Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetele!

Iar am intrat sa va dau vesti despre Isabella si Stefan ... I-au externat. Se pare ca febra si starea de rau era de la raceala care s-a lipit de Stefan cat a stat in frig. Doctorii au spus ca sunt multumiti de cum a evoulat post-operator, ca au vazut cazuri destul de frecvente de complicatii: hematoame, infectii ... etc. Deci se pare ca e bine in final.

Anis, ca o incurajare, asa ... fii fericita ca o ai numai pe Ingrid. Ai mei fac noaptea ca fata ta de o luna: cand unul, cand celalalt, cand amandoi. Nu am mai dormit 3 ore continuu de la Craciun cand a fost mama la mine si a stat ea cu Bianca noaptea si a fost si Rares mai linistit. Eu stau noaptea numai eu cu ei, pe sot il trimit in sufragerie sa doarma, ca altfel e varza la servici. Si sa ma vezi cu sanul in gura la Rares, biberoul in gura Bianca sau cu Rares in brate si Bianca pe picioare ... Si ziua nu dorm ca nu am timp (tu incearca daca doarme fata sa te culci cu ea, si jumatete de ora de somn daca prinzi si te ajuta) ... cred ca mi s-a obisnuit organismul asa ... desi ma trezesc cand tipa cate unul noaptea cu o durere de cap de simt ca imi explodeaza ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim mult pentru urari Cristina, Mamini, Diana, Valcampan, Kasi, Anca, CAterina, Anis
Vreau sa le urez si eu LA MULTE LUNISOARE cu sanatate si veselie lui Aidan (Adriana) si Medeei (Dede) sa fie papaciosi si cuminciori! Sa doarma noaptea!

Doamne nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si Andrei are 7 luni!!!!!!!!! Acusica alerg prin casa dupa el si nu mai pot lucra nik. Nu am inca datele tehnice ca nu mai merge cantarul meu se pare asa ca dupa ce mergem la control aflam.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Doamane ajuta ca Stefan e bine, nu pot sa cred ca l-au tinut in frig in timpul operatiei...ce mai doctori, si a si platit.

Ioana, la multe luni si ani si lui Andrei....sunt baieti mari ce mai...abia astept si eu sa umble!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Bun venit noilor mamici cu pitici voinici !

LA MULTI ANI NAZDRAVANILOR NASCUTI ASTAZI SI CELOR DIN ZILELE TRECUTE (cu scuze si 1000)!!

Am terminat schita casei ...am luat-o razna masuratorile pt casa scarilor , da' a trecut, acum ramane de vazut cum iese la arhitect.

Laura, ma gandesc adesea la tine (imi dorisem si eu candva gemeni, da' nu e sa fie in familie ), cred ca e epuizant, da' si bucurie pe masura, si uite un ca ne aduci vesti bune despre Isabella si ii dorim recuperare rapida lui Stefan

am pus poze noi

Mergi la inceput

Adriana, din cauza gerului a fost presiunea la gaze f. sczuta si in multe spitale din Buc. si din tara nu au mers centralele si tremura lumea de frig ... inclusiv in maternitati stau bebei cu apa calda langa ei ca sa nu inghete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura...la mine la FIv initial s-au prins 2 puiuti, dupa 6 sapt a ramas doar unul.Nu stiu..cred ca oricat de greu ar fi sunt copii tai..cred ca de aici iti vine si puterea.
Oricum ai toata admiratia mea.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, nu stiu ce sa zic cu dinti, m-am uitat cat de bine am putut si cred ca totusi m-am inselat si nu e umflata gingia. Ea musca tot ce prinde si are o privire sadica cand da cu ochii de tzitzi, dar oricum cu ele e mai temperata. Cert e ca sunt si eu tare obosita, stiu ca nu ar trebui sa ma plang eu, in comparatie cu Laura, de exemplu, dar pur si simplu mi-e greata de oboseala. Ma duc ca ma striga sotul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Revin cu o intrebare mai veche:
Daca bb a facut alergie de la carnita pui, dupa cat timp se mai poate incerca? Sau pot trece la peste, carnita de vita?

si una noua
La ce ora dati ultima masa solida seara?

Abia acum se pot vedea noile ...m-am grabit si nu se incarcasera inca.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Hop si eu.. ma chinui de ieri dimineata sa va scriu una alta, dar de fiecare data apare neprevazutul...
in primul rand, v-am citit mai pe sarite din cauza de ...varsta. adica m-am ramolit. va ziceam zilele trecute ca ma dor rinichii.. si pe seara ma durea atat de rau zona, incat am cazut din picioare si ca atare sotul meu a chemat salvarea (n-aveam cum sa mergem noi la spital, ca aveam copilul cu programul lui..stiti si voi cum este) si a venit un dr tare dragut, care m-a linistit...nu-s rinichii e doar o sciatica..."hai sa va fac un piafen, dar e un pic dureroasa.." si am preferat sa astept sa treaca de la sine (ce vreti? mi-e frica de injectii) si asa ca singurul tratament pe care-l urmez sunt supozitoarele..diclofenac.. si mi-am pus o burtiera.. mi-e mai bine, dar stau destul de greu in fund, asa ca ma scuzati pt lipsa de pe forum..
Ieri i-am dat copilului supica de legume cu putina lamaie...pot sa va zic ca a fost un real succes...a mancat undeva pe la 150-180 ml.
Sper ca de maine sa fiu mai activa, acum chiar ma simt..bolnava...
Va pup pe toate

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput