Viata in Germania (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena123 spune:

Hallo tuturor.
Eu nu prea scriu dar de citit ma tin.Asa ca,mai din umbra dar prezenta.

Cristina felicitari pentru Job si sper sa fie totul OK si tu multumita.Tu ai facut Master-ul aici in München.Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa primesti loc?Si l-ai facut in germana sau in engleza?Multumesc anticipat si toate cele bune la noul loc de munca.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana super.
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena123 spune:

Eu cu Testamentul lui Grischam si cu Illuminati lui Brown ma indeletnicesc.Si imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Elena123

Hallo tuturor.
Eu nu prea scriu dar de citit ma tin.Asa ca,mai din umbra dar prezenta.

Cristina felicitari pentru Job si sper sa fie totul OK si tu multumita.Tu ai facut Master-ul aici in München.Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa primesti loc?Si l-ai facut in germana sau in engleza?Multumesc anticipat si toate cele bune la noul loc de munca.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana super.
E.

multumesc. Conditiile pt master difera de la o univ. la alta, cred ca lista mea de acte mai mult te-ar incurca, eventual pregatesti ceva si te trezesti ca iti tb total altceva. Intai cauta ce te-ar interesa pe tine si vezi la fata locului ce iti tb. L-am facut in ambele limbi.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Urmariti "D. sucht den Superstar?"

Pronosticuri?

Alina

Da; mie imi place de Vanessa Jean Dedmon si de Mike Leon Grosch.

Felicitari Cristina pt Job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_st spune:

quote:
Originally posted by tinatache

ana_st, multumesc si bine ai revenit! Ti-am scris un pm cu o rugaminte, daca ai timp si chef sa-mi raspunzi!

Ti-am trimis si pe PM,eu nu am primit nici un mesaj Cristina de la tine
Si noi ne uitam la "Deutschland sucht den Superstar" si votam tot cu Vanesa si Mike si parca si Tobias desi nu mi-a placut ultima data cum a cantat.
DidiAlex imi aduc aminte ca ti-am zis de tipa de la impozit, te-a ajutat? Si in ceea ce priveste bebelinul pe anul asta, cred eu, slabe sanse. Noi vrem la anul sa facem nunta ca am facut doar cununia civila si apoi ne apucam de facut bebei Asa ca treceti-ma in listuta pt. la anul
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

elena123 uite, linkuld e la masterul facut de mine:
http://129.187.84.185/mba/index.php

atentie insa ca anul asta nu se tine, au avut probl. administrative si nu le-au rezolvat la timp.

ana_st te-am bombardat cu un email pe gmail, de data asta sper sa ajunga:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by helbi

Fetele, stie careva care este echivanetul in germana pt "FACILITIES SUPERVISOR"? Stiu ca am vazut cindva termenul, dar acum numi pica fisa.

Andreia

Andreia, azi l-am intrebat pe profu meu de engleza (el e traducator: engleza/ germana, dar tzine si cursuri de engleza) si mi-a sugerat Einrichtungsleiter........mi-a spus ca es kommt darauf an, la ce se refera facilities : la cladire sau la servicii.....

Nu cred ca te-am lamurit, dar am zis sa-ti spun, daca tot am intrebat....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by helbi

Fetele, stie careva care este echivanetul in germana pt "FACILITIES SUPERVISOR"? Stiu ca am vazut cindva termenul, dar acum numi pica fisa.

Andreia, azi l-am intrebat pe profu meu de engleza (el e traducator: engleza/ germana, dar tzine si cursuri de engleza) si mi-a sugerat Einrichtungsleiter........mi-a spus ca es kommt darauf an, la ce se refera facilities : la cladire sau la servicii.....

Nu cred ca te-am lamurit, dar am zis sa-ti spun, daca tot am intrebat....

Alina

Alina, Osolita si Cristina multumesc pt sugestii.

Am mai intrebat si eu pe cineva care stia exact la ce ma refer si mi-a sugerat Logistiksleiter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Tinatache felicitari!!! Bravo pt perseverenta! si succese maxime! aschiutsä BRAVO pt "seara romaneasca" suna f apetisant ce-ai facut acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Tinatache multe felicitari pt noul job!!

Aschiutza asteptam pozele!!!

Mergi la inceput