Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
aileana spune:
quote:
Originally posted by Diana1968
Ileana, acum am vazut ca noi avema exact aceeasi UM 10 iunie. Doar ca suntem la spitale diferite. Tu cate kg ai luat pana acum? Eu am luat 16 kg. Sper sa ma opresc la 18. Ti-a zis dr. cumva cum vei naste? Sau daca mai devreme?
Bine ca am citit ca nu e practic carutul cu 3 roti ca mie asta imi placea cel mai mult. Chiar i-am zis sotului ca vreau, dar mai bine sa ne repliem pe alt model.
Eu la servici nu mai merg din ianurie doar din banalul motiv ca nu pot sta pe scaun.
g
Aaaaaa, mi-e si rusine sa zic..... ca io am luat doar 8kg pana acum... dar nu te impacienta, ca oricum sunt MAREEE de felul meu si nu era indicat sa iau prea mult. Dr meu a fost multumit. Oricum, despre nastere avem cele 2 variante, dar totul depinde de cat de mare este copilul la termen. Nu vreau nastere provocata sau cezariana programata, asa ca sigur-sigur vom vedea abia atunci. Eu i-am spus ca vreau sa nasc normal cu peridurala si a fost de acord, in masura in care marimea lui bebe ne-o va permite.
33+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
ANDREEA GEORGIANA spune:
Laura Ioana,iti trebuie si Galactogil,sorry!Nu este una si aceeasi cu Garmastan.Asta ca sa vezi ca mi-am bagat nasul si la alte subiecte...
Diana 1968,nu nasc cu dr. Marinescu,insa il cunosc si mai ales,ii cunosc activitatea profesionala.Insa tot la Giulesti se va naste si bebita mea,cu dr. Cezara Bucur,la fel de buna(a propos Tinuta,doar ea ramane pe listuta!!!!PLS!)
Ma bucur ca va binedispun cu bancuri si va promit ca va voi trimite si altele,pe masura ce voi primi.
Sunt absolut admirabili sextetii din poze,pe care i-am botezat Mandarinuti.Cum o fi sa ai 6 inimioare in burtica?
Cat despre pozele cu nasterea...mai astept pana sa le vad,chiar daca am mai vazut si stiu cam ce se poate vedea.
Am pus poze noi,cu burtica si cu paturica nr. 1.In sfarsit m-am tinut de promisiune!
ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Diana1968 spune:
As fi vrut si eu sa fi luat mai putine k, ma simt ca Balena Mobby Dick. De-abia mer , dar nici nu pot sta. In afara de ca mer pe afara cam 1/2 ora ma misun prin casa si ster de o suta de ori praful sau invart lucrurile din stana in dreapta. Oricum am cam intrat in stare depresiva.
Dr., prof. Marinescu, nu s-a rabit intr-adevar sa-mi spuna cum nasc, desi eu i-am suerat ca vreau cezariana. Nici nu mi-a spus ca ca m-am inrasat prea tare, doar ca am burta mare.
Si eu ma intreb de unde atata copilul la mine, ca eu sunt micuta, familia mea e de marime medie, nu sunt nici rasi nici inalti, sotul e mediu, iar rudele tatalui lui sunt inalte si corpolente, desi bunicii sunt medii.
De unde la mine copil de 4,500 k nu stiu. Ca doar nu l-am facut vu Piedone cand dormeam?!
Diana1968 spune:
Uitati o poza cu mine la 31 saptamani. Uf, de-abia am reusit sa o pun.
http://community.webshots.com/user/dienusi
Delia21 spune:
Iar am venit la zidul plangerii:eu una m-am saturat,abia respir,ma misc de parca stau,si ieri ,fara exagerare,o baba care arata de cel putin 80 ani...,mai cara si un carut cu cumparaturi dupa ea,m-a ajuns din urma si m-a depasit,la mers pe jos,ca sa nu credeti ca din masina.Ca sa nu mai zic ca-l simt asa jos pe bebe de am impresia ca-l scap in pantaloni!gata am terminat cu reclamatiile.
Si a fost si baby shoewrul,a fost suuuperb,m-am simtit atat de bine.Fetita unei colege ,o galushca de vreo 3 ani,a intrebat-o pe mami a ei daca "Am I gone get wet at the babyshower?"Era primul la care participa.si apoi tot ea,ca cefel de baby shower e ala fara baby?si avea dreptate copilu;s-o maninci,nu alta!Va pup si fug.Dar revin pe maine![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
aida_o spune:
Delia, fii tare, ca mai ai de tras
Si mie a inceput sa-mi fie tot mai greu, si ziua si noaptea.
De ce nu porti o burtiera, o centura, ceva care sa sustina burtica? Sau porti? Eu nu am gasit gata facuta, asa ca mi-am confectionat una din elastic lat, cumparat de la Dollar Store. Am cusut pe lungime 3 benzi de elastic, si asa am obtinut o banda mai groasa, pe care o port cu incredere exact la baza burticii. Nu stiu ce m-as face fara ea.
Kim,
raportez si eu ca noaptea trecuta a fost cea mai naspa. In ce priveste sutienul de alaptat, din acelasi motiv nu-mi iau nici eu, inca. Nu am chef sa cumpar si sa ma trezesc ca nu ma mai incape in momentul cind o sa incep sa produc lapte. Altminteri, am fost foarte tentata sa imi cumpar si eu.
Andreea_Georgiana, arati tare bine, si esti si foarte priceputa. Imi place la nebunie paturica. Din pacate, serviciul ma oboseste suficient incit sa nu imi mai arda de nimic cind ajung acasa...
Diana1968,
vezi c-ai reusit? Ai o burtica respectabila in poza, si banuiesc ca de cind ai facut poza s-a mai marit putin, nu? ![]()
Am mai pus si eu doua poze de azi, cu burtica, aici.
28+1
nshiro spune:
Laura Ioana iti urez sedere cat mai scurta in spital... Sa nu uiti de ceaiul de frunze de zmeura. Daca ar fi sa nasti la 40 de saptamani, ai de stat nu gluma.... si e destul de aiurea sa auzi tot felul de cazuri, intamplari, care de care mai senzationale. Macar vei avea rezerva ta? Nu ai nici o ruda sau prieteni in Iasi la care sa stai pana iti vine sa nasti? SUPER bancul cu masina de spalat!
Tina, ai promis pozeeee. Unde-s????? Ce mai stii de tcelen? A venit acasa? Bebe Maria e bine?
Noe spor la terminarea bagajului pentru spital! Foarte frumoase lucrusoarele si carutul!
Alinaalex 6 kg zici
????? Si acum cum arata sotul? Tot asa big e?
Si ai dreptate, intr-o nastere naturala bebe are foarte mult de suferit. Pe motivul asta eu voi face tot posibilul sa ma concentrez, sa respir cum trebuie si sa relaxez muschii ca sa ma pot dilata repede, sa nu chinui bebelina prea mult. Sper sa-mi dea Dumnezeu putere, si nu numai mie, la noi toate!!!!!
Lady_Hawk sa ai spor la amenajari si succes la analize!
Andreea Georgiana
bancurile! Arati foarte bine iar paturica e superba! Ce te invidiez ca stai la dospit... asa mi-e dor si mie de vremurile cand coseam goblen si ma uitam la tv...
Dea multumesc pentru amanunte
. Eu cu cat stiu mai mult, cu atat ma simt mai pregatita si ma mai linistesc. Prefer sa stiu intotdeauna ce ma asteapta. Teama de necunoscut e mult mai fiorosa. Oricum nasterea oricat as citi si as vedea tot o necunoscuta ramane deocamdata, dar repet, cu cat stiu mai multa teorie, cu atat prind mai mult curaj.... Printesa ta ce face? A mai luat in greutate? Mai vrem poze!
Adar eu sunt de acord sa trecem la capitolul respiratii!
Ciuf si mie mi-au spus mai multe tipe japoneze ca barbatilor le trece de tot felul dupa ce asista la nastere... Si chiar sotul unei prietene a afirmat mai demult ca el a ramas socat si ca e ceva foarte grotesc. Cand a vazut copilul murdar de toate alea tot ce a gandit a fost un "bleah...."
Aida chiar ca ai dreptate cu barbatii astia sensibilosi... Cat despre burtica, a crescut nu gluma de cand te vazusi ultima data! Foarte frumos la tine la serviciu... (banuiesc)
Diana traiasca burtica si mamica frumusica! Numai o poza te-ai indurat sa ne pui?!
Delia hai ca mai e putin si scapi! Inca nu ai terminat cu pregatirile? Ce ai primit la baby shower? Nu ne pui si noua pozici? Dulce rau fetita de 3 ani...
Eu mai am inca 3 saptamani de munca fara asta! Am cam obosit, ma deplasez greu dar asta e.... Insa ce ma seaca e ca sunt unii colegi cam batuti in cap, nu au deloc prezenta de spirit... Ma vad cu burta la gura si le se pare normal sa fac aceeleasi lucruri care le faceam cu usurinta ceva timp in urma... sa-i vedeti ce mutre surprinse au cand le trantesc cate un "Nu se poate" verde in fata! Pai da ei chiar nu vad?!?!! Pe de o parte au cumva dreptate... "daca nu te simti in stare, stai acasa"- ar putea gandi unii... Adevarul e ca si eu ridic o gramada de pretentii, dar sa zica mersi ca inca imi fac treaba destul de bine (mai putin chestiile auxiliare, care tin de organizare). Cu dormitul inca nu am probleme.... ma descurc doar cu o perna sub cap si una pe cap (sa nu aud sforaielile matinale ale consoartei, ca numai dimineata il apuca...); pana acum cateva luni nu suportam nici o perna (toata viata mea am dormit fara). Maine ma duc la doctor. Am un feeling ca s-a intors bebelina caci acum doua nopti m-au trezit din somn niste forfoteli serioase in burta ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum... poate, poate
! Sa-mi tineti pumnii!
rocsana si bebe chan
Diana1968 spune:
Aida, arati binisor cu burtica, eu zic ce este destul de maricica, cred ca si bebele tau e la fel.
Delia, sunt de acord cu tine 100%, simt ca nu mai pot. Pe 18 febr. cand am controlul si voi avea 36 saptamani, sper sa-mi spuna ca nu mai incape la mine si-l scoatem. Nu sunt rea, il iubesc enorm, mi l-am dorit numai eu stiu cat si am luptat sa-l am dar acum vreau sa-l tin in brate. Prefer sa am nopti albe cu el in brate decat cu el in burtica. Oricum va avea atunci peste 3 k bine.
Si inca ceva, desi mananc numai fierturi de cateva zile, fara atatea dulciuri ca inainte, fructe si sucuri ma inras intr-una. Cred ca voi pluti curand.
Diana1968 spune:
Nshiro, unii din ccleii tai nu sunt prea binevoitori, in schimb eu aic ca e bine ca mai meri inca la servici. Ce as mai fi mers si eu!
Cat spune:
Buna burtici!
Revin si eu printre voi pe ultima suta de metri dupa o absenta indelungata...Sper ca ma mai primiti!
Ii multumesc din suflet Cristinei (Serj) ca m-a sunat si s-a interesat de noi si tuturor fetelor care au intrebat de noi!
Am vazut ca au parut pe lista o gramada de burtici noi carora le doresc si eu bun venit si sarcina usoara in continuare!
N-am apucat sa citesc prea mult din urma, de ieri m-am instalat la calculator si am vazut ca avem 3 printese deja!
Felicitari TCelen, sa-ti traiasca Mariutza si sa va aduca numai bucurii! Imi pare rau ca ati avut probleme, am citit prin ce a trecut saracutza de ea! Numai bine va doresc!
Felicitari si tie Nicolle, sa-ti traiasca papusica si sa fie sanatoasa!
Deea, bravo! Ti-am vazut minunea, e o scumpa si o frumoasa si o luptatoare! Felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Despre mine, ce sa va spun?! Pana la urma stress-ul provocat de incertitudinea infectarii lui bebe cu nenorocirea aia de virus, drumurile saptamanale si cele n-spe mii de ecografii si-au spus cuvantul. Am avut colul scurtat si iminenta de avort, a trebuit sa stau mult in pat si mi-a fost f greu sa respect indicatiile dr cu Daria,plus o gramada de treburi ale casei, plus santier peste 2 luni in casa ca n-am stiut ce ne asteapta cand ne-am apucat de reamenajare, etc. Acum am trecut de perioada critica, avem 35 de saptamani si bebe e bine, dr a spus ca poate veni daca are chef.
Cred ca toate problemele mi le-a provoocat un, nici nu stiu cum sa-l numesc, de dr care la o ultima ecografie de la 22 de saptamani m-a chinuit peste o ora si jumatate, ma apasa de parca ar fi vrut sa-mi intre cu ecograful in burta si toate astea pt ca i s-a parut ca bebe are o malformatie la inimioara, transpozitie de vase. Va imaginati cum am trait o saptamana cu ideea asta, pana m-am dus la alt ecografist si mi-a zis ca respectivul s-a inselat si ca bebe e ok. Asta e, bine ca a trecut acum dar toate problemele astea m-au dat peste cap, crize de astm, tot tacamul...si una peste alta am avut o sarcina f. grea, daca ar fi fost primul bebe nu cred ca m-as mai fi incumetat sa o iau de la capata doua oara! Am avut mare noroc de suportul si ajutorul sotului care s-a straduit sa ma ajute cat a putut si de o Darie asa de cuminte si de intelegatoare cum nu credeam ca poate fi o fetita la 4 anisori. Acum mai avem putin si toti trei o asteptam pe bebelina cu mare dragoste!
Hai ca m-am lungit cu povestea mea si de abia astept sa mai citesc din urma sa vad ce mai faceti voi Serj, Tinutza, Dananita, Catrinel17, Ciuf, Pispirica, LadyHawk, Nshiro, Aileana, Adar(scuze celor pe care le-am uitat) si sa fac cunostinta si cu restul fetelor.
Tinuta,sa-ti dau si datele mele pt listuta. Voi naste la Altötting Kreisklinik cu moasa si dr de garda! Pe bebelina o va chema Anna-Lia.
Hai ca mai dau o tura de citit si revin! O sa incerc sa pun si niste poze mai noi cu burticoasa mea!
Pupici tuturor!
Pozele noastre
Nuka mika
Catrinel
35+ si
Daria Maria