Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexla spune:

E vineri seara! Unde sunteti fetelor? La discoteca,da,da,da! N-am mai fost la discoteca de mai bine de 1 an! Varsta!
Carmi nici Alexandra nu plange cu lacrimi si are aproape 5 luni! I se umezesc ochisorii si atat. Eu nu mi-am facut probleme pana acum . Ar trebui?
Laura si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!!

M a d d y, eu am sterilizator Chicco 3 biberoane si trebuie sa-ti spun ca alea groase de la nuk intr-adevar iti incurca toate socotelile ca nu incap prin gauri (cele de 250, caci alea mici merg sub gratar). Alea normale Nuk sunt ok. oricum, se poate scoate gratarul superior si asezi tot ce vrei pe cel inferior, si se poate aseza gratarul superior peste, dar nu sprijinindu-se pe axul sau ci pe biberoane (oi fi inteles ceva?!)
Dar ca idee, eu zic ca si-a scos si parascos banii, e una din investitiile fff bune.

K i d, se vad ceva rezultate cu Starvacul. In sensul ca nu mai arat ca un carnat prost umplut, ci parca mai am un aspect decent - mi s-a mai redus si din celulita. Doare ca naiba (pe mine una, c-am vazut fete fara nici o treaba), ustura la buzunar, dar se vede. Eu m-am simtit f bine dupa capsula aia, mi s-a pus tot sangele in miscare (am circulatia mizerabila) si am avut deslusit senzatia de detoxifiere. Ceva-ceva tot e. Dar am ajuns la concluzia ca e totusi de durata cu slabitul, daca vrei sa nu-ti culegi carnurile. Oricum, incap macar in fustele din martie-aprilie (cand deja luasem in greutate de la blestematul de Duphaston) ceea ce e inca bine! Ma pot inghesui si in niscai pantaloni, dar nu e estetic.

I o a n a, aia e adresa, data de Kid. De mine e f. aproape, in plus e intr-o casa veche si cumva asta ma relaxeaza. E o fata acolo care manuieste Starvacul de minune - e studenta la kinetoterapie, vine de la un alt salon celebru in Bucuresti - afla omul~! si anume Body Shape pe la Romana si stie ce, cat, unde si cum sa faca. Azi am facut cu alta si n-a fost asa de bine. Degeaba sunt aparate de ultima generatie daca nu stiu sa le foloseasca. Cred ca e la fel si cu electrostimularea.

A l e x l a, intr-adevar electrostimularea e contraindicata la alaptare, caci e un efort fizic si Ioana iti poate explica mai bine cum diminueaza asta productia de laptic. Cand am inceput eu, oricum nu mai aveam decat 5 ml de scos, am crezut ca scap definitiv dar nu s-a intamplat asa. Nici alte belele n-am avut. Deci cred ca acea contraindicatie e strict pe scaderea productiei.

J a d i, desi la semnatura am actualizat linkul, in mod curios am ramas in lista cu linkul vechi de poze, ale lui Razvan (sotu'). El a fost canadianul, l-au chemat aia la lucru acolo ca aveau proiect mare si le trebuia inginer pe cavsi-moka. A stat in Orangeville, f aproape de Toronto, si din diurna a aflat la final ca trb sa-si plateasca el motelul - de rahat, fie vorba intre noi - asa ca, cu exceptia a cateva nimicuri (chiloti in principal, hihi), a vizitei la Niagara si la Toronto si a unui car de oboseala si nervi nu s-a intors decat cu experienta!! Io numai in Germania fusei, si asa m-as mai duceeee iar!

N i c o l e, si eu am luat baveticile alea cu zilele saptamanii, sunt incredibil de rezistente pana acum, desi au fost supuse la rele tratamente! Doar ca nu nimeresc niciodata - sau cam rar - ziua cu aia inscrisa si desi suna tampit rau, ma deruteaza!!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ia ghiciti cine nu are somn.... Ca tot l-am laudat mai acum cateva zile ca se trezise doar odata. Iaca acum recupereaza (noaptea trecuta s-a trezit de 3 ori)... S-a trezit la 2 fara 15 si gangurea de zor. Cand m-am dus la el isi sugea picioarele (pijamaua e fara picior si nu-i dau sosete noaptea) si puteeeaaaa a kk de cum am intrat. Schimbat a papat 200 laptic si acum e in tarc se joaca pe intuneric (ma rog, la lumina monitorului ).
Asa ca eu recuperai cele 5 mesaje necitite si bantui la propriu netu'... Mama ce fain mere acum forumul. Se vede ca doarme lumea... Numai eu chiauna pe aici .
Sper ca macar voi visati frumos...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Face rostogoliri sa se puna bine cu mine . Mare bandit....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

irina, si eu sunt pe aici, mi-am dat singura de lucru ca incarc niste poze pe un site c sa mi le imprime si dureaza f mult si daca tot am inceput acum stau pana se termina.

ce mai face vladut?

victor a fost cam agitat azi, m-a frecat toata ziua si a adormit dupa unu noaptea. sper sa reusesc sa-l fac sa adoarma mai devreme pana incepem cresa.
nici eu nu-i schimb pampersul peste noapte ca s-ar agita prea tare.

pupici, noapte buna

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

am pierdut timpul de pomana, dupa ce s-au incarcat toate pozele s-a blocat site-ul si m-a intors la prima pagina.
depun armele, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Dupa 1 h si 35 s-a culcat... E 3.23, ma duc si eu la culcare...

Vise placute.

Poze

Mergi la inceput

Anto somn usor. Nici nu m-am sinchisit sa dau refresh paginii ca eram sigura ca sunt singura pe aici... bantuiam pe la discutii generale...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Hop si eu la ore mainale! Cam asta e programul meu. Am reusit sa citesc si eu cele trei capitole restante si ma simt in masura sa vorbesc in cunostiinta de cauza.

Asadar:

Kristinuza sper sa revii cat mai curand printre noi sanatoasa, cu copilu fericit si fara nimic lipsa! Inima sus!

Copilu meu e turtit complet pe partea dreapta. Am incercat toate trucurile sa o pun pe stanga insa parca ar avea un magnet in dreapta si ca hopa mitica aterizeaza intotdeauna acolo chiar daca asta inseamna sa lase corpul in stanga. Ma consolez cu gandul ca o sa isi revina desi momentan arta ca si cum a palit-o ceva intr/o parte si s/a umflat in cealalta.

Eu ii dau calciu 10 zile pe luna, cate 5 ml si juma de fiola de vit c. Am inteles bine ca nu se mai gaseste calciu gluconat? Pai si noi ce facem, ramanem cu capu turtit?

Legat de Narancea, pe mine ma amuza copios tipu. Scurt si la obiect pana a dat in boala omului prea bagat in seama si a luat-o razna. dar oricum, pana la urma era o gluma.
Asa ceva....

Noi o sa incepem diversificarea pe la 4 luni insa nu cred ca o sa utilizam prea curand cereale. Avem fetelor, 6.700 la aproape trei luni si jur cate sase colaci pe fiecare picior, arata ca copilu Michelin. Problema e ca intre fiecare asemenea cuta exista o mare roseata. Asta e..,pretul pentru perfectiune. Iar in gura zici ca are mereu doua chifle, daca te uiti de jos la ea nu se vad ochii, se vad obraji si pernitele de pe frunte ca acolo ne-au ajuns bujorii.
Stam bine cu curiozitatea si daca am putea am intoarce capul 360 de grade. In schimb nu prea vorbim decat cu ocazii speciale si atunci se screme,se contorsioneaza, i se inroseste toata fata si scoate un agu. E asa caraghioasa cum pregateste mareata afirmatie. Nu zice multe, dar si cand zice.

Raluca C, esti atat de draguta sa ne dai si noua inca o data site/ul firmei tale, ca mi-am dat seama ca avem mare nevoie de jaluzele. Nu mai vezi nimic la televizor in timpul zilei de atata lumina.

Multumesc

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Ati scris, nu gluma, am uitat tot.

Se pare ca avem infectie urinara, nu a iesit urocultura dar la cum arata examenul de urina e foarte probabil. De abia luni aflu. Ce faza! Nici un semn, nu febra, nu miros, nu dureri la mictiune, nada, doar inapetenta. Sper sa nu aiba nimic la rinichi, ma duc si la eco. Copro a iesit bine.
Kid, cum ai luat analize fetei, din venele de la cap?

Cu apa, noi ne invarteam intre mai multe: Bucovina, Izvorul Alb si Borsec. Acum o sa fierb 10 min apa de la robinet ca sa evit de tot mineralele care sunt daunatoare pt rinichi. Revin la apa plata dupa 6 luni.

Jadi, cu ce i-ai dat dupa decalotare? Si pe al meu l-a decalotat, insuficient de altfel) si arata cam prost, nu stiu ce sa-i iau.

Kristinutza, tin pumnii stransi sa te faci mai repede bine!

Nici al meu nu are lacrimi! Sa-mi spuneti si mie ce se mai aude.

Revin.

Mergi la inceput