Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67380" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)
* at_andreea ---

* Loreen ---

* Mariamunteanu ---

* Mariamunteanu ---

* kitty_b ---

* Nelia ---

* Yael ---

* Micorint ---

* Cornelia ---

* Fran ---

* maysa ---

* Tdi ---

* tzumpiloi ---

* pisik 4ever ---

* Ile ---

* Carolinah ---

* mstroie ---

* Alina Balan ---

* Ada_74 ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Anky ---

* Androix ---

* Mamaruta ---

* Robotzica cucului ---

* Carmen-Emiliana ---

* Kasky ---

* mikka ---

* Andra_bb ---

* Mygirl ---

* Roisin ---

* Florentina G ---

* red rose ---

* corail ---

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced ---

* alina_a ---

* simona_filipas ---

* monu ---

* Boobooricu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* danib ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* Margott ---

* Simonaeus ---

* Cezara08 ---

* Andutzy ---

* Gusta ---

* denisa73 ---

* geanina anghel ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* Sim76 ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* inesuca ---

* Iuliana ---

* viviT ---

* Sufletzica ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Crissi ---

* andreea.a ---

* Pengunica ---

* Speranta nu moare ---

* monicica ---

* Crissu ---

* laura radulescu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

* Luluku ---

* isto2005 ---

* elly_b ---

Chrisdun ne ajuta cu informatiile acestea:
OUG 148/2005: Se depune doar www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf" target="_blank">Anexa 1 (si pentru stimulent, si pentru CIC) - exceptie Sectorul V (unde se cere si www.ddfssbuc.org/formulare/Anexa4.pdf" target="_blank">Anexa 4.
De la ioanailincam citire: "Cei care solicita in continuare indemnizatia de CIC depun numai in mod exceptional la primarie luna asta cererea [Anexa 1], in rest [lunar] adeverinta de la munca cf careia nu s-au intors la munca..."
Sectorul I - Str. Maresal Averescu (program pana la ora 16.00).
Sectorul II - Calea Mosilor directioneaza catre alte sedii
Sectorul IV - Sos. Oltenitei 252-254, bl. 151 parter. Telefoane : 021/ 334 63 59 si 021/ 334 40 16
Sectorul V - Kogalniceanu - tel 314 2839 centrala
Sectorul VI - Str. Drumul Taberei (statia Orizont)
NU UITATI sa cereti numar de inregistrare!
Raspunsuri

patriciaRO spune:
G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii
Masuratori dupa nastere!
Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 65, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: G 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a: G 79 kg
Pisik4ever: G 73 kg
Andreeaatan: G 98 kg, T 98, S 105, strategie: 6-7 antrenamente pe saptamana (impartite cat se poate de egal intre weight-lifting, stretching si tae-kwondo) si calcularea caloriilor in ideea unui regim low-carb.
Andutzy: G 65 kg, T 65, S 94, strategie: spera sa reinceapa fitnessul.
Margott: G 85 kg, strategie: mancat cantitati mici, fara paine, sucuri, dulciuri, target 65.
Mikka: G: 67
Cat am slabit!
Beatriced: G 59 (-1), T 70 (-4), B 80 (-9), S 90 (-3)
Carolinah: G 61.2 (-5.3)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 63.5 (-2.5), T 69 (-6), B 77 (-7), S 99 (-6)
Gusta: G 71 (+4)
, T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 56 (-9), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 62.6 (-2.4), T 82 (-7), B 92 (-6), S 99 (-3)
Pisik4ever: G 68.5 (-4.5)
Corni: G 60 (-3), S 102 (-3)
Andreeaatan: G 95 (-3), T 91 (-7)
Andutzy: G 56 (-9)
Margott: G 74 (-11)
Mikka: G: 57 (-10)
Beatrice, mami de Alex pifos

andreeaatan spune:
Monu-nu esti, draga, catastrofa. Au iesit bune la gust/ Atunci totul e super.
Pataniile cu gogosele m-au determinat sa iau decizia istorica sa le fac si eu. Poate maine, daca am chef.
Stiati ca Thomas nu manaca cartofi decat in scarba? In conditiile in care mananaca spanac, broccoli, orez cu orice, paste Barilla, etc.
De aceea o sa gogosaresc si eu un pic, poate merg cartofii asa.
Tocmai mi-a produs in ca o surpriza: nu mai sunt bune bananele, d-le, singure, asa goale. Trebe o visina, o capsuna, o mura, un iaurt ceva. M-a tratat cu un sictir ( la Thomas sictirul este cand nu mananca cu viteza luminii).
L-am obisnuit cu banana cu mure, visine, iaurt si alte chestii mai speciale si acum, pauza.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

maysa spune:
Salutare!
Noi aseara am mincat iaurt + biscuit ras + gutuie coapta. E asa parfumata si gustoasa. Zau ca merita incercat.
Va tot sicii, dar nu stiu daca sa o chem pe doctoritza sa-i vada lui Rares bubitele de pe barbita. Vreau sa-mi ziceti daca aveti idee ce pot sa fac, cu ce sa-i dau, ca vad ca de la sine nu prea trec.
Elisor intii iti spun de bebe2 ca nu am voie de la doctor(ca fibromului ii prieste sarcina), apoi am decis (eu si sotul) ca ne oprim aici, dar in sufletul meu, cind vad fetitele voastre, fetitele prietenilor nostri pe nasica (o zgitie dulcica foc), simt ca vreau si o fetita. Ramine de vazut ce ne rezerva viata.
Si in ceea ce priveste controlul, la un ecograf performant, cu un doctor priceput se vede tot. Spun asta pentru ca la primul ecograf, doctorul a zis ca e o formatiune ... dar nu stie ce-i, iar apoi am facut morfologica si doctoritza a zis din prima, fara sa-i atrag eu atentia ca e in dreapta ceva si nu stiu ce-i. Asta zic eu ca inseamna un profesionist. Acum am facut ecografie transvaginala la Nayal, dar in timpul sarcinii numai ecografie normala. Si eu urasc controlul ala (care in cazul fibromului nu a avut rezultat) dar nu poti sa-l ocolesti tot timpul.
Androix eu nu am avut probleme cu fibromul de nici un fel, habar nu am avut de el(este subseros si la nivelul istmului) numai ca in sarcina a crescut foarte mult. Am avut dureri citeva luni dupa ce am nascut, nu puteam sa stau prea mult in picioare, dar acum s-a mai micsorat si nu ma mai deranjeaza(iar ciclul nu a fost abundent niciodata).
Sa aveti un weekend minunat.
Poze Rares

maysa spune:
Credeam ca am schimbat pozele de la semnatura, dar am vazut ca tot cele de la 6 luni au ramas. Acum sper ca am reusit.
Poze Rares

patriciaRO spune:
Gabitz, trece si la noi urmatoarele dimensiuni...8.000 kg si 71 cm la 8 luni!
Bai opriti-ma ca mananc gogosele intr-una... Bine ca am facut mai multe! Moama!
Beatrice, mami de Alex pifos

Ada_74 spune:
Mai, mi-ati facut pofta cu gogoselele voastre, da' nici o sansa sa fac, pt ca de vreo doua luni nu ma mai apropii de bucatarie decat sa incalzesc mancarea (facuta de altii), sau sa 'gatesc' o cafea. Monu, nu imi trimiti si mie cateva, ca ale tale sunt mai plate si incap mai bine in plic . Ai fost tare cu oul fiert
.
Maysa, intr-un fel sau altul trebuie sa scapi de fibromul ala. Daca e mic nu se poate rezolva cu tratament? Poate dupa ce termini cu el iti vine chef si de bb2.
Oana, sunt super pozele facute la mare. Cred ca o sa dau si eu o fuga sa vad. Asta daca nu vine primavara pana maine. Nu ca m-ar deranja cu ceva ...
Ioana, este posibil ca Ana sa se trezeasca din cauza ca pleci tu la serviciu. La fel patesc si eu cu Sergiu si asta de cand am inceput munca.
Hai ca plec spre casa si mai vorbim mai tarziu. Asta daca o sa mai am energie dupa ce o sa mananc pizza pe care o s-o iau in drum spre casa
Va pupam
Lili si Sergiu (11.05.2005)

mstroie spune:
Hai ca m-am hotarat si eu sa fac gogoselele astea maine.
Maysa am vazut pozele dar care-i treaba cu turta din poze?
Am facut si eu saptamana trecuta lasagna ca ramasesem cu gandul la ea de cand a dat andreea reteta, a iesit foarte buna dar am frecat la cuptor de mi-au sarit ochii ca nu a fost vasul destul de inalt si a curs...
Mari si DAVID

monu spune:
1. sughit de mama focului - deci ma barfeste cineva.
2. fata doarme dar cred ca se va trezi ca iar am inceput anul cu renovari prin bloc gen bocaneli si brbr brbr ca ma apuca toti dracii pe nesimtiti (scuzati offfuuulll!)
3. merci de aprecieri pt bucatele alese gatite astazi
ma mir cum de nu a facut indigestie asta mica! aaaa eu am pus in plus si busuioc (pt cine e interesat) si are o aroma buna. maine incerc reteta corecta.
4. va rog dati-mi si mie reteta de lasagna data de andreea ca as cauta-o dar nu stiu exact pe unde (cap/pag).
5. azi e ziua mozart si sunt super programe pe mezzo/tvr cultural. asta mica a adormit pe muzica de mozart. chiar s-a oprit din alpinism si a stat cuminte.
aaa... cam atat. restul lumii pe unde umblati???? maine incerc sa ajung si eu la faimosul TCM da' unul de pe calea dudesti. sper sa gasesc ceva de cadou pt finul nostru.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

mstroie spune:
monu hai sa-ti spun cum am gasit-o eu. M-am dus la forum acasatv si m-am uitat la data cand au scris fetele sa-i multumeasca lui andrei pt. reteta si am gasit 7 ianuarie. Daca ai timp cauta in urma putin inainte de 7 ianuarie era reteta.
Mari si DAVID

monu spune:
ha! ma duc acum fguguta sa caut. doamne ce de retete!
ar reusi cineva sa le faca pe toate intr-o viata de om!!!!!????!!!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana