Viata in Germania (31)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by helbi
Fetele, stie careva care este echivanetul in germana pt "FACILITIES SUPERVISOR"? Stiu ca am vazut cindva termenul, dar acum numi pica fisa.
Multumesc anticipat!
Si multumim Cristina pt informatiile postate. Bafta in continuare!
Service Inspektor......dar nu bag mana in foc!!!
Urmariti "D. sucht den Superstar?"
Pronosticuri?
Alina
Alina......mercic, asa am gasit si eu acusic pe google......dar nu suna prea ok:-(( Ce am vazut eu odata in ziar, era exact cuvintul care-l caut acum si nu mi-l amintesc. Merci oricum.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
osolita spune:
Cristina, felicitari pentru job!
Helbi, cu ce se ocupa acest "Facilities Supervisor"?
Eu as traduce supervisor mai degraba ca Leiter decat Inspektor, cel putin mie asa imi suna mai bine.
helbi spune:
quote:
Originally posted by osolita
Cristina, felicitari pentru job!
Helbi, cu ce se ocupa acest "Facilities Supervisor"?
Eu as traduce supervisor mai degraba ca Leiter decat Inspektor, cel putin mie asa imi suna mai bine.
Osolita, suna mai bine cu Leiter, decat cu Inspektor. Cu ce se ocupa?? Hm.......contacte cu furnizorii de materiale, semnari de contracte cu ei, aprtovizionarea unei firme cu rechizite, scaune, birouri, calculatoare, pb legate de instalatii; masinile din parcul unei firme.........chestii administrative intr-o firma........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
quote:
Fetele, stie careva care este echivanetul in germana pt "FACILITIES SUPERVISOR"? Stiu ca am vazut cindva termenul, dar acum numi pica fisa.
Multumesc anticipat!
Si multumim Cristina pt informatiile postate. Bafta in continuare!
Andreia
uite aici, poate iti aduci aminte:
http://dict.leo.org/ende?search=facility+supervisor
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
vikinga spune:
Buna seara la nemtzoaice! A fost careva in Bispringen Heide? E undeva intre hamburg si hanover. Merg acolo we viitor cu o gasca de nemtzoaice asa o minivacanta numai intre fete. Si asa e cu lb germana, trebuie prinsa de peste tot. Inafara de tv pe lb germana eu mai recomand si contactul cu nemtzii. Eu asa am invatat cel mai mult si am prins mare curaj sa vb. Si daca mai prinzi si vreo 2 nemtzoace vorbaretze si mai esti si curioasa asa ca minesa vezi cum alearga neuronii in cap sa prinda acolo o birfa:)) poa' sa fie si pe chineza, noi femeilie tre sa intelegem si sa putem vb ca de nu suntem moarte:))Nah Cristina de la berea ta mi se trage voia buna azi
Succes la toate fetele, la job-uri, burtici si we placut!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
aschiutza spune:
Cristina, brava pt perseverenta! Eu intru in criza de depresie dupa fiecare interviu ratat. ..Eu stau cu germana bine (in afara de articole si de terminatii la adjective care nu se prind de mine si pace!), chiar imi place si am parte peste tot oricum numai de ea incepind cu sotul si terminind cu jobul. Eu cam stau prost cu gasitul de persoane cu care sa mai vorbesc romana.
Fetelor, germana nu e grea! Luati de la Duden "Duden - Bildwörterbuch Deutsch als Fremdsprache Wie die Dinge heißen. In Wort und Bild", care pe mine m-a ajutat enorm sau "PONS Bildwörterbuch Deutsch, Englisch, Französisch, Spanisch, Italienisch. 35.000 Begriffe" ca e mai mare si mai colorat si pt gramatica gramatica galbena si veti invata de placere! Eu am inceput sa imi cumpar si revista pt invatat germana ca sa ma tin fit "Deutsch perfekt", care ii destul de simpaticuta (da cam scumpa).
Weekend fain , fetelor, eu una m-am apucat de Illuminati lui Dan Brown asa ca pina miine seara sunt pierduta pt forum!
-------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
osolita spune:
quote:
Osolita, suna mai bine cu Leiter, decat cu Inspektor. Cu ce se ocupa?? Hm.......contacte cu furnizorii de materiale, semnari de contracte cu ei, aprtovizionarea unei firme cu rechizite, scaune, birouri, calculatoare, pb legate de instalatii; masinile din parcul unei firme.........chestii administrative intr-o firma........
Andreia
Andreia, in cazul asta s-ar putea traduce ca Einkaufsleiter desi daca spui ca face si chestii administrative s-ar incadra si la Verwaltungsleiter.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
mersic
quote:
Originally posted by aschiutza
Weekend fain , fetelor, eu una m-am apucat de Illuminati lui Dan Brown asa ca pina miine seara sunt pierduta pt forum!
-------
aah, si eu am inceput-o dar eram ocupata cu altele si nu am apucat sa o termin ca a trebuit sa o dau inapoi. Dar am zis ca o cumpar sa o citesc ca e prea faina. Acuma ma lupt iarasi cu Grisham dar incet incet ma cam satur de avocati si treburile lor.
Apropo, aschiutza, dupa aia sa citesti Da Vinci Code si Digital Fortress, cica sunt legate una de alta, e o trilogie faina.
Weekend placut!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
aschiutza spune:
Gata cu cartea...m-a ajutat o pirdalnica insomnie si durere de stomac ca sa fiu treaza jumatate de noapte si sa profit ca sa citesc (si uite asa am dormit pina la 12). Mi-a placut, pot sa spun ca m-a tinut in priza! Cristina, am citit Codul lui Da Vinci, faina faina, pe a treia inca nu am pus mina! Illuminati mi-a imprumutat-o cineva in romana si de aia a mers usor da acuma pina reusesc sa dau de al treilea volum trebuie sa fac coada de asteptare la biblioteca... Poate reusesc sa pun mina pe ea de Paste ca atunci aduc multi cartile inapoi .
Grisham nici eu nu mai reusesc sa citesc asa usor, pina la urma cel mai mult mi-a placut Clientul.
--------------------