Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
nanadana spune:
Mai fetelor dar ce frig este mai
Codruta eu il schimb pe la 3 dimineata ,ca are un pampersoi mare si plin de pipi
Mai fetelor de ce le dati calciu la bebebi? asa va spus dr? ca mi nu mia zis nimic de asa ceva
poze
DanaAntoine
nanadana spune:
M_am uitat un pic la profilul personnal si credeti ca am vazut ?????????? ieri am facut un an de cind bantui forumul
mimsi spune:
quote:
Originally posted by maddy77
Fetelor,ma dispera diareea asta,cred ca iar schimb apa si o fierb de data asta..si trebuie sa-mi iau sterilizator bibe...
M-am uitat la unul chicco cu 3 bibe,dar eu am bibe Nuk,din alea mai grase si mi se pare ca nu merg pe gaurile alea,nici farmacista n-a vrut sa-mi desfaca sa ma uit exact..Are cineva chicco sa-mi explice si mie,please!!!
[maddy & Bianca (13.10.05)
Eu am sterilizator de la Chicco pt 6 biberoane. Si biberoane NUK, dar nu stiu de care zici tu ca-s mai grase, eu am normale. daca vrei masor diametrul la suporturile de bibe din sterilizator si vezi daca se potrivesc cu biberoanele tale. Parerea mea e ca daca tot faci o investitie in sterilizator sa-ti iei tot cu 6, ca daca-s biberoanele mari macar iti incap 4 (mie mi-a incaput si chicco primigiorni d'ala dupa colt, de zici ca nu incape in nimic)
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
nicole74 spune:
Codruta mie mi-a zis doctora de branzica din lapte praf, dar intreaba si tu totusi, ca a mea nu e cine stie ce avand in vedere ca daca era dupa ea luam antibiotice la greu pana acum pentru diverse lucruri inchipuite.
Iar pampersul eu il schimb la baie, pe la 19-20 si apoi pana pe la 7-8 nu-l mai schimb ca nu se mai scoala. Intr-adevar e baban atunci, dar asta e.
E adevarat oare ca ceaiul in exces conduce la pierderea de fier? Oricum eu ii dau 50-100 ml pe zi, dar e bine sa stiu. Dupa piure incerc sa-i dau apa, dar ia cateva guri si cand realizeaza ce e, nu mai vrea.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
alexla spune:
Da chiar asa ,vorba Danei, voi de ce dati calciu bb-ilor?
Nici mie nu mi-a spus nimeni sa-i dau calciu!
Calciu cred ca ar trebui sa iau eu ca a inceput sa-mi cada parul! Mai e cineva in situatia de alaptat exclusiv la san si cu suvite de par lipsa? Merge vorba in popor ca asa se intampla atunci cand alaptezi, dar ma gandeam ca scap! Stiti vreun remediu, vreun leac babesc sau vreo inginerie sa nu se mai intample asta?
valen spune:
Buna fetelor!Eu, din lipsa de internet la domiciliu, nu v-am mai scris in ultimul timp. Am citit putin printre randuri si am vazut ca majoritatea le dati copiilor si lapte praf. Sarah a mea mananca san exclusiv si este tare armonioasa; este adevarat ca nu creste ca Fat Frumos insa este fericita cu tzatzica ei, asa incat pana acum nu i-am dat niciodata ceai; luni face 4 luni si inca nu ne gandim la diversificare - poate spre 5 luni incolo, cand vom incepe cu cereale. De vreo 3 zile se intoarce pe burtica si e tare incantata de realizarea asta. Am vazut ca aveti copii tare frumosi pe acolo; unii m-au impresionat in mod deosebit.Va pup pe toate
Carmi spune:
Buna seara la fete !
Karmenutza, fii fara grija, vineri cand ma intorc de la dr. o sa-ti spun ce a zis in legatura cu lacrimile....lipsa.
Liniste pe-aici...noapte buna !
Carmi
Foto bebe Fabiano
Ioana75 spune:
kid, multumesc de link!
nicole, pina acum am spalat absolut tot inainte de prima folosire, cu exceptia babeticilor astora de 2 lei (la propriu). Nu are cum sa ajunga cu gura la ele pentru ca sint lipite de trunchi.
jadi, o sa-ti dau toate detaliile in 2-3 zile.
maddy, eu eram cit pe ce sa cumpar sterilizator pentru microunda inainte de a se nase miruna; eram la rind cu el in cos, si l-am desfacut sa vad cum arata. E o cutie de plastic cu capac, etansa; nimic special, asa ca l-am scos din cos, si pentru sterilizat folosim un castron mare din arcopal cu capac.
Fata mea aproape ca nu face pp noaptea, nu trebuie sa schimb pampersul dimineata. Dar asta de multa vreme, dinainte de 4 luni.
Azi am scos fata in Selgros. Si nici macar nu am gasit apa Bucovina. Mine avem iar program de uitat dupa mobila, mi-au placut foarte mult niste camere de fetite de la neoset.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
Ioana nu stiu babeticile de care vorbesti. Sunt din alea de se prind pe dupa gat si au si loc pe unde sa-si bage mainile?
Eu am luat din Cora un set cu musama pe spate, cu zilele saptamanii, deci 7 buc f.ieftin, dar nu mai stiu cat, s-ar putea sa vina chiar mai putin de 2 lei/buc.
Nicole&Ioana Alexandra
poze