Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna!

Nicoleta, bine ai venit! Da si tu coordonatele (greutatea actuala, inaltimea si greutatea la care vrei sa ajungi).

Mergeti bine fetelor, desi abateri mai sunt pe ici-pe colo. Si la mine au mai fost, mai ales in weekend, dar vad ca dau jos totusi. La mine este o modificare in programul de dimineata in asa fel incat nu mai apuc sa mananc micul dejun. Va trebui sa remediez asta cat de curand. Acum e 8 fara 20, sunt la birou si pe la 8 ma duc la cantina la astia sa vad daca au omleta. Ieri am mancat dimineata nimic, la pranz taco salad (salata verde, carne tocata, o lingura branza cheddar, smantana si salsa), iar seara o salata verde mica cu putin pui la gratar si niste parizer mai tarzior.

Spor la slabit,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Eu ieri am avut niste dureri de masea groaznicesi pana la urma m-am infiintzat la stomatolog si mi-au scos o masea..prin urmare...am tinut post negruuuuuuuuuu ca nu puteam sa pap nimic...abia seara am mancat catziva ficatzei...In rest am fost cuminte .
Fetelor, eu caut o sala unde sa fac si ceva sport. Voi nu vreti sa megrem impreuna la sala?

Danat si NicoletaB, bun venit in club!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Buna dimineata dragelor,
Am venit cu raportul. Aseara am baut o zeama de pui si am mancat un pic de varza calita cu carnita de porc.
Azi dimineata omleta din 2 oua cu branza feta. Nu va zic apoi cata apa am baut (750 ml), si nelipsita cafea.
La pranz probabil o salata cu pui iar diseara carnita pui cu ciuperci inabusite cu usturoi.
Ieri am pacatuit ca am baut un moccacino si asta are o tzara de lapte...da' a fost o abatere mica de tot.
Spor la dieta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, chiar nu face nimeni sport??????????/ haide-ti mey la sala!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Scize pentru lipsa de ieri dar am avut o sedinta in oras si apoi nu am mai trecut pe la birou...
Un calduros "bine ati venit" pentru Nicoleta si Danat si spor la dieta!
Danat - nu ai voie deloc lapte si iaurt - in cafea poti sa inlocuiesti cu succes laptele cu smintina dulce lichida (cea de la Dorna de ex, cea cu ambalaj rosu).
Tulpini de telina gasesti pe la toate supermarketurile: carrefour, cora, mega, metro, etc. Eu le maninc crude - pun pe ele pasta de brinza, fac salata cu telina, maioneza si alune/nuci.
O lista de legme permise in prima faza: salata verde, telina, castraveti, ciuperci, patrunjel, ridichi, sparanghel, ceapa, spanac, ardei, varza. Poti sa introduci si cantitati mici din alte legume, dar trebuie sa numeri carbohidratii - daca vrei lista cu continutul in carbohidrati al alimentelor, da-mi adresa de mail si ti-o trimit (dar e in engleza). Oricum, in nici un vaz nu trebuie sa maninci numai carne - Atkins sfatuieste sa imparti cele 20g de carbohidrati cam egal intre mese, deci linga carne ar trebui sa adaugi de fiecare data ceva legume!
In rest - meniul de azi:
MD: mezeluri cu brinza, masline si ceai (adica rulada de pui, prosciutto, sunca de pui si brinza de capra si cu mucegai)
Prinz: friptura de vitel la gratar, salata verde + 1/2 ardei gras
Cina: inca nu stiu...
Am uitat sa va spun ca alaltaieri seara am facut snitele de curcan asa cum va spuneam, cu parmezan ras in loc de pesmet si au iesit super-bune! Sotul meu isi lingea degetele...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Mia, si eu ar cam trebui sa-mi misc fundul la sala... Tu unde te duci? Cred totusi ca o sa-mi fac un abonament pe linga casa pentru ca altfel nu o sa ma duc in veci...

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Cineva intreba cit este o uncie (ounce): 28.35g

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Leeloo multumesc de lamuriri! Insa mai am o intrebare (deh, ca taranu') cum arata frate tulpinile alea de telina? Si de unde iei pasta de brinza pe care o adaugi peste ele?

Fetelor eu sper sa nu ma descurajez, insa de luni, deci azi e a 4-a zi, nu s-a miscat cantarul nici un gram minus, ba aseara aveam 500 gr in plus!!! Eu una nu mai inteleg....e adevarat ca lichide nu am baut 2 l ca nu ne merge wc-ul la servici O fi de la asta?!

Azi am papat asa: cafea cu indulcitor si lapte (pe care o sa-l scot, gata!), un iaurt simplu (pe care am sa-l scot, fir-ar sa fie ca imi placeeeee ) si 3 feliutze de svaiter.
La prinz pap salata de varza alba si rosie, cu pui si o supa a la grec de pui fara orez.
Seara probabil iar salata cu peste.
E bine???

Pup iu!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

un salut voios de la mine!

Danat un sfat : nu te mai cantari asa de des, incearca sa o faci macar la 7 zile si surpriza va fi pe masura.

Meniul meu de azi:
MD crenvusti
P pui si salata verde
C habar nu am ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu nu inteleg.....parca scria pe net ca trebuie evitat consumul de mezeluri sau produse cu nitriti...ori cremwurstii, parizerul, altele de genul, au asa ceva. Cremwurstii stiu ca au si zahar. Sau cum e? Ca si eu as papa, dar ma gandeam ca nu e voie!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput