Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

Dar greu se incarca forumul! Nu am putut sa astept sa vad ce ati scris pe pagina 7, ca dura un secol. Sa va dau si eu raportul. Ieri am mancat dimineata doua oua, la pranz salata cu pui, iar seara pui cu fasole verde (de fapt mancarica de fasole verde cu pui). Am mai mancat cateva seminte de dovleac.

Danat, poti sa mananci mezeluri. Nu lactate. Asta daca vrei sa tii low carb.

Azi iar n-am apucat sa mananc dimineata, dar ma duc acum sa remediez situatia. Desigur ca tot oua mananc, ce as putea sa mananc in faza de inductie?

Va pup si spor la regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Danat, ai dreptate cu mezelurile - asa scrie pe net si chiar asa si trebuie, din aceasta cauza eu nu maninc parizer, salamuri care presupun amestecuri si evident si nitriti/nitrati. Maninc asa: prosciutto crudo, jamon serrano, piept pui afumat, rulada de pui, sunca de praga, bacon. Si astea contin, dar nu chiar asa mult. Maninc si crenvursti e drept, dar nu fac excese.
Ai grija cu salata de varza - atit cea alba, cit si cea rosie contin 4g carbohidrati la 70g!
Tulpinile de telina - pai sunt ca niste tije de vrea 20-30 cm cu ceva frunze la capat - in esenta sunt exact partea dintre frunzele de telina si radacina de telina - adica partile de telina pe care noi le consumam traditional. Te asigur ca tijele sunt foarte bune! Brinza pe care o pun pe ele este de obicei almette, pe care o mai amestec sau nu cu condimente (marar, usturoi samd). Daca ajungi la Carrefour de exemplu sunt in acelasi loc cu salate, ceapa verde, broccoli crud, ridichi, castraveti, etc - sunt mai multe tulpini invelite intr-o punga de plastic si se vind la kg.
Iar iaurtul si laptele UITA-LE!!!! Si nu te cintari zilnic ca o faci degeaba - in plus chiar nu trebuie sa te infometezi, maninca de cite ori iti este foame, dar numai ceea ce ai voie...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Am si pentru azi o reteta:
PUI CU SOS DE BRINZA CHEDDAR
340g piept pui, 1 lingura unt, 3 felii sunca/bacon, 120g brinza cheddar, 1/2 cana smintina, sare, piper, pudra de usturoi.
Se taie pieptul de pui, se prajeste in unt; se adauga sunca/baconul si se prajeste si ea in unt, se scot si se pun deoparte. Se incalzeste untul ramas, se adauga smintina, apoi brinza rasa si se lasa pina se topeste brinza. Se adauga condimentele. Se pune cite o felie de sunca pe fiecare bucata de pui, iar deasupra se toarna sosul.
Portii: 2
Carboidrati: 3g/portie
Pofta buna dragelor si ne mai auzim si miine!
O seara buna va urez!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

'Neata fetelor!

MD cafea + 2 oua fierte
P cod fiert+salata verde
C snitele de pui+salata verde

Ce faceti, v-ati mobilizat sa mergeti la sala? sa ne povestiti impresii.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pai eu nu mai pricep nimic! Nici salata de varza nu am voie? Pai casa ma satur trebuie o salatoaie de vreo 250-300 gr si inteleg ca string astfel la carbohidrati in prostie Apai din ce sa-mi fac salata fratilor?!! Ca rosie nu, porumb NU, seminte NU, acolo am voie un castravete si o salata verde....numai telina salata nu se poate minca....mie mi se pare cam nasol asa. Si atunci cum e voie mincare de varza cu carne? Ca atunci clar se aduna la o portie destul de multi carbohidrati.
Eu sunt sigura ca imi va fi mai usor cand ma voi obisnui, caci acum mi se par si mititele cantitatile permise (cu exceptia carnii).
Mai dati-mi pliiiz si mie idei!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Gabriela, inca nu m-am decis la ce sala sa merg dar de mers, sigur voi merge..Poate mergem impreua...In ce zona locuiesti?

Eu de 2 zile, de cand cu maseaua asta scoasa nu reusesc sa pap mai nimic..si rezultatele se vad..am mai dat jos 500 gr in 2 zile, deci cantarul arata aseara 79 kg...

Habar nu am ce voi papa astazi, ca dupa 2 zile de post negru..nu mai simt nici un fel de foame.
Meniul de azi:
-dimineatza: cafea neagra- am renuntzat si la indulcitor
-pranz: cremvusti
-seara:?

Va pup si va urez o zi frumoasa.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Danat - nu fii disperata - faza de inductie dureaza in mod normal doar 2 saptamini (prelungirea ei tine de dorinta ta), asa ca dupa aceste 2 saptamini poti sa treci la FAZA 2 si sa incepi sa cresti numarul de carbohidrati pe zi. Ca sa-ti faci o idee, Atkins recomanda carbohidrati la toate cele 3 mese, iar ca indicatie, o astfel de portie ar trebui sa fie cam de marimea unei mingii de tenis. De exemplu salata poti sa-ti faci dintr-o salata verde (o capatina de salata verde are cam 3g carbohidrati) la care poti pune 1/2 rosie (2.5g carbohidrati) si citeva felii de castravete (6 felii = 1g carbohidrati).
Mia, eu stau pe 13 Septembrie - sunt citeva centre in apropiere, dar nu m-am hotarit unde sa ma duc...Si cred ca ai vrut sa spui 69 kg, nu? Ca 79 ar fi cam grav...
Meniul de azi:
MD: omleta cu bacon, ceai
Prinz: plachie de crap, salata de curcan
Cina: Cred ca o sa-mi iau o salata de ou din Carrefour si sa vad ce mai pun pe linga ea...In weekendul asta trebuie sa gatesc neaparat!
O zi buna sa avem!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cat ati slabit vreau si eu un imbold sa ma alatur grupului ca asta e mana la urma dieta care mi se potriveste cel mai bine

Mergi la inceput

Pai, Marina hai sa tii cura cu noi ca iti facem si galerie!!!
Rezultatele noastre sunt pe prima pagina - urmatoarele le raportam luni - uita-te pe ele si poate asa te convingem definitiv sa ni te alaturi!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Marina eu sincer iti spun, dieta asta e nemaipomenita pentru ca nu te lasa infometat, mananci portie normala si dupa doua saptamani chiar ai rezultate. Eu ma simt excelent desi am slabit pana acum doar 1.8 kg insa se vede deja la imbracaminte, mi-este mult mai lejera. Mi-as dori sa mai dau jos cateva kilograme si in continuare voi sta in faza de inductie cu cati mai putini carbs pe zi. Poate te vor convinge pozicile noastre "inainte" si "dupa", cine stie...
In orice caz eu ma declar multumita. dulce

Mergi la inceput