Mamici de martie-aprilie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Ileana, am vazut ca si tu ai un ditamai baiat. Nu ti-e reu cu burtica? Mai meri la servici?
Eu nu mi-am cumparat nimic ca familia mea (atat sotul cat si mama) sunt cu superstitiile si o sa le cumparam pe toate dupa nastere. Dar am nelamurirea: eu trebuie sa mer la spital cu tot cu pampersi?
M-au apucat emotiile ca am vazut ca pe Laura, care are tot atatea sapt. ca mine, i-a si facut bon de internare si pe mine ma cheama la control pe 18.02., adica atunci cand voi avea 36 sapt. Daca ma apuc ceva pana atunci?
Si in plus bebele meu sta pe orizontala la 32 sapt., nu era cu capul in jos , si a spus dr. ca nu crede ca se va mai intoarce, pt. ca deja e prea mare si uterul meu e cam riid.

Mergi la inceput

Catrinel, multumesc de raspuns. Bine ca mi-ai zis de 3 luni, atunci nu mai astept pana la 5,6 luni. E si pacata daca eu am trei camere sa nu o folosesc de la bun inceput pt. el. Ca doar de aia exista baby-phone. Si nu inseamna ca nu-l iubesc daca dormim separat. Sper sa fie sanatos.
Cu cresterea , nu stiu ce sa zic, daca o va lasa mai moale.. Deocamdata am inceput eu sa mananc mai dietetic, fara dulciuri, paine, etc. Am luat deja 16 k. FFF. mult pt mine, zic eu.

Mergi la inceput

Catrinel, suunt super carucioarele tale. F. practice. Dar s-or asi si la noi? Acolo cam ce preturi au, sper sa nu fie din acele care ajun la noi pe la 23 milioane lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

diana, cam din ala e, dar eu il iau la mana a doua. Se gasesc aici carucioare superbe la mana a doua, arata excelent, sunt bine intretinute. 300 de euro iau unul care a costat 650.
N-am chef sa dau chiar o avere pe carucior, mai ales ca sigur nu va fi singurul pe care il iau. Si pot da banii aia pe alte chestii...

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Catrinel, acum te-am vazut si eu in poze. Spune-mi eu cum sa mi le pun ca sa vezi si tu burtica mea.
La noi nu am auzit de carucioare la second hand, si unde eu m-am chinuit sa raman ravida aproape 10 ani, dupa multe tratamente si o operatie, mamanul meu vrea sa-mi ia cadou un carut nou. Iar pe mine nu ma lasa sufletul sa o pun sa dea atatea miloane. Dar sunt optimista si cred ca voi asi ceva accpetabil. Oricum e bine ca am vazut cum arata ca sa-i arat sotuli ce sa cumpere cu mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

diana, mergi la yahoo.photos sau la http://community.webshots.com/
sau la
photos.yahoo.com
sa-ti deschizi un account. Dupa aia poti sa incarci acolo pozele de pe computerul tau!

cred ca suntem de aceeasi virsta, nu? Gen. 68

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Da, exact. In <68, mai precis pe 9 ianuarie. Am disparut ca am incercat sa-mi pun burta pe ecran si n-am reusit, dar mai incerc. Tu unde esti nascuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

seara buna, fetele, bufnitzesc la ora asta si sper ca pana pe la 1 sa ma apuce somnul...nimic la TV, husband doarme ca un puisor, numai eu si bebe ne tinem de urit...cred ca fetita mea o sa fie pasare de noapte ca dupa ora 8-9 o apuca dansul si patinajul prin burtica....
am si eu o intrebare de paranoica ce sunt: in spitale este mereu un anestzist de garda>? si mai exact, oare in CF2 o fi unu? ca mai nou asta e mare mea teroare, ca o sa vrea bebelina sa vina mai repede si dupa cat e de activa noaptea, o sa vrea pe la vreo ora la care toata doctorimea doarme...atunci sa vezi.......

Noemi32+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Nu stiu daca exista, dar nu te poate lua nasterea asa brusc. Mai intai te iau contractii, ti se mai rupe si apa, apoi iar contractii, oricum dureaza mai multe ore. Asa ca daca te apuca noaptea contractii repetate si dureroase, sau ti rupe apa, te iinternezi si pana dimineata iti va da ceva dr. de arda, sau poate va fi chemat chiar dr. al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

uite ce am gasit in plimbarile mele pe forum:
.Intr-o zi se duce soacra in vizita la nora . Nora ii iese in intampinare si o intreaba :
- Mama soacra cat ai de gand sa stai pe la noi ?
Soacra raspunde :
- Atat cat voi fi bine primita !
Nora :
- Nici la o cafea nu stai ?

Poze cu burtica

Mergi la inceput