17 spune:
andra simona, carucior sport - adica numai cu scaunelul ala pt atunci cind poate sta in fund? sau cum? de ce nu-l convingi sa ia o combinatie care are landou si sport intr-una! Nu poti lua numai caruciorul sport cu scaunel pt un nou nascut? nu ai un link ceva, sa-mi dau seama la ce te referi? uite ce am eu in vedere www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=1269-60-549" target="_blank"> aici
diana, eu am citit ca dupa MAX 3 luni e bine sa-l obisnuiesti in camera lui, altfel va fi ceva mai greu... felicitari pr super bebe!! cine stie, poate pina acuma a crescut mai repede si acuma o ia mai incetisor!!
Catrinel & titza mică