Mamici de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pumpkin, drum bun si have fun !

Assa- pe mine inca ma incap toate hainele , puloverele mi se mai ridica putin in fata din cauza burticii, dar cu un body pe dedesubt e ok

Anasia- cu dr ai mai vb? ce zice de dureri/ intepaturi?

Bebelinul meu a inceput sa miste mai vanjos, da mai tare si mai des si ma topesc toata cand il simt...

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor stiu ca aveti dreptate cu miscarea, ma voi stradui sa ma mai multa vointa de acum incolo. Keleyhr am observat si eu, de ex daca stau o saptamana numai in pat si la sf de saptamana ma trezesc sa dau o tura printr-un hypermarket, seara ma dor toate cele si ma simt groaznic de obosita. Dr meu mi-a recomandata sa merge pe banda 10 minute pe zi, cica e mai eficienta decat o plimbare ca pune muschii in miscare. Na ca fac si versuri acum. Eu nu merg la sala, urasc chestia asta, deci cred ca o sa imi iau pana la urma o banda acasa.
Cristina s-ar putea sa ai dreptate sa fie uterul. Acum se intind ligamentele. Eu o data m-am dus la dr meu foarte hotarata ca ma dor ovarele. Si el mi-a repetat ca nu ma dor ovarele, exclus asa ceva ca sunt ligamentele si de acum incolo o sa ma mai tot doara. Si pe mine ma deruteaza uneori durerile astea.
Anasia eu mi-am cumparat haine de graviduta. Unele mi-au fost mai mari la inceput, dar acum incep sa mi se potriveasca. De fapt mi-am luat panataloni ca la pulovere inca nu am probleme. Ma gandeam sa imi mai cumpar niste jachete mai largi.
Kelehyr ai idee pe unde sunt magazinele astea? Tu ai luat carut de la Chico? Acum e perioada reducerilor. Daca as gasi ceva interesant as cumpara. Il pun acolo sub scara, ca nu cere de mancare. Dar macar fac o afacere.
Eu vreau acasa. Nu mai am chef de servici. Seful meu tocmai s-a bosumflat cand i-am povestit ca eu nu mai mai intorc dupa cei doi ani. Uf ce probleme spinoase

Mergi la inceput

Sabana- ce planuri ai dupa ce doi ani?
Zici ca e normal ca de-acum sa ne tot doara ligamentele alea ?
Pe mine asta ma streseaza cel mai tare, ca nu stiu intotdeauna sa identific corect durerea...

Chestia aia 3in1 ce cuprinde ? ...carut, cosulet si scaun de masina?
Mda, cred ca e mai avantajos sa le luam asa...

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bine ca m-ati tras de maneca, asa mi-am adus aminte ca am fost aseara la Chicco si au reduceri la carucioare/scaune de masina (aveau afis). Nu pot sa va spun cat costau ca eu m-am uitat la haine. Oricum trebuie comparat pretul si ce se gaseste prin supermarketuri (Cora, Carrefour). Magazinul Chicco este pe strada din spate de la Eva care iese intre Ateneu si hotel Hilton.

Noi am avut Chicco 3-in-1. Are landou, parte sport, cosuletz de masina care merge in primele 6 luni si se monteaza si pe carucior. Singurul cusur este ca e foarte voluminos avand atatea componente. In fine, ganditi-va bine ca sunt fete care merg pe alte optiuni, gen imprumutat un landou pentru primele 6 luni (cand bb trebuie sa stea numai intins) si apoi cumparat carucior sport usor si putin voluminos, care este convenabil ca pret.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

sabana,mama, nu te mai purta mey ca si cand ai fi bolnava!Nu esti! Esti gravidutza si sanatoasa si fericita si frumoasa!Si trebuie sa te plimbi, sa colinzi magazinele, sa faci planuri de viitor, sa te bucuri de soarele de afara sau de ninsoare, sa-ti redecorezi casa...
In nici un caz nu stai in pat ca un bolnav!

Si caruciorul ala de-l gasisi la 20 de milioane facea si mancare????

Fetilii mele dragi.Din experienta va spun ca la Bb1 am avut un carucior pricopsit, mare, incapator care a costat 6 milioane in anul 2000( a fost al nepoatei mele).E...pe cat era de frumusel pe atat era de greu.Si m-a terminat definitiv plimbatul cu el.Acum(desi e in perfecta stare) nici nu vreau sa-l mai vad.Am prospectat si eu piata si am gasit cateva fooarte dragute, robuste dar usurele pe la 3-4 muilioane(max!).Si nu trebuie sa fie de la Chico!Zau ca alea de la Primii Pasi sau de la TCM mi se par super.
Carucioarele 3 in 1 contin: cosulet pt. primele luni, landou(adica Bb poate sta culcat)si carucior sport (in asta Bb sta in fundulet si priveste lumea)

In ceea ce priveste patuturile, eu va sfatuiesc sa nu va cumparati din acelea de fas pliabile caci acelea nu au saltele ci doar o salteluta subtire si nu cred ca e bine pt. coloana.

Despre mobilier si alte cele necesare, va mai dau eu detalii pe parcurs.Si despre cosmetice.....Ce bine e sa ai iexperienta!!!Imi vine sa ma pup singura de fata deshteapta ce ma aflu.....

Pumpkino!!!Zbor placut, super vreme, petrecere brici, plimbari muulte si cu poze tone!Si sa te intorci sanatoasa si cu burta grasa!!!

Irinuca 16+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

cristina_p76 a tunat si ne-a adunat! catelul meu nu are epilepsie (are al unei prietene, il trateaza aceeasi veterinara, stiu cum este) dar face tot niste crize, cam o data la 2 ani, de avitaminoza - ii lipsesc b6 si 12 - care seamana foarte tare. Prima astfel de criza, cand habar nu aveam ce era, a facut-o cand era Alex mic si eram numai eu cu ei acasa. Iti dai seama ca m-am speriat crunt, Alex ma tot intreba ce are, avea cam un an si jumatate si a realizat ca ceva e in neregula. Ca sa nu sperii copilul si sa nu agit nici cainele mai rau, am ramas calma, le vorbeam pe un ton calm, cu o mana il mangaiam pe unul, cu cealalta pe celalalt, vreo 5 minute cat a durat criza. Apoi, la fel de calma in aparenta, am sunat veterinara, mi-a spus ce sa cumpar, am imbracat rapid copilul si am plecat la farmacie. La intoarcere, cainele a luat apa cu vitamine de la Alex, la mine a strambat din nas! Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Epilepsia se trateaza, ma rog, mai exact se tine sub control cu medicatie, la fel ca si la oameni. Catelul prietenei mele nu a mai facut o criza de multi ani. O data sau de 2 ori in vreo 5 ani a dat semne ca ceva e in neregula, dar nu au fost crize propriu-zise.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am ajuns si eu acasa. Ca la ora 1 sefu' mi-a dat liber. Dar m-am plimbat prin oras...
assa, eu as da detalii, dar mi-e sa nu acaparez toata discutia cu nunta mea. Daca sunt si fetele de acord. Oricum, poze cu rochia sunt la semnatura, chiar daca nu sunt cele mai reusite, si unele sunt chiar foarte intunecate.

11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina. Meseria mea de baza este traducator si vreau sa raman asa, adica sa am propriul meu birou de traduceri. Il am deja dar slab dezvoltat. Meseria asta imi permite sa ma ocup si de bebe si sa am cat de cat programul meu. Cum ar veni m-am cam saturat sa fiu la program si sa fac ceva ce nu e pe specializarea mea. Macar sa stiu si eu de ce m-am chinuit 4 ani in facultate.
Eu asa zic ca sunt ligamentele, ma iau si eu dupa dl dr, merg pe mana lui .

Irinuca am gasit si mai scumpe la 27 de bulioane. Eu le-am vizualizat doar pe net. reclama. Acolo au tot felul de chestii dragute. Mai au si patuturi din lemn pe rotile, cam pe la 3.500.000. In ceea ce priveste carucioarele eu mi-as dori unul bun la toate si pe care sa il pot plia si baga in masina. Era unul de la chic bebe in oferta la 13 bulioane, dar parca tot mi se pare prea scump.
Si ptr mamicile la al doilea bebe. Cum e cu masuta de infasat? Ce fel de masuta recomandati? E utila?
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Fiecare cu cel doare... cineva spunea ca zboara nu-stiu-ce spori din blana animalelor... Nu se intampla asta decat daca animalutul are vreo ciuperca, ceea ce e valabil si pentru oameni. Si la oameni si la animale, ciupercile se trateaza. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa mi le puneti, stiu pe unde sunt medici buni si medicamente ieftine pentru animalute, am avut destule aventuri. La animalele de casa, un stapan atent observa repede cand e ceva schimbat, o ciuperca, de exemplu, arata ca un praf alb pe balnita, ca si cum s-ar fi frecat de un perete cu var sau huma, in adancime blanita e mai grasa... Nu stiu, la mine pisica a facut o astfel de ciuperca atunci cand eram insarcinata cu Alexandru. In astfel de cazuri, trebuie tratate toate animalele care intra in contact cu cel bolnav, au si ele, dar nu se vede inca. Eu i-am tratat pe amandoi repejor. Alex nu are nici un fel de probleme cu alergiile. Un animal ingrijit, vitaminizat corespunzator, periat in functie de tipul de blanita, parul nu zboara pe nicaieri. E la fel de inofensiv ca inevitabilele fire de praf. In ceea ce priveste ciupercile sau alte boli, in cele mai multe cazuri la animalele de apartament le aducem noi, pe incaltaminte, la fel toxoplasma si toxocara. Prin aceleasi imprejurari nefericite le putem aduce si copilului, nu stiu voi, dar eu nu ma descalt inainte de intrarea in casa. Copilul nu ajungea la incaltaminte, dar, inevitabil, ajungeam noi cu papucii de casa. Asa a fost si cu ciuperca vizibila la pisica (ea a re blana neagra), ea nu iese din casa, cel mult o scot in brate sau cusca.

Valentina

Mergi la inceput

Sabana, si eu vroiam sa imi fac un birou de traduceri al meu, din aceleasi motive spuse si de tine (tu parca erai pe germana,nu? eu sunt cu spaniola)...dar momentan din motive de timp si hartii, nu am avut timp sa ma ocup...am si ramas gravida si timingu' nu m-a lasat sa alerg cu astea
Daca ai kef sa tocam pe tema asta si sa imi zici si mie ce alergatura si acte presupune, vorbim pe PM

Cristina 17+

Mergi la inceput