Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu ii fac cate un bibe de 150ml de cele mai multe ori pe care uneori il bea in 6 ore , alte ori... in 12 ore. Am zile cand ii fac si 2 bibe de 150ml odata. Fa si tu un bibe la inceput si vezi cat iti ajunge... apoi fa cate crezi ca ai nevoie.
Depilda eu am facut un ceai aseara la 12 si peste noapte nu a baut Nicolas deloc ceai. A baut de la 9 dim pana la 12 - aproape tot biberonul.Acum o sa ii mai fac unul care ii va ajunge pana la baita... cred.

Cat despre zahar... de-asta am zis sa faci cum vrei tu. Mie pediatra mi-a zis ca pot pune o lingurita la 150ml apa. Eu am pus o lingurita rasa la 200ml apa. Hai ca te descurci tu cu zaharul din instinct.
Cred ca nu il vrea neindulcit ca totul e dulce... si laptele si siropurile...
Cel putin Debridatul... ca zicea CATA ca l-a gustat Dan... te lesina pe stomac ce dulce e.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

A...am facut si eu o boacana...adica mama ....daca tot a trebut Bia de 4 kg am zis sa folosim Pampers nr. 2...din ala de la 3-6 kg...surpriza...s-a umplut de caca pina la mijloc, cred ca la mine este o regula: NICI O ZI FARA CACA PINA-N GIT! Ca atare am schimbat-o si am trecut iar la Pampers nr.1 pe care probabil o sa-l folosesc pina la 5 kg...daca o merge!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

CATA merci mult... deci INFARIX atunci. OK o sa-i spun pediatrei ca mi l-a recomandat farmacista... sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Si eu am trecut la pampers 2 de la 3 sapt. Cei 1... pa nu ii mai vin . Cavelerul meu a sarit de 5kg de acum 2 sapt asa ca ... desi i-am pus zile trecute cativa rataciti de pampers 1 abia ii mai intrau bucutzele in ei.

Mergi la inceput

CATA e mortala BIA la 3 sapt. Aveti lenjerie de pat ca a noastra... numai ca noi o avem pe bleu.

Nicolas sta si se uita la ursuletii de pe lenjerie si se hlizeste la ei. Caruselul nu il suporta prea mult.. se plictiseste repede de el. In schimb are un Pluto de la Disney pe care il adora... ii zambeste si gangureste la el.
Fetelor ma gandesc ca de-acum trebuie sa ne jucam noi cu bebelusii sa le aratam diverse... sa ii ajutam sa invete.
Voi ati inceput sa o faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Crocus, merci mult pentru lamuriri. O sa iti spun dupa ce reuseste sotul meu sa mearga.
Irina, daca nu vrei sa ii dai zahar, ia ceaiuri granule cum sunt Baby Drink sau cele de la Milupa (nu stiu cum e cu cel de la Hipp de care zicea Teolinda). Mie mi le-a ecomandat pediatrul tocmai pentru ca au concentratia necesara si au gluzoza in loc de zahar.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Teolinda si eu tot infrarix o sa-i fac fetei. Asta sa ceri pediatrului si sa fii ferma pentru ca multi dintre ei considera ca stiu ei mai bine si administreaza ce vaccin vor ei.

J 38+

Mergi la inceput

Ralu - Milupa si Hipp au ambalaje la fel... doar etichetele difera
Janina - merci... asa voi face

Fug ca se trezeste puiul si sa il scot la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, daca esti prin zona te rog spune-mi de unde ai cumparat Galactogil? Au cautat prietenii mei deja la 5 farmacii in Bucuresti si nu au gasit.
Multum'

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Fetelor, m-am zapacit cu atata informatie! Zau daca o sa tin minte ceva! Sper ca nu o sa va suparati pe mine cand o sa pun intrebari la care s-au dat nu stiu cate raspunsuri pe aici, mai ales la cele referitoare la ceaiuri si medicamente.
Nu ne deschide si noua nimeni capitol nou? Eu nu ma bag ca n-am deschis niciodata!
Pupici la bebici, mamici si burtici!

daniela 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput