Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna ziua mamici cu bebici si burtici.
Rali, sorry, n-am stat pe net pana acum, dar cum am vazut mesajul tau mi-am sunat sotzul! Helpnet Unirii, langa Volksbank. Ala era singurul loc unde a gasit. A cautat si el de nebun! Sper sa nu fie prea intarziat raspunsul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Auzi cica am zapacit_o !!! Pai lasa sa vezi ce o sa ne zapacesti tu pe noi peste 2 hai 3 saptamani. Deja ai zapacit lumea ca nu ai intrat si credeam ca ai nascut fara stire.
Si dc tot e de zapacit chiar ca s_a zapacit secta ca sunt zile cand vine cate un ametit de mesaj la 6 ore si zile ca azi cand nu are cine sa schimbe capitolul. Chiar asa unde e Nicole ca ea facea prezenta aici in ultimul rand? O fi nascut?
Diana tu nu mai zici nimic?
Bombon a trecut ceva timp de cand nu te-am mai vazut.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si pana nu se scoalafata sa bag iute cateva randuri.
Eu tot nu reusesc sa-i dau ceai! Nici n-am insistat, dar nici nu vrea! EU nu vreau sa vina sambata s-o cantaresc dezbracata! Grasa mea e o lenesa si jumatate. Nu papa cat tb si evident nu ia in greutate cum tb! Cred ca noi abia avem 4,1 kg. Pai eu ce sa mai cred daca dimineata a ras lejer 160ml de lapte? Ieri nu a trecut in schimb de 110, iar alaltaieri cand era tare obosita dupa ziua de luni, n-a sarit de 80-90!. Colicii astia ii dau apetitul si mai ales somnul peste cap! SI daca nu doarme, nu papa cum tb!
Catalina, si eu raportez, scutec nr.2 cu surprize!. DUpa suptul de la ora 6, brusc simt ceva cald si mult in brate la mine si fetitza cu o fata satisfacuta ca a comis-o!
Fug, s-a trezit!

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, merci de raspuns. i-am trimis acum si acolo. Cat despre papat si eu am senzatia ca in ultimele zile nu mai papa asa mult (nu vrea nici supliment daca a papt doar 70,80 si inainte radea 150), desi atunci cand doarme, doarme si 4 ore. Dar mai mult sta treaza si se chinuie cu colicii si probabil din aceasta cauza doarme asa mult atunci cand prinde momentul. Dar eu tot mai cred ca ei papa atat cat le cere orgnismul. Eu cred ca nu mai astept pana duminica si azi o cantaresc sa vad cum merge treaba.
Fetele, voi ce stiti despre dormitul pe burtica? Anastasia doarme asa de linistita pe burtica, reuseste sa ragaie si sa partzaie singura in pozitia asta si nu o mai doare burtica. Dar nu stiu daca e indicat la varsta asta sa stea asa mult pe burtica, desi isi tine capsorul foarte bine.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

A supt 90 si in fine s-a culcat...ma duc sa fac dus si sa ma spal pe cap, si poate adorm si eu vreo ora, ca nu se stie ce program am la noapte...Teolida imi inchipuiam eu ca Nicolas are pe bleu asternuturile...doar e un adevarat barbatel!Cit priveste vaccinul am mincat un "R"...Janina a scris bine INFRARIX se numeste...INFRARIX HEXA!Gata fug!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata.. ne-am intors de la joaca. Am facut si o tura de magazinase si ne-am luat lactate si mere pt compot si inghetata ca e tot lactat.

S-a ofuscat putin ca stea pe loc in magazin . Lui ii place hurducait cu carutul. Acum a adormit.. e rapus.

RALU eu in culc pe Nicolas numai pe burtica de vreo 2 sapt. Fie ca e zi ... fie ca e noapte. Asa ragaie singur ca la mine in brate dupa masa nu are chef tot timpul. E bine... nu e bine... vad ca lui ii este bine. L-am urmarit sa vad daca are tentative de a sta cu nasucul in saltea si nu.. Isi schimba singurel pozitia capului de pe o parte pe alta fara probleme. Nu il las sa se munceasca singurel acolo si sa oboseasca astfel incat sa existe riscul de a cadea cu nasul in saltea sa adoarma asa.

CATA - ok.. am rectificat... adevarul e ca dupa ce mi-a scris Janina eram un pic in ceata ... vazusem ca e o litera acolo in plus la ea dar am zis sa nu exasperez lumea pe forum.

Daniela abia te asteptam cu intrebarile... dar pana una alta.. vorba IRINEI ne dai emotii aici... dispari fara sa stim de tine. Si celelalte burtici pe unde umbla? Si-or nota ce scriem noi aici si d-asta nu mai au timp de raspuns pe forum.

Fug si eu sa trag un pui de somn ca am dormit doar 5 ore azi noapte si sunt trezita de la 7 si jumatate.. iar mai devreme de 1 noaptea nu ma culc nicicum.

Deci pana la urma o sa facem capitolul de 20 de pag

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Si ca sa contribuim si noi la cele 20 depagini raportam ca am baut 30 ml de ceai un pic indulcit asta la o ora jumate dupa masa . Nici mult da nci putin deci cred ca e ok. Am sa mai incerc cand nu doarme si e agitat sa vedem dc are vreun efect ca nu i_o zice babycalm degeaba.Azi nu am mai iesit afara ca e inorat si da sa ploua si ....... pauza.
Irina si Mario (18.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

noi am iesit un pic pe afara cu gandul ca-l ameteste frigul si doarme piticul ,dar ne-am intors la fel de urlatori.azi am stat numai cu el in brate,nu am avut timp de nik.am asa un chef sa fac un dus,dar cu cine sa te in telegi?toate alea sunt vraiste,si pe mine ma doare stomacul...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Si referitor la dormit si eu l_am pus de doua zile pe burta si in afara de faptul ca doarme in genunchi si cu fundul in sus doarme foarte bine pentru ca nu se mai sperie de mainile si picioarele lui. Si tot asa l_am pazit si am vazut ca isi intoarce capul de unu singur fgara nici o problema insa noaptea nu l_as putea lasa ca mai stii in somn ce il apuca. Plus ca mi_ar fi foarte frica . Prefer sa isi mai dea cu pumnii in cap si sa se trezeasca decat sa stau cu frica insa e clar ca ziua e noua metoda de dormit cu orele.
Plus ca nu vrea tot timpul si cand nu vrea se impinge pe o mana pana se intoarce pe spate( si unde nu mai pui ca e mana unde a avut clavicula fracturata- ceea ce ma convinge ca s-a vindecat rapid acolo).
Irina

Mergi la inceput

Mirela dc afara doarme data viitoare imbraca_l si deschide geamul si pune-l in balansoar sau ceva sa stea sa ia aer si tu intre timp fa_ti treaba.Trebuie sa faci in asa fel sa gasesti o solutie , sa vezi cum poti sa il faci sa se linisteasca. Nu zic ca e bine in bratze dar s_ar putea sa fie greu sa il dezveti mai tarziu sau sa gasesti alt mijloc sa se linisteasca.Daca te mai intereseaza oferta mea e valabila in continuare adica iti pot trimite cand vrei siropuri sau ceaiuri dc crezi ca bonissanul nu merge.Ca doar ar trebui sa ajunag repede ca din Franat in Spania nu e mult. Cum vrei .Si apropo de dus mie moasa mi_a zis aici ca dc copilul e agitata sa merg eu sa fac un dus lung inn timp ce tati sta cu bebe ca bebe te simte apoi mai relaxata si i se transmite. Eu una nu am incercat dar tie iti tin pumnii. Incearca si tu sa fii calma ca o sa treaca si asta. Sunt copii care plang mereu si altii care nu plang deloc deci...... cu rabdarea trecem marea. Te pup si aveti grija de voi.
Irina

Mergi la inceput