Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
jadi, n-am stiut ca dispar culorile la spalat. Eu in loc sa spal babeticile m-am dus la Cora si am cumparat altele gata curate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Am inteles, Ioana
Sa vedeti, am scos copilul azi afara si dupa ce l-am adus inapoi avea iar obrazul rosu. Si nu a trecut nici acum. Nu e asa rosu cum era luni si pielea nu e uscata. Celalalt obraz, de care sunt eu mai ingrijorata, era in buna stare, nici urma de roseata. O fi de la frig (a stat cu obrazul cu pricina in sus) sau nu stiu ...
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
RalucaCostiurin spune:
Kid, si eu tot bebeu pufos am fost. Cu Similac. Si dupa cate am vazut, Similacul inca da rezultate pufoase (prietena mea din State cu similac a crescut fata, si era pufoasa tare; de altminteri un copil fff reusit). Asta probabil ca nu inseamna ca nu sunt formule bune.... dar si mie imi place sa fie bebeul pietros, mai degraba decat pufos.
Cu inotul, si pe mine m-ar tenta. Si tocmai acum cand se dezbate subiectul, vazui zilele trecute fugitiv pe france2 cum ca astia mai nou zic ca nu e recomandat la bebei, dat fiind ca majoritatea piscinelor folosesc clorul si ca asta e toxic... ? si ca ei recomanda nus ce sistem de filtrare si dezinfectare care nu-i pe baza de clor...
Ioana, asta da simt practic, nene!! Pai dai mai mult pe spalat-calcat babetica decat pe ea in sine!!!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
jadi spune:
Raluca am vizionat aproape toate pozele de la tine si am vazut ca ai unele din Toronto si Niagara Falls. Stiai ca in decembrie la Eaton Center a fost un atac armat si a murit o fata sau asa ceva, daca imi aduc aminte e ala de pe strada yonge sau cum ii zice... am trait momente placute acolo si acum visez noaptea, hehe, vremuri indepartate. Am sarbatorit implinirea celor 30 de ani la Niagara, ca ma intrebase fratemiu daca vreau sa vad un laureat al premiului Nobel pt.economie sau Niagara si am ales pe cea din urma, pe primul as putea sa il vad si la teve .
Deni & Vlad 28 sept 2005
kid2003 spune:
Raluca, acu' nu se mai vede ca ai fost bebeu pufos, la mine se mai vede pe ici pe colo dar incerc sa scap. Oricum fata seamana cu ta-su, soi rau, nu pune grasime deloc.
Ia zi cum merge cu Starvac-ul, ceva rezultate? M-am apucat si io de niste impachetari cu fango la tunelul cu infrarosii, moama, zici ca sunt din Star Trek. De fapt ma ung cu o chestie scarboasa (dar miroase misto) si ma infasoara in folie din aia alimentara si ma baga acolo, ca intr-un scanner de RMN (Doamne Fereste). E ca la sauna, sper sa vad ceva rezultate. Eu nu am gasit un Starvac prin apropiere si la electro nu ma bag inca cu operatia mea...
mysweetest spune:
Pharmacris2002 deci cerealele dau insomnie ..de asta se comporta baiatul meu de parca papa redbull si statea pana al 1-2 noaptea si eu credeam ca il doare burta .
Mary da asa e ..la 6 luni vor face 2 intepaturi..cate una in fiecare picior...nu mai au infarix parca( care contine DTP+AHB)..acum au doar DTP si engerix(AHB).Nu s edepune asa repede calciul la rinichi stai linistita.
Ioana si Jadi si eu am cumparat bavetici cu manere si chiar fara si ies culorile la spalat asa ca mai bine le arunci si iei altele..eu gasit cu 15.000 buc.
Raluca e prea mult 10 ml de calciu pe zi..doar 5 ml pe zi.
Ioana pe prospectul de vigantol scrie 1-2 pic dar romanii au hotarat ca nu e suficient..unii dr .chiar zic ca e apa de ploaie .
mysweetest spune:
pharmacris2002 noi am papat branzica aseara pentru prima oara ..2 lingurite facuta din bebelac si nu a avut nika desi lapticul bebelac nu il suporta.
Astazi a papat iarasi piure de banana si i-a placut foarte mult cred ca e preferata lui...maine sa vedem ca imi mai trece prin cap dar parca nu as mai face supa iar ca m-am saturat de atatea supe.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
karmenutza spune:
Vad ca vorbiti despre tipurile de lapte si felul bebeilor. Eu m-am facut mare cu Humana si am fost bebe uscat. Eram ca un fus. Victor (fii-miu) s-a facut mare cu Bebelac si era zdravan si tepanos. Avea o carne tare pe el, mai mare dragul sa-l musti. Catalina creste cu Milumil si e bine. Nici pufoasa, nici tepanoasa ca frate-sau. Ceea ce ma bucura este ca a recuperat bine greutatea mica de la nastere. Si pe grafice este cam la 50%. As vrea eu sa fie un pic mai grasuta dar se pare ca nu vrea ea...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Ioana75 spune:
Marlena, te cred ca ai gasit mai ieftin in Galati; probabil in Botosani sint 10k.
Vreau si eu cu Starvac-ul ala, ca o sa vina mama o saptamina si pot profita sa ma bag si eu la un aparat din asta. Va rog, dati un link cu un centru klumea.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
karmenutza spune:
Hai sa ma bag si io in seama cu Vigantolul asta. Mai pe vremuri, ii faceam lui Victor cate o injectie cu vitamina D2 sau D3, nu mai stiu de care, la 2 luni (adika di 2 in 2 luni). Ca la inceput am avut varianta cu pastilute si am inecat cupilu de era sa moara. Si de atunci am preferat injectie. Urla 5 minute, ii trecea, eu imi luam de grija de pastiluta zilnic si era si mai sigur administrat. Ba ca-i curge din gura, ba ca uit sa i-l dau...etc...o poezie...chiar o sa ma interesez daca se mai practica si acum metoda asta. Poate aplic si la fata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f