Mamici de martie-aprilie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Ceau burticilor!
Tina datele mele sunt:
DN 28.03.1980/ UM=26 iunie/ Bebe Cristian/ Timisoara Maternitatea Odobescu DR Taurescu Eugenia
Multumesc pentru adaugarea in lista! Felicitari si tie pentru ca vei fi o mamica tanara. Cam asa este diferenta intre mine si mami meu si am fost foarte bune prietene. Este foarte fain sa faci bebelusi asa tanara!
Fetelor eu zic sa nu va mai ganditi atat la nastere...mai bine ganditi-va ce zile frumoase o sa traiti dupa...atunci cand veti tine in brate minunile pe care le purtati in butica asta ce devine din ce in ce mai greu de dus :)
Pupici!
31+
Mihaela
Qamar spune:
buna dimineata cat mai este, fetele
multe 

pentru fetele care s-au uitat la pozele cu lucrusoare de bebe, insa trebuie sa va spun ca ieri am competat si latura farmaceutica a bagajului de maternitate ...
garmastan, bephanten, comprese sterile, ser fiziologic, diclofenac![]()
![]()
partea asta a listei nu e foarte atractiva..ca sa zic asa...si niste preturi
dar nu se poate sa ne incepem ziua fara o tentativa de banc, din categoria "inteligente rau":
O familie de chinezi (Chu, Bu, Fu, si Su) au emigrat in USA. Ca sa se integreze mai bine, si-au schimbat si numele dupa cum urmeaza: Chu in Chuck, Bu in Buck, iar surorile lor Fu si Su au hotarat sa se intoarca in China.
Noemi
32+
Poze cu burtica
Catrinel_17 spune:
Laura Ioana, uofff, astia sunt exagerati cu reclamele lor… ce naiba… sunt numai informatii… uf. Era “G r a c o” si www. t r e i u r s u l e t i.ro.
Am vazut ca ei vind online carucioare. Si destul de faine. Numai ca cele mai multe erau din alea cu scaunel, nu m-am uitat sa vad daca aveau si landoul separat in poza.
Diana, se pare ca clismele astea sunt chiar exagerate…. Si de 2 ori!!! Ce chestie… Trebuie sa fie foarte neplacut, si io m-as simti ca naiba.
Andra simona, cum te simti? Ai fost la doctor? Sper ca esti OK!!!
Andreea georgiana, foarte dragutze pozele!!! Paturica e supeerbaaa!!! Si tu ai o burtica tare frumusica, mai ales in camasa de noapte….![]()
Diana, si prietena mea a facut un bebe destul de mare, 4,3 kg la nastere, cu cezariana. Acuma e un baietzel perfect normal, nici mare nici mic, si taaare dragutz. Asa ca….
Misto poza (pozele), in sfirsit am facut cunostinta!!! 
Delia, ce simpatica galushca aia mica…. Fii linistita, mergem (cred) toate ca niste ratze, incet si tacticos… ce naiba… ne permitem
Lasa-i si babei aleia bucuria ei
iti dai seama ce zi misto i-ai facut!!
Aida, misto pozele tale!! Arati foarte bine, sa mai faci!!! Ce voiam sa zic…. Nu stiu daca ai citit ce ti-am scris pe la inceputul capitolului cu Garmastanu? Sa ma interesez aici, daca vrei cumva sa iti trimit? Se pare ca e de productie germana…
Nshiro, nu te mai gindi la serviciu, fa-ti treaba asa cum poti, sunt sigura ca e mai mult decit bine!! Cu cite saptamani inainte de nastere nu mai lucrezi? Eu cu 6… da’ deja as sta acasa, ca am predat cam tot, dar inca se uita lumea strimb la mine daca intirzii, sau asa.
Caaaaat! Doamne, ce bien ca ai mai scris!!! Ma bucur ca esti bine, ai trecut prin atitea chestii, pe bune. Oricum, important ca acuma totul e bine. Anna Lia – ce nume frumos!! Imi place mult! Ati terminat cu santierul? Mai asta iti lipsea, peste toate celelalte…. Pune niste poze daca poti, si daca ai, sa iti vedem minunatie de burtica! Sa ne scrii mai des acuma ca ai revenit!!
Eu nu ma pot opri din cumparat diverse chestii!!! Efectiv exagerez!! Nu stiu ce sa fac, cred ca nu mai ies in oras… Toooot “cuibaresc” si adun tot felul…sa ii fie bine puiului cind iese din ou ![]()
Gata, ma potolesc. SPER!!! Ca dupa aia imi dau seama ca nu am aia si cealalta… dar le mai las si pt dupa… si poate ca ar trebui sa astept si cursul pre-natal, poate imi zic ei ce ar trebui sa avem in dotare.
De dormit am dormit… sa zicem OK, dar cind ma scol din pat merg ca o ruina de 1000 de ani, ma dor oasele bazinului – si mai ales osul pubian de nu mai pot! Si mi-a forfotit bebe azi noapte prin burtica (bucurie mare pe mine, ca nu a mai facut asa), io zic ca acuma, sau cel putin azi dimineata era transversal pusa. Vedem maine la control!!!!
Catrinel 31+
Catrinel & titza mică
aileana spune:
Cat, bine ai revenit printre noi.
Imi pare rau ca ai avut parte de atatea neplaceri, ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine pana la urma si ca ai o familie atat de iubitoare si de saritoare. Sper ca Daria se simte bine. Conteaza extraordinar de mult sa-i simti aproape de tine pe cei dragi, iar toate greutatile prin care ati trecut v-au aproopiat si mai mult. Mai mult de atat nici nu-ti poti dori. Iti doresc toata fericirea din lume si stiu ca o vei simti cand iti vei tine fetita cea mica in brate si vei uita prin ce ai trecut.

Fetelor, ia am facut o margica
, am intrebat-o pe Zuzi de patutul lui Noe. Am citit aiurea, ce sa fac. Sa ma iertati.
Asa ca, Noe, felicitari si din partea mea pentru lucrusoarele cele noi, zi-mi si mie te rog, este patutul comandat pe net, ala de 6 milioane? Cum vi se pare, ca si pe noi ne intereseaza? Ati comandat si salteaua recomandata pe site, aia de fibra de cocos?
Andreea_Georgiana, paturica aia minunata cu ce este dublata pe partea cealalta? Zau ca imi vine sa ma apuc de impletit, ca poate asa trece ziua altfel.
Va pupic fetelor si mai vorbim.
33+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
Qamar spune:
aileana, no problem
, da e patutul de la reclamamascata, si am comandat si salteluta, ca era numa buna ca dimensiuni (patutu se face pat de junior cand creste bebe)..in afara faptului ca montatul a luat 4 ore
, mie mi se pare f mishto patutu, e rezistent, are si partea cu sertarasele, 2 nivele pentru salteluta...ce sa mai zic, superpatut
..iar despre livrare- a fost f prompta, a doua zi l-am primit, fara nici o problema...
sper ca te-am lamurit, dar daca mai ai intrebari, go ahead
Poze cu burtica
adar spune:
Ciuf - mama, te-ai trezit cu fata la perna, sau cu curu-n sus
cum se spune pe la noi. Pai eu n-am zis soro ca-mi e scarba, da Doamne fereste, cum sa-mi fie scarba de o putza ca si a mea...
Faza e ca imi inspira durere si chin imaginile alea, nu altceva. Sa stii ca eu fac parte din categoria femeilor care s-au chinuit ani de zile sa aiba un copil, deci sarcina asta e o binecuvantare pentru mine, abia astept sa-mi tin pruncul in brate si sa-l iubesc, dar pentru asta tot nu-mi vine sa topai sau sa sar intr-un picior la gandul ca voi naste natural, fara nici un fel de ajuto! Asta vroiam sa zic, atat! Si daca vi se pare ca sunt slaba de inger, asta e. Am crezut ca macar voua ma pot destainui, dar....
Sa-mi fie cu iertare!
Aida - sa nu care cumva sa crezi ca eu am zis ceva de tine. Nu ai mama nici o vina ca imi e mie frica sa nasc. Si inca ceva: sa stii ca daca vreau sa iti spun ceva, o sa-ti spun direct, nu pe ocolite, da???
Cat - bine ai revenit printre noi, mamele speriate si cele curajoase... vezi ce rele ne-am facut de cand n-ai mai fost pe la noi? Hai ca eu glumesc... tu ce faci? Esti bine, sanatoasa? Ai vazut ca Doamne-Doamne nu ne lasa? Ce ti-am spus eu? Pup fata si copilu si va doresc sanatate multa!
Restul trupei - oi fi eu mai slaba, dar sa stiti ca dupa ce nasc, ma voi declara mama eroina si o sa-mi dau si medalie pentru asta. asa ca vreau eu!![]()

adar si bebelina MAIA
minunea mea
Loriana27 spune:
Salut toate fetele si felicitari mamicilor Dea si Nicole pentru printesele lor, carora le doresc multa, multa sanatate!

Cat despre noi, se pare ca ne vom alatura lor cat de curand sau cel putin asa pare dupa ultima vizita la
. Mai exact, am facut eco unde am constatat ca bebelina s-a intors cu capul in jos, are 2.950 kg insa este pozitionata f.f jos iar colul este ffff scurt, ceea ce l-a determinat pe doctor sa concluzioneze ca ar mai sta
in burtica vreo saptamana, doua... ar fi deja frumos. Cel putin acum sunt mult mai linistita ca nu mai sunt riscuri pt bebelina, bagajul pentru spital este pregatit si nu mai ramane decat sa asteptam. Pana la urma
a decis ca voi naste prin cezariana in ciuda pozitionarii corecte
; eu am considerat ca cel mai bine este sa urmez varianta doctorului si speram ca daca s-a intors bb, voi naste normal dar el a spus ca este mai bine asa, ca dupa o nastere normala raman mai multe aspecte neplacute.
Cel mai nasol este ca de fiecare data cand merg la control, in ziua respectiva am fff multe contractii nedureroase si dureri de spate ingrozitoare
Probabil este efectul statului in pat de mai bine de o luna si efortul organismului de a face cativa pasi in plus pana la intrarea in spital![]()

+
37w
Tina_Welsh spune:
FETELOR AM DESCHIS UN NOU SUBIECT.vA PUP PE TOATE.POSTATI AICI VA ROG http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67893
CATTTTTTTTTTTT,CAT MA BUCUR CA AI REVENIT.AM SA ITI TREC DATELE PE LISTUTA DE INDATA.
all of you!Fug sa ma uit de patut!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Lady_Hawk spune:
Pupoaie la toate fetele-gravidutzele 

...
Intrebare de baraj...voua v-a spus medicul de familie ca in luna a 8-a trebe sa faceti un vaccint antitetanos????ca io`s 

Is cu okii cat cepele ...![]()
Io
29+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
ileana_marius spune:
Si mie imi este frica de ceea ce ar urma sa se intample, cred ca e normal avand in vedere ca e ceva nou si nu stim la ce sa ne asteptam si cum vom reactiona...(unele dintre noi). Pozele si mie imi par socante, dar nu intr-atat sa zic ca nu as face asta si mai ales imi doresc sa nasc natural (nu stiu de ce, asa am simtit). Laparo am facut si eu, dar prima zi dupa operatie a fost cea mai groaznica din viata mea. Am stat toata ziua in pat, legata la sonda si pefuzii si nu putem sta decat pe spate si intr-o parte (numai pe stanga). Asa am stat 24 de ore si asta numai din cauza anesteziei...dar a 2-a zi am plecat acasa...
Am sunat azi la spital si m-am interesat de analizele de sange si se pare ca de data asta au iesit bine. Inca nu stiu daca s-a rezolvat cu spitalul unde voi naste pt. ca nu am reusit sa vorbesc cu dr. mea, asa ca va trebui sa astept pana pe 16 feb. cand voi merge la ea.
Multumesc ciuf (cred) ca te-ai interesat de noi fetele. Noi folosim internetul de la birou, inca nu avem acasa...sper totusi candva. De asta nu apuc sa scriu f.des pt. ca mai mult am de recuperat si mai trebuie sa si muncesc.
M-au intrebat si pe mine colegele daca il iau pe sot cu mine, si le-am spus ca e alegerea lui, iar ele au spus ca sa nu vina ca ramane traumatizat...Dar el a spus ca nu are de ce si ca vrea sa fie acolo...
Ileana
29+
Ghindoaca