Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
pisi-si-boscu spune:
A, si sa nu uit ! Asta de la Braun, l-am vazut intr-un link dar nu am timp acum sa ma uit in urma dupa el, scuze ! - are si dispozitivul cu picior. Deci e un fel de Spiralio, numai ca mult mai complet.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pisi-si-boscu spune:
Uite-l: mi-am amintit ca explorerul are history:
http://www.domo.ro/produs.php?id=P:484.
IN poza e fara cutii, dar pretul e tot pe acolo. In Carrefour Orhideea cred ca e chiar mai ieftin.
dordia2000 spune:
Lavi pai si eu ziceam la fel dar nu stiam ca pot sta mai mult pe sucuri. Ca daca e asa ii dau doar sucuri pana pe la 4 luni nu??? Si apoi incep cu piureuri de fructe. Sau pe la 3 luni si jumatate nu??? O sa vad in functie de cat de mancacios va fi!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Dordia, am tras cu ochiul la pozele care le ai pe webshot. Nu-mi vine sa cred cat poti sa semeni cu mine ! Iar bblul tau normal ca trebuie sa ii dai "suplimente" pe langa lapte, e un dolofanel mare...
Sa stii ca si atunci cand vei incepe "diversificarea" desi, oficial ai si inceput-o devreme ce ii dai deja portocala, asta nu va insemna ca in fiecare zi trebuie sa ii dai cine stie ce meniu, altceva, etc. Inspira-te si din ce ai in casa, azi un pic de mar ras, maine un pic mai mult, tot asa cateva zile, apoi schimbi marul cu altceva, etc. Lavi cred ca a zis ceva de cerealele de biberon, dar nu te grabi cu ele decat daca vezi ca puiul ramane infometat sau nu poti sa suprimi deloc mesele de noapte. Oricum chestiile astea gen sucuri de fructe ( apropo, e nu i-am facut niciodata suc de morcov fara mar, nici nu stiu cum e ) nu tin de foame, sunt insa folositoare pentru ca ele contin o gramada de vitamine.
silvia_d spune:
Fetelor,va salut!
Ma bucur ca v-a placut glumitza lu'tata:)))
Acu'cu cojitzele lu'bebe:exact asha face si Stefanel,deasupra sprancenelor,galben-maronii,eu le iau cu un tifon steril,ca e mai asprulet!!Bineinteles,inainte inmuiat cu ulei fiert la BM.Si se duc...
Dar eu am ALTA PROBLEMA:la coltul ochilor,si pe nas e pielea vinetie,si sub ochi parc-ar fi cercanos,oare e normal,la voi cum e??
Cu balutele,la fel si la noi,mai ales dupa ce papa bibe,probabil ca e full in burtik,si inghite mai greu...scoate clabucei,nu alta!!!!
Altfe,suntem bine,a venit mama in weekend,si mai imi deskid si eu orizontul,vorba unei cunostiinte...m-am programat la epilat,pensat,tuns,si poa'ma duc sa imi iau si un costum,adica sigur ma duc-sa-mi iau un costum super pentru botez...si pantofiori...hmmm,abia astept!!!
Pupici
PS SIMINA,PISI-sa stiti ca si eu sunt putin atinsa de depresie,oricum,eu eram o fire mai "plangacioasa"si-nainte,mai plangacioasa in sensul de miloasa cu animalele-o sa povestesc de cate ori era sa mi-o iau de la astia care agresau caini maidanezi,ca interveneam eu,puternica lu'peshte!
Ei,si-acu',dupa o zi epuizanta,cand mai vine si Iulian pe la 8 seara de la sv,si eu il astept de la 4PM,ei,atunci cand vine,gata,izbucnesc in lacrimi si-i spun:nu mai pot,sunt epuizata rau!!!bag un plans,si-mi trece!
LA VOI CUM S_A MANIFESTAT!?
mandyksch spune:
Pai dpdv al diversificarii pediatra noastra cred ca e cat de cat ok.In sensul ca ne-a spus ca sucuri (mar, morcovi, portocale) se pot da dupa 6 saptamani-eu nu i-am dat inca - dar cu diversificarea "adevarata" ,pireuri si mancare cat de cat solida sa incep dupa cinci luni.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Buluci spune:
Ce de subiecte interesante, pacat ca nu pot sa tin si eu pasul cu voi! Sunt KIAUNA, aseara baiatul meu a avut s-a dat in spectacol de la 1 la 5, dar cu plinsete si urlete!
Vis -a vis de estetica exterioara eu nu am timp , caci nu am terminat cu cea interioara!Duminica ma prezint la ginecolog sa ma coasa din nou, Gaurica nu s-a inkis si uite asa o continui pina la 40 zile cu probleme! Iar n-o sa pot alapta in fund.....!Offffffff
Gogolos, si eu sunt exact ca tine, prefer sa mor pe baricade, sa-l supraveghez secunda de secunda, dar totusi cred ca exageram. Dumnezeu nu ar mai avea nimic de facut daca noi preluam totul!
Va urmaresc in continuare dar timp sa scriu nu prea am!
VA pupic!
Cristina Baku & Simon
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
Pisi eu inca ii dau san exclusiv dar daca am fost nevoita sa ii dau fenobarbital a tb sa-l dau cu ceva care ii place. Cu ceai l-a vomitat, asa ca stiind ca ii place lamaia am bagat porto. Dar o sa o tin asa pana mai incolo si apoi o sa incerc cu piureuri de fructe. Principalul motiv este ca am lapte suficient si daca incep a inlocuiesc mese...o sa se duca incet lapticul si nu vreau!! Eu zic ca intre mese 8-10 lingurite de suc de fructe nu-i bai!!! Si pe la 3 luni jumate chiar 4 o sa incep cu mere rase, banana si altele!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Eu am robot Moulinex Ovatio 2 Duo Press, e super bun,e si robot si blender,fac la el si maioneza, coca pentru chec, sucuri de fructe (mai ales cel de morcovi iese foarte bine,nu ramane aproape nimic din el,numai sucul si cateva coji),supe pasate,toaca si carne...etc.Imaginatie sa ai!
I-am luat ieri la micuta carusel muzical si acum sta la ea in patut si e foarte incantata,azi am pus-o si putin sprijinita de perna si era tare curioasa sa vada ce e prin casa prin jurul ei,dar sa si arcuit putin,de zici ca ar fi vrut sa se ridice.Alta "tampenioara" pe care o face: atunci cand o schimb se impinge cu calcaiele in pat si se ridica cativa cm mai sus ![]()
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)