Dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 2
miag spune:
Am mai tinut Atkins acum catziva ani si am fost foarte incantata..asa ca am ceva experientza cu Atkins.
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
cybip spune:
Miag ma bag si eu in hora, vreau sa slabesc 5kg -asta e targetul de inceput- si totodata vreau sa scap de obsesia asta cu dulciurile.
De ce ma simt motivata? din invidie
(constructiva dealtfel)...deunazi am intalnit o pustoaica (13 ani) nu o mai vazusem de 1 an cand avea 74 kg iar acum arata traznet...54 kg. Mi-a spus ca a slabit cu Atkins, de fapt ca a inceput cu Atkins iar de mai bine de jumatate de an are un regim de viata sanatos mananca fructe, salate, pui si niciodata dulciuri...hahaha (vai mie...)
rory76 spune:
Miag, eu vreau sa intru pe listuta ta, ca am inceput de cateva zile Atkins. Deci,numele: Madalina, am 70 de kg, 160cm, data inceperii 25 ianuarie 2006, vreau sa ajung la 55 de kg.
Multumesc!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Allure spune:
Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, apreciez ca aveti vointa sa tineti o dieta dar ma simt datoare sa spun ce am aflat de curind despre dieta asta de la profesorul meu de fiziologie: cind discutam despre aparatul renal a venit vorba despre efectul excesului de proteine asupra rinichilor...si el este foarte rau. Nu mai retin explicatia pur fiziologica dar imi amintesc mot-a-mot concluzia cu care a incheiat profu': "That's why Atkin diet sucks"
Cu alte cuvinte, carnea face rau la rinichi si din cite imi amintesc eu despre dieta asta, promoveaza cam multa mincare de carne.
Lasind la o parte rinichii...consumul de carne imbatrineste si predispune si la cancer.
Repet, n-am vrut sa jignesc pe nimeni, imi cer scuze in avans.
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
szivarvany spune:
Atkins se tine maxim 2 luni / an si in nici un caz nu fara analizele la zi; se iau suplimente de vitamine in fiecare zi; si nu este permis sa folositi medicamente hormonale.
Astea au fost recomandarile unui nutritionist.
Eu am slabit foarte bine cu Atkins, dar fara nici o abatere, adica nici macar o guma de mestecat sau o gura de apa minerala. Si nu am tinut niciodata mai mult de 2 luni, adica cele 4 etape a cate 2 saptamani si mancam la orice ora din cele permise.
Spor la slabit tuturor !!! 

Eu va tin galerie de aici si cand voi termina dieta actuala, poate-poate mai fac un Atkins.![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
ruxij spune:
Sunt destule pareri pro si contra Atkins si eu personal stiu argumentele de ambele parti. La subiectul asta suntem pro si vrem sa il tinem. Cine e contra, sa deschida alt subiect.
Eu am 1.65 si 75kg. Vreau sa ajung la 60kg si ma apuc de Luni.
Oana_B spune:
Si eu va tin galerie si o sa va mai urmaresc si o sa mai trag cu ochiul la retetele voastre ca mi-e mai usor sa copiez de aici decat sa le caut pe net
, am tinut dieta asta anul trecut, de fapt cum zicea cybip mai sus ca a facut prietena ei, am inceput cu Atkins si pe urma incet-incet am modificat cu mai putina grasime pentru ca mie nu-mi place grasimea oricum si am ajuns de mancam low-carb/low-fat adica mai putini carbohidrati (rai, pentru ca la asta se refera Atkins nu la carbohidratii buni care sunt in legume si fibra care e carbohidrat ce nu se depune ajuta digestia si sa nu te constipi) si mai putin grasime, adica m-am axat in principal pe carne de gaina, peste si curca.
In dieta mea am evitat organele, carnea rosie (vaca si porc) mai putina. Am incercat sa transform dieta in mod de viata. De fapt, asta si spune Atkins, asta nu este dieta ci mod de viata, i se mai spune ANA (Atkins Nutritional Aproach).
Cea mai grea ca la orice dieta este prima perioada de doua saptamani cand corpul trebuie sa se obisnuiasca cu noul regim, cel mai usor se scapa de primele 5 kile si tot asa ca la orice dieta intervine plafonul cand nu se mai slabeste si a carui durata depinde de fiecare organism.
NU se mananca numai carne, cine are rabdare sa citeasca cartea o sa vada ca a patra faza de mentinere are retete cu mancare diversa.
Nu rabdati de foame, ca de aia va ia ameteala, mancati 5 portii mai mici pe zi.
In final, cei doi litri de apa pe zi (pentru mine bautul apei asa cu galeata a fost mereu un chin
) si miscare fara de care nici o dieta nu are succes.
Suplimentati cu vitamine daca nu luati deajuns din alimente.
Lia(ruxij)
Are sotamiu o colega americana la vreo 40 si ceva de ani, care tine Atkins de cativa ani, tine strict, citeste toate etichetele sa nu contina zahar si alte substante procesate si este foarte sanatoasa si e chiar atletica, dar asta e mai mult din cauza faptului ca face mult sport si munca fizica pe langa casa:)))
Personal, ma simt foarte bine cu modul asta de alimentatie, s-a obisnuit organismul cu mancare usoara, cand dau spargere la dulciuri sau paine imi cad ca un bolovan in stomac.
Succese maxime in lupta
cu kilogramele:)))
Oana_B
szivarvany spune:
Am uitat sa va zic ca in zilele in care am papat 300-400 g varza murata, dintr`aia la butoi, cu ulei de masline, slabeam cate 500 g / zi
Si ma cantaresc la orice dieta in fiecare zi sa vad ce-mi prieste si ce nu 
Mey, daca ma mai invart mult pe aici, aici raman si io 
O saptamana faina sa aveti si spor la treaba !!! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
miag spune:
Fetelor,
Nu v-am parasit. Am avut ceva treaba in week-end si de aceea nu am scris. Eu am inceput pe 24.01.2006 o noua runda de Atkins si pana astazi am slabit 2,5 kg (in 5 zile).
Promit ca de maine sa ma apuc de listutza.
Succes tuturor fetelor!!!
Eu m-am inscris cu Atkins si pe www.idieta.ro. Daca vreti gasiti acolo o multime de informatii legate de Atkins
Pupici.

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)