Dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 9
Sorina spune:
Fetelor, multumesc pentru primire.
La mine este foarte important sa ma simt satula, sa nu cantaresc mancarea, asa ca Atkins este ceea ce imi trebuie.
Voi stiti ca puteti manca si supe sau ciorbe din care indepartati legumele nepermise, sau bat eu campii cu eleganta?! Nu de alta, insa, o farfurie de zeama va scapa de constipatia pe care v-o dau in mod cert atatea carnuri...
leeloo2004 spune:
Buna ziua (deh, nu am ajuns de dimineata la birou ca am avut oaresce treburi...) fetelor si bine ai venit Sorina - spor la dieta! Imediat am sa te adaug si la listutza, iar cu permisiunea ta Mia, am sa te citez privind principiile Atkins in primul mesaj ca sa le gaseasca lumea interesata mai usor.
Vad ca va cam coditi sa dati raportul asa ca ies eu in fatza: 73.5kg! Eu zic ca este multumitor mai ales ca in urma cu un weekend am avut ceva abateri de la program - insa vad ca acum mi-am intrat in ritm si sper sa am rezultate din ce in ce mai bune...
Vad ca vorbeati de pepsi - daca e sa consumati, nu trebuie sa fie numai diet ci si decaf - de altfel nici cafea normala nu aveti voie, decit decaf!
Iar cottage cheese eu stiu ca este permisa atita timp cit este full fat - numai sa numeri continutul de carbohidrati. Seminte eu recunosc ca am mincat (si alune si migdale) dar cu masura, numarindu-le in cei 20g carbohidrati zilnici.
Meniul de azi: MD-crenvursti, prinz-ciorba de burta (homemade), rulada de pui cu cascaval si ciuperci, cina-mezeluri cu brinza.
O zi buna va urez!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ruxij spune:
Si eu am dat jos cam 4 pounds, sa zicem 1.5kg, deci treceti-ma cu 73.5kg. Am avut abateri in weekend, ca a fost ziua sotului meu, dar oricum nu am bagat in mine mult, paine nu am mancat, dar am gustat tort si niste prajituri.Deci oricum inductia e cam stricata, ca era cazul sa nu ne spurcam deloc, dar o luam de la capat.
Sorina, bine ai venit!
Spor la slabit.
Lia
leeloo2004 spune:
Am pregatita si pentru astazi o reteta
, dar am avut treaba multa la birou...
Reteta de azi e Supa de broccoli cu cascaval (brinza)
500ml supa de pui, 2 pungi de broccoli congelat, taiat bucati, 350g cascaval (in reteta originala apare "american cheese" - m-am interesat ce este asta si am inteles ca o putem inlocui cu un cascaval de la noi, mai putin sarat si mai moale), sare si piper dupa gust, smintina daca e cazul.
Se pune la fiert broccoli cu supa si se inabusa circa 5 minute pina se inmoaie broccoli. Se adauga cascavalul si se da focul mai mic. Se tine pe foc pina se topeste brinza, se adauga sare si piper dupa gust. Supa se poate mixa pentru a obtine o supa-crema (care se mai poate subtia cu smintina) sau se poate servi ca atare.
Portii: 6, 4g carbohidrati/portie
Pofta buna!
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Dupa ce ieri ma laudam cu kg pierdute uite ca vin astazi sa va spun ca ieri seara nu am rezistat tentatiei - imi adusese mama niste coliva (la care nu am putut rezista...) si uite asa pe linga asta am mai bagat si o napolitana si o ciocolata (de lipsa careia sufar eu cel mai mult in cure...) si in dimineata asta inca o bomboana de ciocolata (a venit un coleg care a fost la Carnavalul de la Venetia si ne-a umplut masa din birou de bomboane, of, of...).
Dar asta e - zilele astea am sa reduc si mai mult carbohidratii ca sa recuperez "clipele de ratacire"...
Va
si astept vesti bune (nu ca ale mele!) de la voi.
O zi buna sa avem!
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
miag spune:
Neatza fetelor,
intru pe fuga ca am treabaaaaaaaaaaa.
Pentru raport; 69,5kg.., dar in week-end am mancat total in afara dietei...de ieri am revenit la ganduri mai bune.

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
leeloo2004 spune:
Mia,
!
Cybip, tu nu vii la raport??
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
cybip spune:
Iuhuuuuu fetele!
Abia asteptam sa ajung acasa, in fata computerului, ma cantarisem de dimineata dar am fugit cu ceva treburi si acum la intoarcere raportez voios mai putin 1.8 kg, acum am 63.2 kg, deci it's working!!!!intr-o saptamana de dieta am reusit sa dau jos multumitor nici ca voiam mai mult. Mergem in continuare in faza de inductie cu inca o saptamana.
MD cafea+conserva de ton+lamaie
p pui la gratar+salata verde+1 castravete
c pui la gratar+salata verde (sau ce ramane de la pranz)
Voiam sa va spun ca eu toata saptamana am mancat, nu m-am infometat absolut deloc si de aceea sunt multumita de rezultat!
Va urez o saptamana asa cum visati si cu rezultate la fel de satisfacatoare!
dulce
Sorina spune:
Hello fetelor,
Maine dimineata ma cantaresc si eu dupa o saptamana de dieta. Aseara am mancat cascaval, carnacior, sunca pui si cateva masline verzi. Dimineata am executat o bucatica sunca pui si cascaval, o cafea iar la pranz am mancat deja o salata de varza cu maioneza si pui fiert. Diseara cred ca o sa fac niste rulouri de pui cu sunca de pui si cascaval, prajite . Am emotii, sper ca maine sa am cu 1 kg mai putin. Nu de alta, dar daca slabesc prea repede, pun mintenas la loc, dublu. Ma gandeam ca o medie de 2,5 kg/luna date jos, sunt taman cum trebuie. Va dati seama ce silfide vom fi in vara? Deja ma gandesc la costumul de baie!!!
Spor la dieta!
leeloo2004 spune:
Bravo fetelor!! 

Am uitat sa va spun meniul de azi:
MD: omleta cu ciuperci si ceai
Prinz: ciorba de burta, un copan de pui, putin brinza camembert si o cutie de perlute de brinza cu smintina
cina: snitele de curcan
In loc de reteta de azi va spun un tip: pentru snitele, in loc de pesmet puteti folosi parmezan ras! Eu am sa le incerc diseara si va spun daca au iesit la fel de bune ca cele in pesmet.
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.