Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by acusor

Diana, saru'mana pentru raspunsuri. Nu mai alaptez de la 2 luni, din pacate, ca i-a placut mai mult biberonul. Le-am luat intotdeauna la ora fixa. O singura data am fost la o petrecere si am luat pastila pe la 1 noaptea.
Mai vroiam sa intreb ceva in mesajul trecut. Acum mi-am adus aminte. Poate fierul sau alte vitamine sa ... nu stiu cum sa spun.... sa deregleze absorbtia pilulei? Am citit in prospectul Ferro-gradumet-ului ca poate interfera cu alte medicamente.

Cat despre Teo, s-ar putea sa aiba ceva cu "ORL-ul". Are respiratia ca ta-su. Parca pufaie si mai are momente cand sforaie. Sa vedem ce-mi zice si doctorul pediatru. O sa ma duc si la un ORL-ist sa ma linistesc.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Fierul nu interfera cu absorbtia progesteronului. Trebuie sa ai grija, cat de cat, cu ampicilina si tetraciclina.
In rest, mai sunt medicamente, dar interactioneaza cu pilulele combinate.
Vitamina C creste efectele secundare ale estrogenilor, dar nu e cazul tau.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Yasamari ne-a zis cum se da avocado ca si eu vreau sa ii dau Oanei.

quote:
Ema, intrebai de avocado, se da proaspat,jumate la o masa, pasat bine. Cealalta jumatate se stopeste cu suc de lamaie sa nu se decoloreze si se tine la frigider doar pina a doua zi, la a 2-a masa. Am citit asta in foitele mele despre diversificare obtinute de cand am participat la un discussion group pe tema asta, fiind si un dietician prezent. Am apreciat rezultatul drept apa de poaie, voi sinteti de 1000 ori mai bine informate.
Am observat ca lipseste banana din retele tale. Mergi pe principiul ca-i alergogena?

La multi ani/luni sarbatoritilor zielei de ieri si azi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

aricel-bine ati venit Uite ca dadeam eu cateva retete acum 2 capitole,poate te inspira.

quote:
Trimise - 23/01/2006 : 18:27:59
--------------------------------------------------------------------------------

Uitati aici incercarile mele culinare pt bb:
Piure de mere+pere:fierb mere&pere curatate de coaja pana sunt moi,apoi le scurg si le pasez cu blenderul.Apoi fac variatiuni pe tema:cand cu orez si lapte,cand doar cu orez.Cand doar cu mar sau para.Mai folosim si pruna si vrem sa introducem si piersica si nectarina in curand.
Piure de cartof dulce+cartof normal-fierte,scurse si pasate bine,adaug un strop de ulei si laptic.
Piure de squash[tartacuta cred]+morcov-la fel ca mai sus
Piure de squash+ carof dulce
Piure de morcov+mazare
Piure de pastarnac+cartof+morcov+cartof dulce
Piure de cartof dulce+mazare
Piure de pastarnac+cartof+morcov+mazare-asta a avut azi in meniu si pire de mar cu para.Iar seara va papa cereale cu banana si laptic.
Vreau sa ii introduc si carnita de curcan intai si o sa va anunt ce combinatii mai fac.Curcan cu pastarnac si morcov cred.Mai am o groaza de legume de introdus:vreau sa ii adaug si avocado in alimentatie.
Si o sa ma uit si pe borcanasele care nu sunt bune(contin smantana,unt si alte chestii) pt inspiratie retete noi.
Cam atat deocamdata. Cam putine combinatii ca suntem la inceput,daca vreti va mai scriu pe parcurs.
Aaa si mie imi plac mult mancarurile aste de bb,m-am cam dat si eu pe ele(eu fol lapte skimmed pt mine) ca oricum mereu gresesc masura si fierb mai multe.Mi se par gustoase asa simple fara sare.Is it just me?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Mai ca tot vb de banzica facuta din ca lactic.Am facut si eu pt prima data azi din 500ml lapte.Dupa ce a fiert am luat cratita de pe foc si am pus 2 pastile de Ca nepisat,am amestecat si am dat iar pe foc la foc mic pana a mai dat intr-un clocot.S-a facut branzica f buna:3linguri mari.
I-am amestecat Oanei o lingura de branza cu mar+strugure si piersica.I-a placut vad.
Intrebari

• amestecati cu blenderul branzica? (eu nu i-am pasat-o decat cu lingura si vad ca nu s-a strambat)
  • folositi zerul ramas?(mie mi-a placut si am baut)
  • unde se gaseste reteta de branzica calcica?(io parca m-am luat dupa)

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! bebeilor ce rotunjesc azi varsta, dar si celor din zilele trecute!

Eu am avut ceva virusi nashpa in calc, asa ca pana azi v-am simtit lipsa.

Multumim, cu usoara intarziere, pentru urarile primite si pupam pe obrajori toti bebeii.

Emaaimee, sper sa reusesti sa scapi cat mai repede de problema la san. Si eu am ajut mastita si am luat medicamente, am pus comprese calde si dusuri calde, si in vreo zece zile mi-a trecut. Am scapat fara operatie, ca am vorbit cu dr. fetei si am luat medicamentele recomabdate de ea, nu ce-mi spusese dr mea de familie. Medicul meu ginecolog lipsea din tara pentru cateva zile, asa ca n-am putut sa apelez la el. Sanatate multa!

Fata mea a avut cateva nopti de maraiala, dar vad ca nu-i ies inca dintii... Se pare ca mai avem de tras...

Dede, felicitari pentru masina! Eu ii pun fetei faina de orez in suc de mar ca sa-l ingros, si asa mananca si fruct, si faina, ca mi-a luat doar 250 gr in greutate in prima luna de diversificare.

Anis, ma bucur ca ai reusit sa gasesti pe cineva care sa te ajute macar 1-2 ore ca sa poti sa te ocupi si de catelusi, sa-i scoti afar.

Giana, nu te mai stresa, o sa vezi ca revine lapticul. Am patit si eu asa acu' vreo 2 saptamani si am baut bere fara alcool 2 zile si mi-am revenit. Bine, am pus si 1 kg pe mine de la 2 beri pe zi, dar ce mai conteaza...

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

Nici nu mai stiu cum e ..zi sau noapte la mine..

Azi noapte Ingrid a dormit fara supozitor.Dar de la 3 s-a trezit din 2 in 2 ore.Tot o mai doare...dar cred ca nu asa de tare ca pana acum.Asa ca mai am de tras cred ca pana ies (sparg) ei bine gingia....asta daca nu cumva ies altii

Monai, din ce zici tu..seamana cu durerea de dinti.Da-i copilului ecva de durere si daca tot se scoala ii e foame.Asa elimini pe rand cauzele.

LA MULTI ANI BB NASCUTI ASTAZI!!!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mihnea nu mananca sub nici o forma branza cu fructe si adevarul este ca nici eu nu as manca asa ca eu ii bag branzica in piureul de legume cu carnita. Astazi o sa ii dau spanac cu branzica si iaurt.

Giana o sa ii treaca si la fundic. Eu una am renuntat sa ii mai dau copilului fructele coapte ptr ca se constipa.

Emaaimee eu amestec branzica cu blenderul cu legumele doar cand i-am dat cu out nu am mai amestecat. Zerul nu il folosesc.Reteta o gasesti in cartea care circula pe net dar asta este reteta traditionala pe care o recomanda toti dr aici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricel spune:

Diana am incercat sa-ti trimit un mesaj privat dar mi sa raspuns ca nu primesti asa ca am sa scriu aici adresa ,vica_mat@yahoo.com, si multumesc mult.Poze.....inca nu am album, dar va veni in curand.
Ema multumesc si tie pt retete.
Brendon ieri a mancat prima data iaurtel cu banana si ia placut tare mult...asta e partea buna cea rea e ca a cazut din pat dar nu a patit nimic, a plans un pic, nu mult ca nu prea stie.E tare neastamparat,se rostogoleste ca o minge si toata ziua rade cu gura pana la urechi.
Am plecat ca ma striga......
Sa fiti iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele va multumesc pentru urari, la fel va doresc si voua sa fi-ti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi.

Noi azi la 7 luni avem 9kg.Nu stiu cine pune datele dar va multumesc ca mai faceti update si la noi

Nu stiu lungimea ca nu am cu ce sa il masor dar cred ca am mai si crescut putin...o sa aflu abia la controlul de 9 luni.

Totul e bine cu noi deocamdata, mancam tot bine si dormim destul de bine.Se trezeste de vreo 2 ori pe noapte.Tot 2 dintisori si nu se vad urme de al treilea, dar daca e sa iasa cred ca va fi tot jos ca sus nu e umflata deloc gingia...numai jos, foarte umflata.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Medeea a papat piure de cartofi facut cu lapte muls si ulei de masline cu carnita de pui. I-a placut tare mult.
Multumim frumos de urari!

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput