Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 8

Cloreta spune:
Am vrut sa va intreb: voi in afara de bibe sterilizati si castroane/canite/tacamuri pentru bebe?
Pozele mele

andutzy spune:
Cloreta, saru mana de incurajari.Din pacate noi suntem baietei si la noi parul nu va masca prea mult...Toti doctorii m-au incurajat ca pana la un an tot se modifica forma, dar dr.Craciun(noul nostru doctor) mi-a zis ca nu prea mai sunt sanse de acum incolo.NU mai e ca la 4 luni cand stanga era pista de avion, asa de dreapta, dar in oglinda se vede tare diferenta(culmea ca atunci cand te uiti la el nu se vede asa tare ca in oglinda...).Saru mana si pt incurajarile cu olita.Sa incerc si eu treaba cu caldura...
Eu de vreo 2-3 saptamani nu mai sterilizez nici macar biberoanele, le spal cu apa f fierbinte si atat. Nu vreau sa il sensibilizez prea tare.
Pupici
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

monu spune:
salutare mamici,
am fost prin TCM-uri si am gasit unuil pe placul meu - cel de la vatra luminoasa. aveau si chestii pt bb-i. oricum noi cautam un cadou pt finul asa ca nu am stat prea mult. oricum am ramas placut suprinsa de cate chestii pt bucatarie am vazut acolo.
am facut si gogoselele ca la carte - a se vedea poza!. le-a papat cu iaurt sia cum face nani. nu stiu ce au avut azi bb-ii ca nu prea au mancat. dra mea la pranz a preferat sa bea laptic in loc de piure cu pui pui.
gogosele - asa da!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Cloreta spune:
Eu de la sase luni jumate de canda inceput sa bea cu bibe m sterilizat pana pe la 7 luni si pe urma am zis ca e suficient. Insa doctorita mi-a zis sa ii sterilizez in continuare bibe/tetine. Sau sa le schimb la doua saptamani. Castronase, canutze, lingurite eu nu am sterilizat deloc. Adica spalate super bine si clatite si atat.
Eu pentru bibe am sterilizator pt microunde Avent.
Andutzy si eu speram sa se indrepre capusorul de tot mai ales ca avea un cap perfect si frumos, rotund.
Succes cu olita!
Pozele mele

patriciaRO spune:
Am intrat repejor sa va pun pozele de la schimbarea garzii de la PALAT de azi si cateva de la mare! ca acum mergem la patinoar!
SCHIMBAREA GARZII LA PALAT SI MARE
Si cateva poze sunt din camera unde stau caciulatii, adica ofiterii si cei care mai fac de paza, printre care si un coleg de-al prietenului nostru, pe numele lui KIM, un danez, care ne-a lasat sa ne punem si caciula aia in cap care cica este din URS adevarat! O placere pentru Alex! Si am baut vin de PORTO, original... Super fain... SI o poza cu balconul Reginei de unde face ea cu mana si o poza cu PALATUL... Aveti ce vedea! sa-mi ziceti daca v-au placut!
Beatrice, mami de Alex pifos

Margott spune:
Seara buna,
Nici David nu a preferat piureul cu peste la pranz, asa ca i-am dat lapte.
Va recomand sa cititi Amelie Northomb, in special Metafizica tuburilor, Uimire si cutremur, Sabotaj din iubire.
http://community.webshots.com/user/arcultro

Margott spune:
Continuare
Sunt super mai ales pt descrierea perioadei copilariei.
http://community.webshots.com/user/arcultro

monu spune:
fetelor unde pot gasi la un pret ceva mai bun niste aparatoare de patut? ca fiica-mea se trezeste, incearca sa se ridice dar reuseste sa se loveasca cu capul de pat asa ca trebuie protejata.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Cloreta spune:
Margott, la ce editura sunt scoase?
Pozele mele
Monu, ce sineamna pret bun? Eu am patut tarc si nu stiu cat ar costa ca nu mi-au trebuit.