Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Tonnia, decalotarea cand a avut loc? S-ar putea atunci sa se fi pricopsit Dinu cu infectia urinara. Si se mai zicea ca fetitele sunt mai expuse infectiei urinare, dinn cauza kk-ului care poate ajunge repede la pasarici! Se zicea ca la baietei e mai rar.
Sofia, si Catalina mea are capul turtit pe dreapta, numai asa vrea ea sa stea. Indiferent cum o intorc, tot asa ajunge. Dar nu-mi fac griji prea mari, ca e fata si poate sa aibe parul mare si nu se vede. Oricum, si Victor l-a avut turtit pe stanga. Cand a inceput sa stea bine in fund si statea mai tot timpul in pozitie verticala, s-a indreptat de la sine.
Alexia, in cartea lui Capraru scrie ca lacrimile apar pe la 3 saptamani . Noi avem 3 luni si 3 saptamini si nika...
Tonnia, nu ti-a explicat dr. cu ce ce sa-i dai dupa decalotare? Eu stiu ca doar comprese cu rivanol. Si spalat bine binne la fiecare baie cu apa si sapun. Si clatit bine bine cu apa, chiar cu dusul daca il bagi in baia mare. Parca asa stiu, ca tu ii faci baie in cada.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
karmenutza spune:
Tonnia, cand avea fii-mea 2 saptamani i-au luat analizele din venele de la manuta. de pe inversul palmei, daca intelegi cum ma exprim io
karmenutza spune:
Da, da, Raluca, da-ne si noua adresa de site a firmei tale. Si eu sunt inn cautare de jaluzele.
cristell spune:
Jadi si noi am facut vaccinul si au trecut 3 zile si este tot agitata.Ieri seara am adormit-o de sase ori.Dormea iepureste.O adormeam si apoi cum o puneam in patut se trezea si ziua a fost tare agitata.Am vrut sa o sun pe doctora,dar am zis ca mai astept.
Cred ca mesajul asta o sa apara maine.
O sa scapam noi de moderare.
cristell
cristell spune:
Am avut si noi emotii cu piciorusele Stefaniei,dar am scapat.A fost suspecta de dizplazie de sold.Am facut poze,am fost la ortoped si ne-a spus e nu are nimic,dar sa nu o punem in premergator si sa-i punem pempers cu un nr. mai mare.Codruta parca si voi ati fost suspecte de dizplazie? Voua ce v-a spus medicul ?
cristell
cristell spune:
De ce nu au voie dupa vaccinul de 4 luni injectii intramusculare ?Poate sa-mi spuna si mie cineva?
cristell
BiuMil spune:
am si eu o itrebare pentru fetele care dau papa cu program la bb... adica cand e prima masa si ultima? si cate mese pe zi? ca eu calculez de doua zile si tot nu imi iese cum as vrea...
merci merci
Bianca si bb Milan
mary ilie spune:
multumesc fetelor pentru raspunsurile cu calciul.
eu in loc de calciu gluconic ii dau calciu phare, este ca un sirop si este si dulce. este recomandat pentru bebelusi.
de ce ziceti voi ca cerealele ii agita? ca si eu aveam de gand sa-i dau seara la culcare o portie, ca sa-i tina mai bine de foame.....
probabil din cauza vitaminelor pe care le contin.......
e cineva care da seara cereale la bebe si dorme bine cupilu?
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
bianca o sa-ti spun cum e la mine:
in primul rand programul nu e batut in cuie, la mine variaza cu o ora.
ultima masa e intre 10 si 11 noaptea, dupa baita, dupa care adoarme imediat si se mai trezeste uneori la 6 dimineata uneori la 4 dimineata si papa iar. adoarme la loc. urmatoarea masa e intre 10 si 11 dimineata, apoi 14-15, apoi 18-19 si 22-23 iar.
cantitatea de laptic la o masa este intre 150-170 ml humana 1.
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)