Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
kid2003 spune:
Ioana, este http://www.souplesse-oblige.ro/ unde merge Raluca (sper sa nu ma insel). De mine e f departe si nu se merita sa bat tot orasul, dar au de toate acolo, cred ca e o oferta buna.
maddy77 spune:
Buna dragelor,
m-am laudat degeaba cu diareea..azi dimineata a avut din nou,4 scaune la interval destul de mic,dintre care 2 erau cu mucus dar fff mult..i-am facut lapte cu apa de orez pana mi-a raspuns dr,care mi-a zis sa-i dau Nan fara lactoza,inca nu iam dat ca nu a mai facut de atunci..totusi cred ca o sa-i dau..asa ca si eu intru in grupul NAN,nici fata mea n-a luat mult in greutate,dar a fost si mai grasuna la nastere.
Fetelor,ma dispera diareea asta,cred ca iar schimb apa si o fierb de data asta..si trebuie sa-mi iau sterilizator bibe...
M-am uitat la unul chicco cu 3 bibe,dar eu am bibe Nuk,din alea mai grase si mi se pare ca nu merg pe gaurile alea,nici farmacista n-a vrut sa-mi desfaca sa ma uit exact..Are cineva chicco sa-mi explice si mie,please!!!
Codruta,mersi.Maine ma duc sa-i iau daca o fi deschis.
Miflor,suntem vecine de cartier!!!sunt foarte multi preoti nesimtiti,fina deja a vorbit pentru botez,sa vedem poate mai gaseste in alta parte..saracuta Ana,chiar trebuie s-o chinuie cu acul ala??nu a avut deloc lacrimi?ca si eu ma ingrijorez ca doar de cateva ori a plans cu lacrimi,e normal??
alinam spune:
mai tot vorbiti de diaree, eu pot sa spun ca Vladut pana nu demult facea kk la fiecare supt, acum mai rar da tot face de 3-4 ori in 24 de ore, cand nu a fakut 12 ore m-am ingrijorat. el papa numai san.consistenta e moale spre likid da nu mi-am pus niciodata problema ca ar putea fi diaree :(, miroase a iaurt :) are mucozitati rar, uneori e verzui alteori galben .... tare as vrea sa stiu si eu ce considerati voi a fi diaree .
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Eu de cand i-am dat suculetul de morcov facea si 3 scaune. Ianinte erau zile in care nu facea sau alteori de 2 ori. Acum, i-am bagat si mar si face o data, maxim 2. Dar cu explozie!!! Uneori ma seri de ea, cand ein brate sau langa mine .
Sunt fericita ca vine sotul meu acasa azi
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nanadana spune:
Buna fetelor
Cristell bun venit tie si lui Stefania,cred ca fetele nu te-au observat ca sa te treaca ,apropo si eu sint tot din Brasov
Cge ai dreptate cu legumele congelate aici sint foarte bine vazute si practice ,spun asta ca si eu am congelatorul plin de asa ceva
Vad ca vorbit de Vigantol cred ca este vorba despre vitamina D si flor ,pt ca aici se numeste altfel si mie mi_a zis sa_i dau cite 4 picaturi in fiecare zi pina la 18 luni
poze
DanaAntoine
nicole74 spune:
Eu desi ii dau Milumil, am sa fac branza cu Bebelac ca tot il am gratuit. Sper sa-i placa ca pana acum nu a refuzat nimik.
Sunt cam suparata ca nu stiu daca ia nici 500 g luna asta. Nu cred ca Milumil ingrasa bebeii mai mult decat alt lapte, ca Ioana a luat normal pana acum cand a luat mai putin decat normal. La 4 luni, aproape isi dublase greutatea. E drept ca e grasuna, dar asa a fost de la nastere.
In legatura cu apa plata, m-ati speriat cu Izvorul Alb si am luat Bucovina. Sper sa nu simta diferenta.
Cu apa de baita, ma hotarasem sa nu mai fierb si cand am dat drumul la apa calda era ruginita. Asa ca nu am scapat.
Ioana tu nu speli babeticile inainte de prima folosire? Ca a mea musca din ele.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Nicloe, am inteles de la o dr. ca cica nu-i bine sa faci c u lapte praf branzica. Dar am sa o sun pe doctorita mea si am sa o intreb.
Si eu ma duc sa iau Bucovina.
Voi cat timp ii lasati cu pamperisii peste noapte? Eu ii pun pe la 7, cand facem baita si o schimb doar dimineata la 6. Uneori, daca se trezeste pe la 11 i-l schimb atunci. Dar acuma vad ca se umple mai repede pampersul decat inainte.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
alexla spune:
Buna fetelor,astazi inainte sa plec de acasa,in mare graba ca de obicei , am mai scris 2 mesaje dar nu apucasem sa ma loghez. Si pa mesaje!
Nicole felicitari pentru rezultatele tale in cura .Mie nu-mi iese.Mi s-a spus ca electrostimulare nu am voie sa fac pt ca alaptez. Voi ce stiti despre asta? Am 4-5 kg de dat jos si nu pot.
Voi incerca si eu apa Bucovina.
LauraAlexandra
alexla spune:
Codruta si eu o las cu pampersii de la 8 , dupa baita,pana dimineata la 6. A fost o perioada cand o schimbam la 4 cand se tezea sa manance si... asta era: Alexandra se trezea bine,bine si mai adormea la 6. Ma simt cam vinovata dar ea nu plange...drept pentru care o las atatea ore neschimbata.
Desi ii dau si eu de 10 zile suc de morcov, mar, mandarina, fetita mea tot la 3-4 zile face kk si atunci ajutata(cu termometrul).Nu i
s-a schimbat considerabil scaunul.