Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
AndreeaG
multumesc pentru urari.
Noe tzam fain pt detalii
Am vazut pozicile; sunt super toate lucrusoarele si carutzul e fain, fain. Poate fi si landou? Ca eu as vrea sa culc copilul in carutz o perioada si nu ma pot hotari la model
Catrinel multumesc si tie pt informatii
Acum te rog sa scrii ce cuvant era acolo in loc de cuvantul "reclama"
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Lady Hawk, AndreeaG am ras de numa la bancurile voastre
Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie. Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea, fuge disperata fuge ca si cum ar fi urmarita de apocalipsa fuge de parca toata viata ei ar fi fugit, fuge fara sa vada nimic, fara sa gandeasca, fara sa simta, dar fuge disperat si lacrimile ii curg siroaie si ii cad pantofii si i se rup hainele. Nebunul fuge dupa ea si o prinde. O propteste de un perete, se uita atent si cu o privire criminala la ea, se uita in ochii femeii care erau mai mult morti decat vii. Femeia era asa de speriata incat aproape ca nu mai respira. El o intreaba:,,Esti vie?" cu o ultima licarire de speranta si cu glasul deznadajduit ea ii raspunde:,,Da." la care nebunul:,,si atunci de ce nu faci struguri?"![]()
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
aida_o spune:
Laura Ioana,
Parca tu intrebai pina la ce virsta poate dormi bebe in carucior. De carucior nu stiu sigur, dar stiu ca daca il pui sa doarma in bazinetul de la tarc, se recomanda sa se faca asta numai pina la virsta de 3 luni. www.kolcraft.com/products/around2.cfm?id=168&p=play" target="_blank">Uite cum e bazinetul de care spun, e jumatatea din stinga a tarcului, alaturi de zona de schimbat scutecul. Banuiesc ca si la carucior e cam la fel, acum depinde si de bebe cit il tin muschii si cit de repede il apuca dorinta de a se trage afara din ce-l pui :)
Diana1968 spune:
Catrinel, la noi se face oricum clisma pt. laparo, cel putin la Giuleti. Eu nu am mancat cu 24 ore inainte de operatia laparo nimic si in seara dinaintea operatiei o clisma plus alta la 5 dimineata.
Asa ca de aia nu prea ma bucur la ele, ca stiu cum sunt. Nu ca ar fi dureroase, chiar nu , doar ca eu sunt cam pudica si mi-e mie sila in locul asistentei care face treaba respectiva. Mi-e rusine adica.
Laura Ioana spune:
Aida
esti o dulce cum ne tii tu la curent cu informatiile, prin link-urile pe care ni le dai. Arata super patutzul, la noi nu am vazut patutzuri cu bazinet.
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
tania2 spune:
sal
fetele, se poate sa nasca mama in locul meu? Ca i-am aratat si ei pozele si mi-a zis asa cu lacrimi in ochi ca daca s-ar putea ar merge ea in locul meu. Ce mai incurajare!
Oricum, asta e, pana la urma nu putem fenta faza asta asa ca ma uit la tot ce este pe aici legat de nastere, macar sa stiu ce mi se intampla.
Noe, nu am mai palat astazi hainutele pentru ca asta noapte mi-a fost cam rau, m-a durut burtik pentru ca am stat cam mult in picioare si pe scaun, si ai dreptate parca am avut senzatia ca daca ma pregatesc prea tare se grabeste bebelina si eu vreau sa stea acolo cat trebuie.
Zuzulici, eu am inceput sa merg mai des la biserica din momentul in car am ramas insarcinata. De cate ori merg ma rog cel mai mult pentru bb, oricum se spune ca femeile insarcinate au 2 ingeri pazitori. Poate de aceea suntem mai credincioase in aceasta perioada.
Aida_o,super linkurile, sa nu te simti vinovata ca le-ai pus.
Diana 1968 eu nasc in jur de 21 aprilie, deci esti mai mare cu vreo 2 saptamani. dr. Marinescu este super dr. Eu merg de vreo 3 ani la el, si-mi este tare simpatic. Tot timpul face glume, cind era bb mica de avea vreo 275g ne-a felicitat ca avem un puiut cat o vodca imperiala!
Tu ai vorbit cu el de nastere? Ca mie mi-a zis sa ma gandesc la altceva ca este prea devreme sa-mi fac griji. Pe mine ma cearta de fiecare data ca am luat prea multe kg ( 14) si mi-a promis ca data viitoare ma trage de urechi daca mai vin cu 4kg peste.
Felicitari pentru puiut, dar ce i-ai dat sa manance? Sa pui poze cu burtik.
Andreea Georgiana, am zis eu ca o sa vina ziua in care sa ne umfle risul, ca acum vreo luna eram cam toate lacrimogene.
Ciuf, am mai auzit faza ca daca vede sotul nasterea ce sa spun nu mai face dragoste cu tine. Pai ce, ei nu stiu ca asa se naste un copil? Ca doar nu vin la cine stie ce spectacol. Eu imi doresc din tot sufletul sa stea cu mine, dar stiind ca lesina de la o simpla injectie e mai bine sa stea afara. Dar mi-a promis, si dupa cat il cunosc, ca o stea lipit de usa.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu echo.
Mi-ati linistit sotul!
Pupici 
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
andra_simona spune:
Multumesc fetelor pentru parerile voastre despre carucioarele cu trei roti.Mi-am pus iubitu sa citeasca si el ce ati scris voi siiiiiiiii..........nu prea ia convenit dar sper ca o sa se razgandeasca sigur.
Sa stiti ca mie mi-a fost ffff rau aseara si azi toata ziua.Niciodata nu mi-a fost asa efectiv am plans de durere.Am o durere continua la burtica si in acelasi timp si contractii.Dar este o durere de efectiv nu mai pot sa respir si nici sa ma misc.Maine o sa merg la doctor sper sa fie bine ca mie tare frica.Vreau ca bebe sa fie cuminte si sa mai stea in burtica .Singuru lucru care mi-a ridicat moralu a fost ca bebe misca,e destul de agitata.Mie tare frica sa nu se intample ceva sincer.Va pup si sper sa ma fac bine.

30+3
Laura Ioana spune:
Andra
Doamne ajuta sa fii bine! De ce nu ai mers azi la dr? Macar l-ai sunat? Te-a linistit in vreun fel? Stai cumintica pana maine si succes la consultatie. Sa intri daca poti sa ne spui si noua ce ai facut
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
alinaalex spune:
DIANA sa stii ca nu e musai sa faci clisma. Eu am fost operata laparoscopic in Timisoara, unde era obligatorie clisma, dar eu am refuzat-o categoric si nu au mai insistat. M-au operat fara. Celorlalte fete care erau in salon cu mine le-a facut clisma inainte de laparoscopie. Deci...eu zic ca e un chin inutil.

ALINA & BB
31 fix! ![]()
kim spune:
Mihaser dragutza, nu am gemeni! la toate echografiile s-a vazut doar o minunatie de fetita, dar e adevarat ca am un intrus de fibrom pe care fata il ia drept sac de box
.
Noe, dragutze lucrusoarele si caruciorul, ne plac!
Zuzillici, nu stiu de altele, dar ai fost bine inspirata sa mergi sa miruiesti "rodul pantecului tau".
Dea, felicitari sotului pt cum a reactionat la nastere, m-as bucura sa fie si al meu asa.
Eu raportez ca am avut o noapte super chinuita, nu prea m-am odihnit si sper sa nu o tin asa inca 2 luni. In alta ordine de idei, mi-am luat pompa electrica de alaptat si comprese, mai tb sa iau sutien desi mi s-a recomandat sa astept sa ajung la 35 de sapt ca cica se maresc mult sanii in ultimele 2 luni.
30+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos