Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreamy_butterfly spune:

hei as vrea sa stiu mai excat in ce consta aceasta metoda atkins!!! please pe intelesul tuturor, de fapt eu nu stiu deloc despre aceasta dieta! ma puteti lamuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Multam mult Oana deci pot sa bag salata la greu, atkins admite max 3 cups de carbs din salata pe zi.
Am papat cina (ton la conserva si 15 masline mici) si deja mi-e foame
Nu exista pepsi diet cu 0 carbs si decaff aici unde stau eu
Si cu doua zile inainte de cantarirea cea mult asteptata va spun cu durere in glas ma simt de parca as fi umflata in burta si ma intreb de ce? Ca doar am fost cuminte , am papat ca la carte (mai putin pespsi de care tot amintesc si cele 100 gr de branza care si acum imi stau in gat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cum stati cu
Beti apa multa si nu uitati sa mancati legumele si salatele, au fibra si va ajuta sa nu va constipati care se poate intampla foarte usor in faza 1 care este asa restrictiva. E mai comod de apucat o felie de ham sau branza de foame dar trebuie musai verzituri.

Oana_B

Mergi la inceput

Good morning ladies!

Oana , eu desi mancat salata verde si baut apa mai mult de 2l pe zi, tot am probleme cu . Am citit si eu aseara despre chestia asta, se pare ca este inerenta in faza de inductie.
Meniul pe azi MD : cafea, 2 oua, 2-3 crenvusti; P : pui la gratar cu salata verde ; C : ce ramane de la pranz. Intre mese pepsi diet, apa si daca lesin de foame niste conserva de ton.
Ne vedem maine dimineata la raport, moooama abia astept sa vad daca am dat jos ceva in prima saptamana, desi in carte scria ca ar fi spectaculos sa ne cantarim dupa primele doua saptamani dar eu nu mai am rabdare
dulce, weekend placut in continuare!

Mergi la inceput

dreamy_butterfly bine ai venit .
Cat despre metoda atkins, daca gugalesti putin vei gasi nspe mii de articole, uite www.ele.ro/articol_2447.html" target="_blank">unul dintre ele, ca sa iti faci o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Neata fetelor,
Am inceput si eu Atkins din 1 februarie. Daca vreti sa ma treceti si pe mine pe listuta cu 1,70 cm si 75 kg....si as vrea vreo 62kg...
Hai sa va zic ce am mancat ieri: dimineata sunca de pui si branza Cedar, la pranz ciorba de vacuta (doar zeama si carnita- am dat la o parte legumele)si varza cu carne, iar seara tot varza cu carne.
Azi dimineata am mancat o omleta din 2 oua cu branza telemea rasa, la pranz cred ca execut o salata cu pui, iar diseara imi fac o salata de varza dulce cu piept de pui fiert si 2 linguri de maioneza. E o nebunie. Orice ar fi insa eu nu pot renunta la cafeaua mea de dimineata, in timpul zilei ii dau cu ceaiuri multe si apa la greu. N-am rezistat si m-am suit pe cantar, am dat jos un kg...oricum eu am mai avut rezultate cu Atkins acum 9 ani. Slabisem vreo 8 kg ...asa ca revin in forta acum....Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by dreamy_butterfly

hei as vrea sa stiu mai excat in ce consta aceasta metoda atkins!!! please pe intelesul tuturor, de fapt eu nu stiu deloc despre aceasta dieta! ma puteti lamuri?

Neatza dreamy_butterfly,

bine ai venit la subiectul nostru.Vezi ca am postat eu principiile dietei Atkins. Le gasesti pe a-2 pagina a subiectului (cred ca a 2-a).
Succes.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

neatza fetelor,

eu sunt ca de obicei la cafeaua de dimineatza.
Am avut un week-end plin de abateri si inca nu m-am cantarit pentru raport. Azi tin post negru, poate pana diseara la raport mai echilibrez si eu situatzia.
Altfel spus, o iau de la capat cu faza 1. Succes si sa nu faceti prostioare ca mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sorina

Neata fetelor,
Am inceput si eu Atkins din 1 februarie. Daca vreti sa ma treceti si pe mine pe listuta cu 1,70 cm si 75 kg....si as vrea vreo 62kg...

Sorina, bun venit printre noi. Succes!

Mergi la inceput

fetelor....

Sorina bine ai venit in grupul nostru
Ziua de ieri am incheiat-o glorios fara abateri, de fapt toata saptamana a fost ok zic eu, mai putin pepsi diet de care nu ma pot lipsi (de fapt nu vreau).
De dimineata am baut o cafea si am mancat ton cu putina lamaie, pranzul va consta in pui la gratar si salata verde, cina nu stiu inca.
Eu maine fac o saptamana de cand m-am apucat de regim, deci maine dimineata ma voi cantari, sper sa am si ceva grame date jos.
Pup dulce

Mergi la inceput