Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
Qamar spune:
he he, Diana, daca ar fi asa de simplu...numa' ca la mine e mai sucita treaba: eu am recomandare de cezariana, de-aia ma panichez de anestezist...ca daca era nastere normala, ma descurcam eu cumva...
merci oricum de raspuns
Poze cu burtica
Diana1968 spune:
Si eu sunt tot cu cezariana, ca nu e bebele cu capul in jos, dar nu ma panichez. Mereu exista o solutie. Din ce m-am interesat eu nu se poate sa ma apuce ceva la ora 23 si sa trebuiasca sa nasc la ora 24. Procedeul nasterii e destul de lun .
andra_simona spune:
CATRINEL_17-mersi pt raspuns,sunt superbe carucioarele care ni le-ai aratat,si ar fi bine sa vrea unu asa,dar al meu scump si drag incapatanat sot vrea unu cu trei roti.Si nu are doar scaunel,se poate intinde,e destul de grosut dar e cu 3 roti![]()

30+
Qamar spune:
teoretic, si eu stiu chestia asta....chiar azi imi zicea maica-mea ca, daca cumva nasc pana sa ajung la spital sau pana sa ma dezmeticesc, pai sa ma bucur ca am nascut super usor
dar aici nu mi-e de mine, ci de bebelina...ca nu numai ca sta 'pe invers', dar are si circulara de cordon...oricum, i-am zis mamei ca daca ma apuca asa pe neasteptate, ma pun in cap, dar de nascut nu nasc![]()
![]()
![]()
Poze cu burtica
tania2 spune:
sal burticuti
Si eu sunt pasare de noapte,cu toate ca dorm bine acum este 12 noaptea si Ene n-a trecut pe la noi.
Acum o jumatate de ora am venit de la club, tati a jucat tenis de masa iar noi am baut toate felurile de suc si cafea fara cofeina.
In burtik posed o veritabila sala de forta, bebelina mea este miscareata rau, tati spune ca o sa sparga burticul.
Astazi am fost la cumparaturi si am luat ceva hainute, mici pitici, galbene, portocalii, albe, ca tati in sufletul lui tot mai spera sa-i creasca puta, maine le spal si le pun frumusel in dulap.
Voi le spalati cu masina?
Diana 1968,felicitari pentru bb voinicel, de care Marinescu vorbesti? Daca e Bogdan Marinescu de la Giulesti, atunci suntem in echipa!
Numai ca eu merg la control pe data de 13.02 dar nu la Giulesti, la cabinet.
pupicuti
pa, pa
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Qamar spune:
tania, eu intentionez sa le spal la masina, insa cu detergent normal, fara balsamuri si cu o clatire in plus...insa mai astept un pic ca am senzatia ca daca bebe stie ca nu sunt toate gata, mai sta putin la dospit
deocamdata toate lucrusoarele ei sunt afisate in patut..unele au si eticheta inca, asa sa stie una si buna
Poze cu burtica
Zuzilici spune:
Fetelor am lenevit weekendul asta de n-am avut treaba ... sa nu credeti c-am dormit mai tarziu de ora 6 dimineata dar nici activa n-am fost. Am stat in pat ca o placinta si-am citit. ![]()
Azi insa am fost la biserica. Si la miruit trebuie sa va zic ca am facut ce n-am facut in viata mea.
L-am intrebat pe preot in timp ce ma indepartam de el daca nu vrea s-o miruiasca si pe pitica, si i-am aratat binenteles burtica. M-a intors inapoi si-a inceput sa de-a cu ulei pe burtica, sa faca semnul crucii si sa spuna o rugaciune care a inceput cam asa: Binecuvanteaza Doamne rodul acestui pantec.... Mai departe n-am mai auzit ca mi-au dat lacrimile (nu ma intrebati: De ce?) si nu m-am mai putut oprii decat dupa vreo cateva minute bune. Acum stau si ma gandesc ca poate am plans si pentru faptul ca noi am asteptat acest copil ani buni si-a trebuit sa trecem prin operatii si tratamente, ca sa pot ramane gravida. Intotdeauna am crezut c-a fost voia Domnului si faptul ca azi un preot a binecuvantat-o inainte de-a se naste m-a sensibilizat profund. 
Eu sincer va spun ca n-am mai auzit de-o asa poveste si inca mai stau si-acum si ma intreb cine sau ce putere divina m-a impins sa cer miruirea printesei cand inca e in burtica la mine.
Dragelor daca ati mai auzit vreo poveste de genul asta va rog sa-mi spuneti, sa nu cred ca-s eu cu stea in frunte.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
aida_o spune:
Zuzilici 
Fetele, am gasit o pagina despre nasterea naturala (si cu poze - atentie, sunt "explicite", dar asta e nasterea, nu poti naste cu chilotii pe tine
). www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Textbook/LaborandDelivery/delivery_of_the_baby.htm" target="_blank">Aici gasiti pagina respectiva. Mi s-a parut interesant sa vad cum arata placenta, poza e foarte clara... Pe fiecare poza puteti da click pt a afisa poza mai mare).
Si www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Textbook/LaborandDelivery/episiotomy.htm" target="_blank">despre epiziotomie, si www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Textbook/LaborandDelivery/post_partum_care.htm" target="_blank">ingrijirea post-partum (se vorbeste despre reluarea activitatii sexuale, a contraceptivlor, recomandare in cazul incompatibilitatii RH-ului mamei si al copilului).
www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Textbook/LaborandDelivery/LaborandDelivery.htm" target="_blank">Aici e pagina care duce catre linkurile de mai sus, si catre alte linkuri. Asa ca spor la citit, sper sa le gasiti utile. Se prezinta inclusiv diversele pozitii luate de bebe (breech, cu capul inainte, transversal), deci macar ne facem si noi idee ce inseamna una, alta. Desi o sa vedeti linkuri care ar duce spre filme ale nasterii, pentru acele filme trebuie platit, daca vreti sa vedeti
Asa ca raminem cu cititul si privitul pozelor.
28 fix
nshiro spune:
Dea, in fiecare zi deschid link-ul cu pozele micutei tale si nu ma mai satur privind-o, caci la fel ar trebui sa arate si micuta mea.... Nu-mi vine a crede ca e asa de mare si totusi.... atat de mica. Multumim pentru povestea nasterii. Zi-mi te rog, cand a fost momentul cel mai dureros? Cand te-ai suit pe masa? Inainte de a iesi, cand a iesit? Cam cat au durat durerile cele foarte mari?
Mamaariadna FELICITARI ca s-a intors bebe al tau!!!!!!! De ce crezi ca o sa-si mai schimbe pozitia? Chiar asa de zgubilitici pot fi? Offf... Eu merg miercuri la control iar si sper sa vin cu vesti bune.
Mihaser bine ai venit. Felicitari pentru bebe Cristian, nastere usoara, la termen si de ziua ta, asa cum iti doresti!
Ceela sa stii ca si eu am realizat ca in ultima vreme cam am tulburari de vedere. Eu nu am avut probleme pana acum, nu port nici ochelari, dar simt ca nu mai bat asa departe mai ales atunci cand sunt obosita...
Andreea Georgiana, sper din tot sufletul sa te inseli si sa nu se fi intors bebe cu capul in sus! Cand poti afla? Tare ciudata povestea cu gemenii.....
Ema mersi pentru linkuri. De s-ar putea pune si in practica tare bine ar mai fi...
Aida si eu mananc mult, la pranz daca mi se pare mie ca portia e cam mica intru in panica si ma iau nervii. Dar oricum mi se potoleste foamea iar cand ajung acasa pe la 4 mai bag o tura... Si sa stii ca eu citesc intotdeauna si pagina 10. Nimic nu-mi scapa! Foarte impresionant filmuletul cu fetita in punga.... Cum de nu s-a inecat??? Ce minune.....Si link-urile, ca de obicei, extrem de folositoare
...
Adriana mica ma bucur mult pentru tine. Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos si frumos!
Laura Ioana eu am pus patutul lui bebe in aceeasi camera cu noi. Cred ca as muri de grija sa-l stiu in alta camera si nu as putea dormi o secunda... Chiar si asa insa mi-au spus unele prietene cu experienta ca o sa ajung sa dorm cu bebe in patul nostru caci pe timpul noptii nu o sa stiu cum sa fac sa-mi vina mai usor... Felicitari pentru bebelina! Nu pricep insa de ce te internezi la 37 de saptamani.... mai ales ca nu e vorba de cezariana. O sa stai sa astepti in spital pana iti vine sa nasti sau cum? La multi ani mamei tale si asteptam pozici!
Tina pozicile cu camera lui bebe cat mai repede!
Lady Hawk cam rarut in ultima vreme.... Succes la analize si spor la amenajari si la cumparaturi.
Aileana ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Felicitari pentru carucior sa-l stapaneasca bebe sanatos.
Tania mie mi-au facut multe eco! Cel putin in ultima luna am facut in fiecare saptamana pentru a verifica pozitia bebelinei.
Kit bine ai revenit. Te asteptam sa postezi mai des si felicitari pentru bebelina Alice- Miruna.
Polixeni, sper sa ne tii la curent, chiar daca nu vei avea calculator in noua casa...
Diana felicitari pentru bebe grasulin! Asta inseamna ca vei naste ceva mai repede?
rocsana si bebe chan